Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

@LeweBiodroSmoka czas chyba jednak się zastanowić nad soba nie nad innymi 

- ja mam niczego nie tłumaczyć bo w domyśle tego nie potrafię 

- inny rozmówca chowa się będąc neutralnym poza grą i mający beGM w dupie 

- inny mija się z prawdą 

- kolejny manipuluje 

- a GM który naobrazal w dwa ostatnie lata wszystkich dookoła jest nagle twoim najbliższym przyjacielem z forum. 

może tak być. Twój wybór. Ale może jednak coś świta że nie z nami jest coś nie tak? 

W sumie 10 idiotów wokół. 

Edytowane przez ignazz

@ignazz

nie pisałbym Ci tyxh rzeczy złośliwie czy bezpodstawnie, weż sobie rozpisz po lewej swoje argumenty a po prawej jak to wygladało w Magic

nie wiem, może jakimś cudem zrozumiesz jak bardzo to wszystko nie ma sensu

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 godziny temu, january napisał(a):

By nie było - ja do serii z '23 nie wracam, by się żalić - wtedy miałem po wyniku pamiętny meltdown (o otoczkę też chodziło), wiadomo x).

Po prostu ja wtedy musiałem kilka miesięcy przepracować tamten wynik czując się zrobiony w wała przez pewnych userów, a w porównaniu z tym obecnym rozstrzygnięciem to tam się dosłownie nic nie stało i legitny wynik :D 

Dlatego no głosowania odpadają, bo jak przechodzi argumentacja, że Brunsonem nie jest Brunson tylko Mitchell, czy GM Magic po 7 latach piania nad zgraniem zespołu piszący, że Nuggets zabrakło świeżej krwi i dlatego przegrywają to dotarliśmy do końca internetu i zagubiliśmy się w tym, że mamy głosować na lepszy team.

VIP Room już nie działa Jasiu.

Za bardzo się odkleiliście

8 mistrzów w 8 lat - a u Was cały czas beton. Szkoda, że osoby kibicujące w rl Knicks, czy Spurs przeciwko Thunder teraz Rejtanem stają za Nuggets - odpowiednikowi właśnie Thunder. 

7 minut temu, Alonzo napisał(a):

dobra, dla mnie już wystarczy w sumie

żegnajcie, mam nadzieję, że od teraz będą na forum trafiać tylko lepsze ode mnie osoby

bądźcie zdrowi i jak coś to na zloty w miarę możliwości będę wpadać

do zobaczenia i dużo zdrówka

@Alonzo Ty serio się ciesz że głosowanie nie było do jutra bo podnosisz dziwne argumenty. I dziś głos by poszedł w drugą stronę jakbyś tak natarczywie powtarzał te akurat argumenty a Lewy by opisał swój pomysł na ławkę rezerwowych w spokoju. 
Dosyć długo koledzy z VIP Room mieli sporego overkilla nad konkurencją i co by nie pisać o twoich staraniach w bardzo rzadkich konfiguracjach mieli w tali pokera królewskiego. 
Nikt nie zabrania iść Twoją drogą ale tym argumentem to zaraz ci głowa z kija spadnie już za rok i sam się z VIP Room wywalasz.  
Co to za maniera? Idź świętować do knajpy. Pokarmić łabędzie jak masz ochotę. Ale tych argumentów OKOLOSYSTEMOWYCH to nie twórz proszę. 

@LeweBiodroSmoka nie bierz tego wpisu Alonzo na poważnie. Koledze się pogorszyło i nie jest to ostatecznym powodem abyś odchodził. Nie z powodu takiego słabego wpisu. 

Jesteś lepszy niż wielu z nas. I znajdziesz lepszy powód aby odejść. Ale nie z powodu takiej błahostki. 

IMG-1071.jpg

Edytowane przez ignazz

1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Chciałbym aby chociaż jedna osoba z tych głosujących na Magic próbowała tego zwycięstwa bronic, ale tak merytorycznie i koszykarsko. Ale jest cisza i to jest najbardziej wymowne. W c*** ludzi tu wpadło i kręci z was beke a fani talentu Mitchella widzę jakaś zmowa milczenia xd nie głupio wam jest  ? @ignazz 

@january w punkt napisane

4 godziny temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Trochę sam to błoto wprowadziłeś, zamiast go spokojnie wypunktować albo po prostu wrzucić opis i nie dyskutować specjalnie, to zrobiłeś co zrobiłeś, seria przestała być pojedynkiem na merytoryke i dostałeś pstryczka w nos 

Czy to dobre to inna sprawa, ale w tej serii wypadłeś fatalnie 

@Denis Bad Boy Załęckito bardzo dobrze opisał, merytoryki tutaj nie dostaniesz ponieważ w finale jej praktycznie nie było. @Alonzo pewnie nie do końca świadomie i bez premedytacji, ale wrzucił opis przed końcem co było wg mnie taktycznie świetnie rozegrane, niepotrzebnie skupiliscie się wtedy na ciśnieniu jemu że wrzuca opis na ostatnią chwilę i ble ble ble, zamiast skupić się na punktowaniu Donovana i reszty Magic. Przebieg finałów poszedł w błoto zamiast w koszykówkę co widzieli wszyscy i na tym tle wypadłeś po prostu gorzej wg większości i dlatego poszły też głosy na Magic. Sam go zmieniłem przed runem 4-0 dla Magic, nie sądząc że to będzie miało taki wpływ🙃

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

@Alonzo Ty serio się ciesz że głosowanie nie było do jutra bo podnosisz dziwne argumenty. I dziś głos by poszedł w drugą stronę jakbyś tak natarczywie powtarzał te akurat argumenty a Lewy by opisał swój pomysł na ławkę rezerwowych w spokoju. 
Dosyć długo koledzy z VIP Room mieli sporego overkilla nad konkurencją i co by nie pisać o twoich staraniach w bardzo rzadkich konfiguracjach mieli w tali pokera królewskiego. 
Nikt nie zabrania iść Twoją drogą ale tym argumentem to zaraz ci głowa z kija spadnie już za rok i sam się z VIP Room wywalasz.  
Co to za maniera? Idź świętować do knajpy. Pokarmić łabędzie jak masz ochotę. Ale tych argumentów OKOLOSYSTEMOWYCH to nie twórz proszę. 

@LeweBiodroSmoka nie bierz tego wpisu Alonzo na poważnie. Koledze się pogorszyło i nie jest to ostatecznym powodem abyś odchodził. Nie z powodu takiego słabego wpisu. 

ja Iggy nikogo nie obrażam, nie mam pretensji do LBSa o nic - żeby była jasność. Pretensje mam do innych uczestników, którzy trochę za mocno chyba się zaangażowali w to widowisko. I nie chodzi mi o mnie, tylko dość niegrzeczne jest kwestionowanie demokratycznego głosowania i to jeszcze przez osoby spoza gry, które raczej nie do końca rozumieją specyfikę naszej gry. 

Natomiast to był mój ostatni post w tej dyskusji. Zwyczajnie nie podoba mi się zachowanie Januarego.

Tak jeszcze tytułem podsumowania, jak jestem przekonany że bardziej ogarnięty (emocjonalnie, bo wiedzy koszykarskiej raczej nie odmawiam) gm nie miał prawa przegrać tego finału z pozycji Nuggets, tak bardziej ogarnięty gm nie miał prawa wygrać tego finału z pozycji Magic. Przecież każdy racjonalny człowiek by przyznał, że w sumie to nie ma sensu i pogratulował rywalowi, a Alonzo dalej szedł w swoje teorie, co więcej w nie wierzył i gdzieś tam los to wszystko nagrodził 

44 minuty temu, Alonzo napisał(a):

8 mistrzów w 8 lat - a u Was cały czas beton. Szkoda, że osoby kibicujące w rl Knicks, czy Spurs przeciwko Thunder teraz Rejtanem stają za Nuggets - odpowiednikowi właśnie Thunder. 

Ja pierdolę, brak słów.

Śmiejecie się że Stew?

Best Rim Defensive Field Goal Percentage (DFG%) In The 2025-26 NBA Playoffs (Min. 30 Total DFGA) :

1. Luke Kornet — 46.7%
2. Isaiah Stewart — 48.4%
2. Victor Wembanyama — 48.4%
4. De’Aaron Fox — 48.6%
5. Shai Gilgeous-Alexander — 51.8%
6. Isaiah Hartenstein — 52.8%
7. Chet Holmgren — 55.0%
8. Marcus Smart — 55.3%
8. Stephon Castle — 55.3%

Best Rim Defensive Field Goal Percentage (DFG%) In The 2025-26 NBA Regular Season (Min. 200 Total DFGA) :

1. Isaiah Stewart — 43.8%
2. Chet Holmgren — 47.7%
3. Jarrett Allen — 51.4%
4. Goga Bitadze — 52.1%
5. Robert Williams III — 52.7%
6. Brook Lopez — 52.9%
7. Adem Bona — 53.5%
8. Victor Wembanyama — 53.8%
9. Rudy Gobert — 54.2%
10. Luke Kornet — 54.3%

Brunson był świetny ale zobaczcie kto mu grę ułatwiał 

Best Catch & Shoot (C&S) 3PT% In The 2025-26 NBA Playoffs (Min. 30 C&S 3PA) :