Ashigaru Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No w sumie bądźmy szczerzy... w Nowym Jorku nie są pionkami, bo nie mają kim grać... ale patrząc na całość NBA to to są pionki... ale faktycznie są troszeczkę słabi, a potencjału by im się więcej przydało... Choć należy pamiętać że to nie jest NBA... To SimBasket i wystarczy podać kilka przykładów : Shelden Williams, Gerald Green czy Dajuan Wagner. Ale już mniejsza o to. A poza tym za rok też można kogoś wskrzesić, więc może jeszcze zobaczymy ich u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wogole szkoda ze czasami wiek jest wazny dla organizujacych draft (by byl taki jak w rzeczywistosci w 2013 czy 2014 roku a czasami nie - przyklad to chocby J.Tyler i J.Vesely), gdy juz wskrzeszamy graczy i generalnie jest problem z wymyslaniem nowych graczy, to mozna byloby chocby dac im wiek na dzis a nie na 2014, no i czemu nie ma ciagle Waczynskiego, Berishy i np Sniega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 rozmawialem wlasnie z popem i wdarl sie pewien blad z tym potecjalem u tych byly/obecnych zawodnikow. tak wiec, potencjal u J.J. Hickson, Wilson Chandler, DeJuan Blair i Danilo Gallinari zostaje zmieniony na 83. reszta ich cyferek zostaja bez zmian. plik txt juz poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Poszedł już pierwszy wybór cyferki są zmieniane ? W każdym bądź razie ja to w ogóle jestem przeciwnikiem jakiegoś wskrzeszania. Dodajmy nowym zawodników i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Poszedł już pierwszy wybór cyferki są zmieniane ? w czym widzisz problem? uwazasz, ze piotrek wybralby kogos z tej czworki, gdyby od poczatku mieli 83 potencjalu, a nie okolo 50? uwazasz, ze ktos nowy, az tak moglby sie pomylic? moim zdaniem to byl jeszcze ostatni moment na zmiane tych cyferek i zaznaczam tutaj, cyferek w potencjale, a nie innym duzo bardziej znaczacym skilu. wszak ich zmiana w zaden sposob nie wplywa na poprzedni wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 tak tylko mówię. nie spinaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Problemu nie widze;),mam nadzieje że w miare sprawnie pójdzie ten draft i szybko.Jestem w pełni zadowolony ze swojego wyboru i nie mam żadnych pretensji o te zmiany.Poza tym czy Gallinari ma potencjał 50 czy 80 to mnie je... bo makaronów nie lubie. :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 może po wyborze Bartasa skrócimy czas na wybór do 24 godzin???nie widze sensu aby komuś bylo potrzebne 48 h na wybranie zawodnika.Po co niepotrzebnie przedłużać,kiedy my to zakończymy jak tak dalej będzie szło???Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mi się wydaje że 24 h wystarczy... Jeżeli to będzie 48 to... Draft będzie trwał do mojej matury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 W związku z ostatnimi wydarzeniami wnioskuję do dyskwalifikację Manny Harrisa na cały nadchodzący sezon - nie można pozostawiać takiego cwaniactwa (chciał jechać na dwóch rookie kontraktach czy co?) bezkarnie. Gallinari'ego czy Chandler'a również można by zawiesić za próby zatajenia potencjału (rzekome uzależnienie od marihuany w obydwu przypadkach). W przypadku Chandlera istnieje groźba też zatajenia skilli, co może wyjść jeszcze w trakcie draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gallinari'ego czy Chandler'a również można by zawiesić za próby zatajenia potencjału (rzekome uzależnienie od marihuany w obydwu przypadkach). W przypadku Chandlera istnieje groźba też zatajenia skilli, co może wyjść jeszcze w trakcie draftu. raczej po campach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jako, że data rozpoczęcia draftu nie była znana wcześniej to na razie jest 48h na wybór, żeby każdy zdążył ogarnać sprawę. Po pierwszych 5 lub 10 wyborach myślę, że moglibyśmy skrócić czas. Postaram się jeszcze dzisiaj zamieścić w tej sprawie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ok, już wszystko sprawdzone. Wszystkie loteryjne picki mają 48h na wybór. Pozostałe picki z 1szej rundy mają 24h. 2gą rundę przeprowadzamy standardowo - za pomocą list. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Widze ze zrobilo sie male zamiesanie Trzeba chyba jakos te przepisy z pendingiem uscislic , bo co by bylo np w przypadku gdyby Matkers teraz nie zagladal na forum, bo bylby swiecie przekonany ze juz nie ma picku i wybral za niego CPU ? byla by dziwna sytuacja, bo ja moglbym powiedziec ze wymienialem sie za pick a nie za goscia z CPU... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 napewno Ty nie masz prawa za niego wybierac,to jest podstawowa zasada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jeśli matkers się nie pojawi i będzie pick cpu to wasz trejd i tak jest niewazny (pending dłuższy niż deadline wyboru, a potem salary się nie zgadza bo byłby trejd zawodnika za pick). Teraz kombinuj jaka złożyłem kontrpropozycje i będziesz miał jeszcze czas ja przebić. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Xam: Rockets mają miejsce w salary, mogą wziąć zawodnika za pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Aaaa tego nie zauważyłem szach-mat :-) hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Myśle ze jeśli matkers nie pojawi do jutrzejszego deadlinu to mozemy zalozyc ze zgodzilby sie wybrac zawodnika ktorego chce mazik. Moglbym czekac co wybierze cpu I czy mi sie to podoba, ale potem ktoś moglby zostać z zawodnikiem którego nie chce. Wiec jeśli matkers się nie pojawi do deadlinu wyboru picku ja się wycofuje i jak dla mnie może się liczyć wybór mazika. Ale może matkers się pojawi i wybierze moja ofertę? Ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkers Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 spokojnie pojawilem sie. na razie rozwazam wszystkie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi