Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Weź to głosowanie na klatę i na spokojnie wróć mocniejszy w kolejnym sezonie.

Nie mam do Ciebie czy do innych żalu, życzę Ci wszystkiego dobrego

ale z mojej strony przynajmniej to koniec i radzę się Tobie z tym jak najszybciej pogodzić

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

myślę jednak, że wielu widzi, że jesteś zwykłym przemocowcem, który szkaluje kogoś bez powodu, gdzie cała sprawa zupełńie nawet Ciebie nie dotyczy i czerpiesz z tego niemałą przyjemność

ale nie przestawaj, jak tak ci tak dobrze

Ja jestem przemocowcem, kto do mnie pisał coś o "sklejaniu pizdy"?

Weź zrób z siebie znowu ofiarę, przemocowcu.

A że czerpie z tego przyjemność no jasne jak z każdej imby w BeGM tylko ta jest większa to i przyjemność proporcjonalnie większa.

6 minut temu, mac napisał(a):

tylko jak to zrobic z opisami ? Probowalem z gpt ale tu straszny bajzel z tym.

Ciekawe byłoby porównanie samych składów właśnie bez beGM slopu pt. ‘LBS nie lubi Townsa, więc śmiesznie jeśli z nim przegra’, ew. skompresowanie opisów obu do podstawowych założeń. Jeśli wyjdą okolice ~50/50 także u niebegmowcow to LBS gratuluje uroczyście Alonzo zasłużonego zwycięstwa.

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Ja jestem przemocowcem, kto do mnie pisał coś o "sklejaniu pizdy"?

pamiętam, że napisałem - pluję WAm do dupy jebane oszołomy

proszę nie przekręcać, dobrze?

oczywiście była to reakcja na Twój post/apel zachęcający wszystkich na Czerwiec bez LBSa

więc tego, sklej pizdę

2 minuty temu, BMeF napisał(a):

Ciekawe byłoby porównanie samych składów właśnie bez beGM slopu pt. ‘LBS nie lubi Townsa, więc śmiesznie jeśli z nim przegra’, ew. skompresowanie opisów obu do podstawowych założeń. Jeśli wyjdą okolice ~50/50 także u niebegmowcow to LBS gratuluje uroczyście Alonzo zasłużonego zwycięstwa.

Tylko, że koszykarzy kształtują ich doświadczenia i środowisko - nie da się tego rozdzielić. 

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

No to dużo więcej wspólnych piw niż moje piwko z lafem ;) 

no to i wyniki lepsze i wymian więcej w przyjacielskiej komitywie 

Gdzie opluwałem? 

Za plecami? 

Przecież sam wiesz że lubisz jasne sytuacje i jak coś głupiego napiszesz masz od razu info zwrotne 

@Qcin_69 masz coś z tych taśm na opluwanie? 

oczywiście że mam i to mocne, ale akurat nie z Twojej strony, Ronnie ma znacznie mocniejszych fanów niż Ty

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

więc tego, sklej pizdę

Ej. Obie rzeczy mogą być bardzo miłe. 
gdzie tu bycie niemiłym ? 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

oczywiście że mam i to mocne, ale akurat nie z Twojej strony, Ronnie ma znacznie mocniejszych fanów niż Ty

Możesz napluć mi do dupy. 

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

oczywiście była to reakcja na Twój post/apel zachęcający wszystkich na Czerwiec bez LBSa

więc tego, sklej pizdę

Dlaczego mnie nie dziwi że masz mocno wybiórcza pamięć, absolutnie nie chodziło o ta sytuację ale rola ofiary musi być.

Czerwiec bez LBSa to była humorystyczna propozycja coby fani Knicks mogli odpocząć od wojny podczas finałów xD.

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Czerwiec bez LBSa to była humorystyczna propozycja coby fani Knicks mogli odpocząć od wojny podczas finałów xD.

bardzo humorystyczna to była rzecz no

jedynie potwierdza, to co napisałem wcześniej i jak słuszne będzie wyoutowanie się z tego he he śmieszkowego towarzystwa

9 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Dlaczego mnie nie dziwi że masz mocno wybiórcza pamięć, absolutnie nie chodziło o ta sytuację ale rola ofiary musi być.

Dałeś się podpuścić jak Manu Gino przy +29 na 2:2 w serii. 

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

teraz to możesz sobie no najwyżej autoloda zrobić

to też przyjemne chyba @ignazz?

Absolutnie nie. 

33 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Weź to głosowanie na klatę i na spokojnie wróć mocniejszy w kolejnym sezonie.

XD gościu ty co głosowanie płakałeś przez 7 lat, równe 7 lat. Jakby ci @fluber zrobil kompilację reakcji na wszystkie głosowania to byśmy się dopiero pośmiali dziś.  Raz ci się udało szwindlem wygrać, pol forum ma z tego żenującego cyrku beke,  a ty jeszcze ewidentnie szczerze dumny z tego. 

no, czyli to chodzi o "sklej warę" z poczatku maja 25 gdzie ta wojenka była w zasadzie w zenicie, więc tyle z wiarygodności Zagulskiej e-nba

ten mój post dobrze ukazuje moje stanowisko i absurdalnosć tej całej nagonki

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

28 minut temu, BMeF napisał(a):

No ja tak zrobilem z GPT i mysle, ze lepiej jakbys Ty zalozyl temat, bo dzieki swojej reputacji najwieksza szansa ze zostanie to potraktowane powaznie.

Wystarczy imo, ze przekleisz to co ponizej:

Jaki bylby bilans siedmiomeczowej serii takich dwoch zespolow wedlug was ?

Denver Nuggets
S5
PG: Jalen Brunson
SG: Alex Caruso
SF: Josh Hart
PF: Peyton Watson
😄 Nikola Jokić

Ławka

Royce O'Neale
Jerami Grant
Tim Hardaway Jr.
Dean Wade
Jaylin Williams

Orlando Magic
S5
PG: Immanuel Quickley
SG: Donovan Mitchell
SF: Aaron Gordon
PF: Draymond Green
😄 Karl-Anthony Towns

Ławka

Jaime Jaquez Jr.
Julian Champagnie
Terance Mann
Isaiah Stewart
Jamal Shead

Ogólnie to mam deja vu sprzed 3 lat:

1. Ludzie nie lubią dynastii i 3 tytułów w 4 lata, więc głosują "szerszą perspektywą"
2. Faworyt był zbyt pewny siebie "fajnie mu utrzeć nosa"
3. Sporo trollowania userów nie grających.

Tylko c'mon, wtedy były jednak jakieś argumenty (HCA, Jokić mistrzostwo, Brunson) za Nuggets, a tu nie widziałem żadnych, dosłownie żadnych za Magic.

Formuła głosowań na wynik się na pewno wyczerpała, nie wiem czy będzie się dało ruszyć bez tego, nie wiem kto będzie chciał dalej grać.

Dużo tu złych rzeczy się podziało w ostatnim tygodniu, nie wiem jak to dalej można by w ogóle ruszyć.

Szkoda, ale ogólnie że gra z formułą głosowań na wynik 9 lat przetrwała to i tak ewenement.

Edytowane przez january

6 minut temu, january napisał(a):

2. Faworyt był zbyt pewny siebie "fajnie mu utrzeć nosa"
3. Sporo trollowania userów nie grających.

no z tego co pamiętam, to bardziej mi zaczęto zarzucać, że używam słów typu "absurdalne", przeglądałem kilkukrotnie temat tej serii i nie przypomniam sobie by ktoś otwarcie pisał o zbyt dużej pewności siebie GMa Lakers, no chyba, że Qcin, ale on też pisał potem, że mistrzostwo Nuggets to był żart... tylko z perpektywy czasu broni ono się jeszcze bardziej patrząc na to, że Brunson z biegiem sezonów tylko potwierdzał swoją klasę

6 minut temu, january napisał(a):

Tylko c'mon, wtedy były jednak jakieś argumenty (HCA, Jokić mistrzostwo, Brunson) za Nuggets, a tu nie widziałem żadnych, dosłownie żadnych za Magic.

Warto też dodać, że wtedy było na priv wypisywanie do ludzi, by ujebać Lakers.

Ale nic nowego, dużo ciekawostek zakulisowych dowiedziałem się wczoraj wieczorem, więc tak - to cud, że w tej formie gra przetrwała dłużej niż jeden sezon.

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Warto też dodać, że wtedy było na priv wypisywanie do ludzi, by ujebać Lakers.

co?

kto tak pisał?

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

Ale nic nowego, dużo ciekawostek zakulisowych dowiedziałem się wczoraj wieczorem, więc tak - to cud, że w tej formie gra przetrwała dłużej niż jeden sezon.

bardzo jestem ciekaw źródła tych ciekawostek, myślę, że trafiłbym po jednej nutce