Xamel Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Poproszę Matkersa o wybranie dla mnie brewina knighta. Tfu brandona knighta. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkers Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Poproszę Matkersa o wybranie dla mnie brewina knighta. Tfu brandona knighta. Pzdr spokojnie, zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 czyli rozumiem ze po wyborach Bucks mamy już 24 h na wybór swojego picku??i jak wygląda sprawa wyboru 2 rundy,mógłby mi to ktoś uściślić?? pzdr GM Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Chyba hyniowi chodzilo o Grega Smitha;) bo nie sądze żeby zapomniał że wybrał juz sullingera;),poczekajmy na korekte;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dokładnie, już naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jeszcze ciężko myśle kogo wybrać bo Hyniu zgarnął mi dwóch ludzi sprzed nosa (dwie żółte kartki - out :-) ) na wszelki wypadek (coś z netem czy cokolwiek) wysłałem swój typ Masloniowi. Ale myśle intensywnie czy nie kogoś innego brać. Sorki za przeciaganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 i jak wygląda sprawa wyboru 2 rundy,mógłby mi to ktoś uściślić??Po ostatnim picku z pierwszej pierwsze dziesięć osób wybierających w drugiej wysyła swoje listy na simbasket@wp.pl - pierwszy z jednym nazwiskiem, drugi z dwoma, trzeci z trzema, itd. Ewentualnie coś w stylu: "1. John Smith, 2. John Brown, 3. CPU Pick". Sporo osób rezygnowało z picków, więc zrobimy jakąś aktualizację listy kto ma wybierać, a kto nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czy coś jest nie tak z zegarem forumowym? Teraz jest chyba 17:22 a nie 15:22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czy coś jest nie tak z zegarem forumowym? Teraz jest chyba 17:22 a nie 15:22 wszystko jest w porzadku, po prostu na forum jest "brytyjski" czas. jest 5.22PM, a nie 15.22 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Chyba "przedbryryjski" na wyspach jest 4.32 forum pokazuje 3.32 a powinno być 5.32 (Polska) wszystkie czasy post mortem wiec na pewno nie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Chyba "przedbryryjski" na wyspach jest 4.32 forum pokazuje 3.32 a powinno być 5.32 (Polska) wszystkie czasy post mortem wiec na pewno nie jest ok Chodziło mi o sposob zapisania, a nie o strefe czasowa. U mnie wszystko w porzadku mam poprawną godzine, sprawdz moze w ustwieniach forum w profilu czy masz ustawiony: "Czas Wschodnioeuropejski (EEt) +2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Żeby było tak jak mówisz musiałbym mieć ustawiony czas azorski (-1) mialem londyński (0) zmieniłem na wschodnioeuropejski (+1) i dalej mam godzinę w plecy musiałbym zmienić na czas moskiewski żeby bylo ok ... Czy to znaczy ze Putin wprowadził już zarząd komisaryczny i jesteście częścią Rosji? Czy to dopiero jest w planach KGB a na razie synchronizuja czas sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Żeby było tak jak mówisz musiałbym mieć ustawiony czas azorski (-1) mialem londyński (0) zmieniłem na wschodnioeuropejski (+1) i dalej mam godzinę w plecy musiałbym zmienić na czas moskiewski żeby bylo ok ... Czy to znaczy ze Putin wprowadził już zarząd komisaryczny i jesteście częścią Rosji? Czy to dopiero jest w planach KGB a na razie synchronizuja czas sieci? widocznie forum nie jest "zaprogramowane" na fakt zmiany czasu, pół roku jestesmy +1, drugie pół +2 w stosunku do Greenwich, stąd ten cały problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ekpe udoh - istnieje taki gośc ? jest w szczegółach , nie ma na simce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jest na dwóch listach więc istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Antek już wybrał (jj hicksona) letallec jest gdzieś w okolicy? Teraz on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Juszjusz... Miałem mały dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 II Runda wygląda tak: 30 Indiana Pacers (from Pistons) 31 Sacramento Kings 32 Minnesota Timberwolves 33 Miami Heat 34 Orlando Magic 35 Denver Nuggets 36 Houston Rockets - rezygnacja 37 Los Angeles Clippers 38 New Jersey Nets (from Celtics) - rezygnacja 39 Atlanta Hawks 40 Indiana Pacers 41 New Orleans Hornets - rezygnacja 42 Utah Jazz 43 Washington Wizards - rezygnacja 44 Los Angeles Clippers (from Bucks) 45 San Antonio Spurs (from Trailblazers) - rezygnacja 46 Seattle Sonics - rezygnacja 47 Los Angeles Lakers (from Suns) 48 Cleveland Cavaliers - rezygnacja 49 Dallas Mavericks 50 Memphis Grizzlies 51 Los Angeles Lakers 52 Chicago Bulls - rezygnacja 53 San Antonio Spurs (from Knicks) - rezygnacja 54 Golden State Warriors - rezygnacja 55 San Antonio Spurs - rezygnacja 56 Toronto Raptors - rezygnacja 57 New Jersey Nets - rezygnacja 58 Philadelphia 76ers Jeśli przegapiłem czyjąś rezygnację, to krzyczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 do kiedy mamy wysłać listy zawodników na meila??? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 24h od końca I rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi