Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 22 minuty temu, Geronimo napisał(a): Ciekawe czy oni mogą jeszcze utrzymać Rui. Bardzo by się przydało bo na 4 jest chyba tylko ten Mamu. Narzekamy, ale przecież tyle się mówiło, że Luka jest wtajemniczony i ma wpływ na to jak to lato będzie wyglądało. Może widocznie takich rolsów sobie zażyczył. moga tak jak napisalem strone temu mozna wykreowac 20 mln cap spaceu jeszcze jesli gdzies zrzuca Vando/Larevie/Knechta/Aytona wystarczy dwoch z nich bo wtedy Reaves podpisuje na koncu licze ze tak bedzie i Rui czeka bo nie ma zadnych rumorow pewnie czeka bo wie ze bedzie player option he he 13 minut temu, Van napisał(a): Na Rui nie ma już kasy, zresztą podpisywanie go teraz byłoby bez sensu. Pytanie czy uda się za kontrakt Aytona/Knechta wyrwać jakiegoś bardziej atletycznego F, bardzo wierzę w Thiero jak pisałem, ale on to trochę mało. mozna wykreowac 20 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2 minuty temu, Geronimo napisał(a): Narzekamy, ale przecież tyle się mówiło, że Luka jest wtajemniczony i ma wpływ na to jak to lato będzie wyglądało. Może widocznie takich rolsów sobie zażyczył. Ludzie przeceniajo to 'wtajemniczenie graczy', raz, jak jesteś Luką Donciciem i masz ego top, to raczej sobie nie myślisz 'kurła, nie umiem bronić, będą na mnie gotować w playoffach', a dwa, Pelinka pewnie dostał feedback o finisherze na centrze i shooterach, i zasadniczo ich pozyskał. Na Hachimurę nie ma kasy przynajmniej dopóki ktoś nie weźmie scruba Vanderbilta za free (a nie weźmie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Ale moc na F lmao Mamu Jake Laravia Jarred Vanderbilt nie wiem, nie ogarniam tych ruchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 9 minut temu, kndz_ napisał(a): No i mogą zestreczować kontrakt Vando gdzie mieliby jakieś 7 baniek w cap space za niego Jakieś małe ruchy jeszcze mogą zrobić ale no nie jest to najlepszy roster lekko mówiąc albo wlasnie zestretchowac i popchnac gdzies pozostala trojke albo dwoch z 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): Ja nie wiem, moze to overreaction ale : Co to jest kuwa za sklad węgla i papy to głowa mała. No trochę ta XD to wygląda jak zbieranina typów na jednorocznych kontraktach, których nikt nie chciał a nie całą bandą podpisaną na 3+1 z player option wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca To jest łapanka jak z THT Ariza i Carmelo tylko ze kilka lat młodsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Ja nie wiem, moze to overreaction ale : Co to jest kuwa za sklad węgla i papy to głowa mała. malo proven nazwisk, sklad ewidentnie z upsidem jesli juz jakby tu byl Lebron to by sie jakos spinalo, Rui jest tu potrzebny jesli Nets nie rusza po Ruiego to mozliwe ze Pelinka popchnie gdzies reszte i trzyma miejsce dla Ruiego z ktorym juz sie dogadali bo: Cytat Team Estimated usable cap room Can still chase a major FA? Brooklyn Nets ~$34-35M Yes (by far the most) Charlotte Hornets ~$10-15M Mid-tier only Utah Jazz ~$8-12M Some flexibility Detroit Pistons Small room (<$10M) Limited mi sie nazwiska i specyfika graczy podoba pod Luke poza defensywnymi aspektami, ale nie podoba mi sie dlugosc, cena i player options, bo jak bierzesz takich gosci to wlasnie ty ich przeplacasz zeby miec nad nimi kontrole i bardziej proponujesz im team option na koncu zwlaszcza w wielkim markecie w LA, plus granie z Doncicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca podobno w przyszlym roku ma wyjsc sequel filmu pt. "Głupi i Głupszy" aktorzy którzy wcielą się w dwie pierwszoplanowe role: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Pelinka cwaniak, oddał wszystkie assety jakie miał za Kesslera na 30 lat do przodu i teraz już chillera, zero roboty no bo czym tu handlować hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca (edytowane) 6 minut temu, airmax napisał(a): Pelinka cwaniak, oddał wszystkie assety jakie miał za Kesslera na 30 lat do przodu i teraz już chillera, zero roboty no bo czym tu handlować hehe można też wysnuć teze, że liczy na to, że LeBron James będzie w tym czasie, po raz 10-ty okrążał ziemie i wróci do Lakers w 2048 roku wchodzą w swoj 10 prime. Edytowane 1 Lipca przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Ja nie wiem co Wy byście zrobili ze swoim życiem gdyby nie Lakers... zlecieliście się jak muchy do gówna. I wszystkie wyroki już wydane, wynik sezonu zasądzony, można się rozejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 21 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Ja nie wiem, moze to overreaction ale : Co to jest kuwa za sklad węgla i papy to głowa mała. Dokładnie. Jak to zobaczyłem na rozpisce, to dziadostwo przeraża jeszcze dobitniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca w ogole chyba pierwszy raz w historii ktos Lebrona rozegral/wyc***al i byl to Pelinka Lebron raczej sie nie spodziewal ze bedzie musial podjac player option bo Lakers mu nie dadza extension i nagle zostal w offseason gdzie tylko Lakers mieli cap space i jako jedyni mogliby mu wiecej zaplacic jesli by chcieli nikt inny sie za bardzo nie kwapil, koniec koncow powiedzial ze szczescie jest tu decydujacym czynnikiem bo byl do tego zmuszony a tak na prawde nie widzi mu sie granie za mniejsze siano (Lebron to znana zlotowa nawet jesli chodzi o napiwki w restauracjach czy ogladanie meczy na streamingach zamiast league passie) nie wiem w sumie jak patrze teraz calosciowo, Kessler ktorego Luka potrzebuje, Reaves, Grimes, Sexton, Mamu a wizja przedluzenia tylko Lebrona i Reavesa to raczej decyzja calkiem rozsadna a Lebron jakby schowal dume do kieszeni i zgodzil sie pograc za mniej to by mial fajna ekipe tylko no musialby sie zgodzic na to ze przegral, bo dal sie wymanewrowac kontraktem Lakers, co mu sie nigdy nie zdarzylo z Richem Paulem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Sochan idąc do Lakers ma szanse na pierwszą piątkę w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 21 minut temu, kore napisał(a): Ja nie wiem co Wy byście zrobili ze swoim życiem gdyby nie Lakers... zlecieliście się jak muchy do gówna. I wszystkie wyroki już wydane, wynik sezonu zasądzony, można się rozejść. Na ten moment to jest silne overreaction, bo ten team powinien mieć bardzo dobry atak i zrobić 1 rundę playoffs o ile luka i kessler nie wypadną z powodu problemów zdrowotnych. Natomiast apetyty były znacznie większe i to konfrontacja z rzeczywistością boli tu najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Kilka stron nabite w kilka godzin, spodziewałem się czegoś dużego, ale nie spodziewałem się takiego zbiorowego wycia, Panowie Na miękko, co będzie to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 58 minut temu, kore napisał(a): Ja nie wiem co Wy byście zrobili ze swoim życiem gdyby nie Lakers... zlecieliście się jak muchy do gówna. I wszystkie wyroki już wydane, wynik To akurat się zgadza jeżeli chodzi o te nowe nabytki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Nabrało Lakers trochę placków do pożarcia przez Spurs i Thunder w playoffach. Jeśli wejdą, bo jak dla mnie to tu nawet pierwszej rundy może nie być xD 15 baniek za rok dla Grimesa haha 30 Kesslerowi, co się zaraz rozjebie na parkiecie. Edytowane 1 Lipca przez Dziuseppe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Hayes 12/2 do Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi