Skocz do zawartości

Eastern Conference Semi Finals : (3) Knicks (53-29) - (7) 76ers (45-37)

Koelner

Kto?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

• Knicks w 4
      0
    • Knicks w 5
      3
    • Knicks w 6
      9
    • Knicks w 7
      2
    • 76 ers w 4
      0
    • 76 ers w 5
      0
    • 76 ers w 6
      5
    • 76 ers w 7
      2

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 04.05.2026 o 23:59

Rekomendowane odpowiedzi

images?q=tbn:ANd9GcThxCvfQEfws6EfmBgtzCE

Chcieliście pojedynku Starks vs Iverson? Ewing vs Mutombo? Sprewell vs Erving? No to macie to wszystko w jednej rundzie!

Rywalizacja zapowiada się wyśmienicie

w RS

2-2 

76ers 116-107 Knicks (Dec 19, 2025) Final Score - ESPN

76ers 116-107 Knicks (Dec 19, 2025) Final Score - ESPN

Knicks 112-109 76ers (Jan 24, 2026) Final Score - ESPN

Knicks 112-109 76ers (Jan 24, 2026) Final Score - ESPN

Można byłoby zalać temat cyferkami i angielszczyznami w stylu @BMeF, pofilozofować w stylu @lorak, wykazać się brakiem czucia tego sportu w stylu @julekstep ale to by nic nie dało i tak!

Po prostu trzeba się kurewsko ogarnąć, zdyscyplinować, ubrać w cierpliwość i wytrwać do wtorku do godz 2! ( poprawcie jak pomyliłem zegarki !!!)

Jedno jest pewne, prawdopodobnie to z tego pojedynku będzie przyszły finalista NBA! ( tak na oko 50/50  ;) 

I WSZYSCY PRAWIDZWI POLACY RAZEM

MARSZ MARSZ JEREMY Z ZIEMII TEKSAŃSKIEJ DO NOWOJORSKIEJ ZA TWOIM PRZEWODEM DOJEDZIEMY FILADELFIE 

jeremy-sochan-knicks.jpg

aaaaa temat dedykuję układowi nerwowemu @agresywnychomik aby z agresywnego zamienił się w euforycznego 

HGYWdwdbAAA0Nh1.jpg

Edytowane przez Koelner

Chciałem Boston a tak to średnio to widzę, z Embiddem 76ers to inna drużyna.

Ciekawe jak bedzie wyglądał pojedynek C? Czy KAT będzie się masował z Embiddem? Czy raczej Robinson, może Brown nas zaskoczy kolejnym dupsztalowym lineupem, margines błędu jest bardzo mały...

Tak jak z Hawks byłem pewien 4:0 czy tam 4:1 tak tutaj widzę 7 gier z lekkim wskazaniem na 76ers.

Bez kontuzji i bez brudnej gry (tak do ciebie mówię JE) i aby Knicks wygrali

🤞🙏

10 minut temu, Kubbas napisał(a):

poprzednie starcie bylo epickie

Tam się Randle połamał 😕

P.s. @Koelner dziękujemy.

Knicks mają lepsze D, lepszą głębią - a Sixers MOŻE mają lepszy star power, tyle, że ostatnio Embiid i Maxey robili 30 PPG na fajnej efektywności, a i tak nic to nie dało, i to było przed tym gdy Embiid z atletyzmem zjechał do poziomu przeciętnego Serba (12 wsadów w 38 meczach w regularze). A tu oczywiście jeszcze jest zmienna pt. prędzej Sixers się rozwalą niż Knicks. Czy George i Edgecombe zrobią taką różnicę? Gdy Sixers mają 7-osobową rotację, z czego tutaj grają asy pokroju Oubre, więc koszykarzy to mają z 6? No niestety nie jestem tutaj optymistą. 

Jestem zasadniczo zadowolony, więc na chillu, ale Knicks w 6. 

Edytowane przez BMeF

Bedą zapasy pod koszem. Wiemy z czym to się wiąże - Towns lubi łapać faule z dupy, a Joel na takich faulach z dupy zbudował swoje legacy. 

Jak KAT się powstrzyma od faulowania, to nie bardzo widzę jak Sixers mieliby ugryźć Nix więcej niż 2 razy. No, ale nie ma chyba osoby, która by wierzyła, że Towns będzie zdyscyplinowany i uniknie foul trouble.

Także wszystko się może zdarzyć, jak w piosence.

Jak mawia klasyk, seria może pójść w obie strony.

Ja tu tylko na słówko. Mega mi się podobają stroje 76ers z epoki Iversona, no i po ludzku po latach jechaniu po nich jako organizacji jestem całym sercem za nimi.

George i Embiid z tytułem, lecz Maxey z Mvp finałów. Jestem dobry w typowanie underdogow (rok temu obstawilem Pacers jako mistrza) , więc róbcie screeny !!!

PS , o te koszuliny

images.jpeg

Paul George jest kluczem u Philly

on sprawia ze kazdy sie przesuwa do wlasciwej roli, jak PG bedzie dobry i Embiid zagra swoje to jebna Knicksow

Philly dla mnie jest najmocniejszym zespolem personalnie na wschodzie, do tego gra w tych playoffach najlepszy zbalansowany basket, maja bdb obrone, stabilny i najwazniejsze roznorodny atak z 3ma go to guys

plus Nurse jak nie zoutcoac***e Browna to bede bardzo zdziwiony