RappaR Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Zarezerwowałem pobyt na 15 osób w willi z basenem w Ołomuńcu 4200 za 2 doby i robię wtedy zlot, mam nadzieję że frekwencja dobije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Zarezerwowałem pobyt na 15 osób w willi z basenem w Ołomuńcu 4200 za 2 doby i robię wtedy zlot, mam nadzieję że frekwencja dobije. Jak Tommy Lee jones bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja elegancko, nawet termin bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja ja następny zorganizuje w Choroszczy ps. Nie hejtuje i tak nie mogę w tym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja (edytowane) Fajny termin, urodziny mojego syna xD Nie mam szczęścia jakoś na zloty Edytowane 18 Maja przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Jakby ktoś chciał się zabrać z Wro to mam jeszcze 2 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja czy na złocie przewidziane jest picie alkoholu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 39 minut temu, Qcin_69 napisał(a): czy na złocie przewidziane jest picie alkoholu? Istnieje takowa możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 8 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): czy na złocie przewidziane jest picie alkoholu? Wszystko zależy od zdania Rady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 8 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): czy na złocie przewidziane jest picie alkoholu? Nie. Przecież Alonzo nie pije. I nie zapomnij złożyć oficjalnej petycji w tej sprawie bo znowu tak kuchennymi drzwiami to chcesz przepchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 45 minut temu, antek napisał(a): Wszystko zależy od zdania Rady! Zapomniałem dodać, że nie znam całego składu, ale na pewno w skład Rady wchodzi Rappar i Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 16 godzin temu, blackmagic napisał(a): Jakby ktoś chciał się zabrać z Wro to mam jeszcze 2 miejsca Jeśli jeszcze miejsce jest to bym z chęcią się zabrał. Dawno nie byłem we Wrocławiu i od razu bym odwiedzil starych znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Spoko. Na razie tylko @LeweBiodroSmoka rezerwował. Btw. @rw30 jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu 19.05.2026 o 10:29, blackmagic napisał(a): Spoko. Na razie tylko @LeweBiodroSmoka rezerwował. Btw. @rw30 jedziesz? myślę, że tak, termin spoko + w Ołomuńcu nigdy nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja W dniu 22.05.2026 o 00:43, rw30 napisał(a): myślę, że tak, termin spoko + w Ołomuńcu nigdy nie byłem Dopiero teraz zauważyłem, że odpisano. To, że zlot jest w Ołomuńcu wcale nie oznacza że będziesz w Ołomuńcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja W dniu 24.05.2026 o 23:07, antek napisał(a): Dopiero teraz zauważyłem, że odpisano. To, że zlot jest w Ołomuńcu wcale nie oznacza że będziesz w Ołomuńcu krakowskie Hollywood było fajne przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Tak tylko przypominam, że chata dalej zarezerwowana, ja dalej będę i dalej są wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 13 godzin temu, RappaR napisał(a): Tak tylko przypominam, że chata dalej zarezerwowana, ja dalej będę i dalej są wolne miejsca Ja dalej potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca W dniu 18.05.2026 o 15:13, P_M napisał(a): Fajny termin, urodziny mojego syna xD Nie mam szczęścia jakoś na zloty Możesz na jeden dzień przyjechać, masz półtorej godziny Lista na razie: @RappaR @rw30 @blackmagic @LeweBiodroSmoka @Kily @january @antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca @Gregorius Ty żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi