Robinson Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, wiLQ napisał(a): 26 minut temu, Robinson napisał(a): Ale wlasnie kwestionuje ze bedzie backupem, a nie 3rd stringerem. Ale to oczywiscie zobaczymy. Nie bardzo wiem za kim. Tym bardziej ze sie bardzo dobrze pokazał w PO. sharpe za 34 to nie ten kocurek co Queta czy Rollins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, wiLQ napisał(a): IMO to byl najlepszy dostepny niestary guard, a wsrod nich masz plytko. No ale wziąłem dwóch innych guardów, a gdybym poszedł w Pritcharda, to nie miałbym na kolejnego zawodnika na poziomie salary 30+. Cytat W sensie rezerwowy, ktory nagle moze zostac starterem. Rozumiem, ale jeden ważył 15-20, a drugi 35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Robinson napisał(a): Nie bardzo wiem za kim. Tym bardziej ze sie bardzo dobrze pokazał w PO. Duren -> JCollins -> Reed 2 minuty temu, Robinson napisał(a): sharpe za 34 to nie ten kocurek co Queta czy Rollins 2 minuty temu, Jendras napisał(a): Rozumiem, ale jeden ważył 15-20, a drugi 35. Zdaje sobie sprawe, ze jest drozszy, ale oceniajac po zainteresowaniu GMow to byl #1 puli waiverowej. Wiecej osob chcialo Sharpe niz Quete rok temu! 6 minut temu, Jendras napisał(a): No ale wziąłem dwóch innych guardów, a gdybym poszedł w Pritcharda, to nie miałbym na kolejnego zawodnika na poziomie salary 30+. Jasne, kwestia strategii. Ot typowalem Ciebie na niego i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, wiLQ napisał(a): Duren -> JCollins -> Reed To kto ma tam grać w s5 na pf skoro Collinsa przewidujesz z ławki ? nie ma takiej opcji, Reed to backup a z Durenem mogą być w tym sezonie jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Lebron też może być fajną opcją, akurat przyda mi się do rotacji Kto będzie starterem w Clippers na centrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Robinson napisał(a): To kto ma tam grać w s5 na pf skoro Collinsa przewidujesz z ławki ? Tzn moze formalnie startowac, ale IMO bedzie sporo lineupow typu JCollins + 3 wingi w tym Ausar/Holland + Jenkins. Ale oczywiscie moge sie mylic i dla jasnosci - przy zalozeniu, ze Reed gra te 18-20 minut na mecz to bedzie swietny zakup. Z drugiej strony 2 lata temu tyle gral i robil... w okolicy swojej aktualnej pensji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Zamawiam popcorn, uwielbiam bitwy @wiLQ vs reszta świata ! Nie piszę tego z żadnym przekąsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu U @Roger już zaktualizował składy na 1 stronie. Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Robinson napisał(a): U @Roger już zaktualizował składy na 1 stronie. Szacun I tak już są nieaktualne. Thx @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, antek napisał(a): Zamawiam popcorn, uwielbiam bitwy @wiLQ vs reszta świata ! Nie piszę tego z żadnym przekąsem To jeszcze ten moment kiedy mozna miec przekonanie o swietnosci swojej druzyny i kwestionowac zalozenia innych... zanim rzeczywistosc wszystko zweryfikuje. Czyli najlepszy czas na dyskusje! Np dalbys 162$ za Sharpe gdybys wiedzial, ze tyle bedzie potrzebne? Bo ogolnie wyszli Ci same zakupy po taniosci. Z Pritchardem tez pechowo skoro tylko 2 GMow zlozylo bida... ale wysoko. Ogolnie co roku mam poczucie, ze odbieramy sobie troche zabawy miedzy draftem a sezonem nie robic pulicznej aukcji na forum kazdego sensownego gracza. z drugiej strony nie byloby smieszkow i przeplacania o 100$, wiec cos za cos ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Roger napisał(a): I tak już są nieaktualne. Thx @piotreksuper Przepraszammusiałem uzupełnić roster. Doceniam Twoją pracę, świetna robota. 4 minuty temu, wiLQ napisał(a): Np dalbys 162$ za Sharpe gdybys wiedzial, ze tyle bedzie potrzebne? Bo ogolnie wyszli Ci same zakupy po taniosci. ja dałem 101, bo wiedziałem, że Ty dasz 100 i mając lepszy numer waiver mi go zgarniesz. Moim zdaniem jest wart tych 162$. W kilkanaście minut robił świetne cyfry, teraz ma swoją szansę z większymi minutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 29.04.2026 o 10:54, Roger napisał(a): 13 [wirtualny gracz] 15,00 Nie wiem czy robota skończona, ale brakuje Adem Bona w Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, piotreksuper napisał(a): ja dałem 101, bo wiedziałem, że Ty dasz 100 i mając lepszy numer waiver mi go zgarniesz. Hehe, ja z gory przyjalem, ze ktos da powyzej 100$, wiec nie licytowales ze mna... 5 minut temu, piotreksuper napisał(a): Moim zdaniem jest wart tych 162$. W kilkanaście minut robił świetne cyfry, teraz ma swoją szansę z większymi minutami. ... a z tego wynika, ze bys dal. I wlasnie dlatego publiczne aukcje tez moglyby byc ciekawe. Reszta Twoich pobran bardzo piotrkowosuper czyli masa sredniakow. Jako jedyny masz druzyne ze srednia wieku powyzej 30stki ;-] A drugie miejsce ma ok 27, wiec pozostajesz imponujacym outlierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Nie wiem czy robota skończona, ale brakuje Adem Bona w Nets Gdzieś mi to uciekło, już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 11 minut temu, wiLQ napisał(a): Reszta Twoich pobran bardzo piotrkowosuper czyli masa sredniakow. Jako jedyny masz druzyne ze srednia wieku powyzej 30stki ;-] A drugie miejsce ma ok 27, wiec pozostajesz imponujacym outlierem. Takich nie szkoda wywalić w razie niewypału i tym się kieruje. Ocenimy efekt końcowy w kwietniu. Edycja 1 minutę temu, piotreksuper napisał(a): Takich nie szkoda wywalić w razie niewypału i tym się kieruje i średnią wieku mam 29,08 a nie 30. Ocenimy efekt końcowy w kwietniu. Edytowane 1 godzinę temu przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, Roger napisał(a): Gdzieś mi to uciekło, już poprawiam. Jak potwierdzisz ze masz wszystko dodane, to moge za chwile wrzucic rozbudowany power ranking na stan obecny ligi Edytowane 1 godzinę temu przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 55 minut temu Udostępnij Opublikowano 55 minut temu 12 minut temu, piotreksuper napisał(a): Edycja średnią wieku mam 29,08 a nie 30. Jak patrzylem bylo 30+, wiec Roger musial edytowac ostatnie ruchy. 9 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Jak potwierdzisz ze masz wszystko dodane, to moge za chwile wrzucic rozbudowany power ranking na stan obecny ligi To super. Jakby co moje tez beda, ale po przygotowaniach do sezonu, a poki co nawet nie zaczalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 48 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 48 minut temu 15 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Jak potwierdzisz ze masz wszystko dodane, to moge za chwile wrzucic rozbudowany power ranking na stan obecny ligi Na ten moment wszystko jest aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu 17 minut temu, Roger napisał(a): Na ten moment wszystko jest aktualne. Mi brakuje niejakiego Christiana Andersona Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 17 minut temu Udostępnij Opublikowano 17 minut temu Skoro już każdy zna swoje salary to nadal mogę sprzedać Brunsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi