Mar Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu No to może gdzies przegapiłem ten wątek, aczkolwiek dość słabe to jest rozwiązanie, pytanie czy można to w ustawieniach zablokować, bo to przeciez troche podpowiada inne rozwiązania, które mozna wdrazać do skladu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A da się coś z tym zrobić w ogóle ? Nie wiem czy to jest konfigurowalne anyway, mi to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mar napisał(a): No to może gdzies przegapiłem ten wątek, aczkolwiek dość słabe to jest rozwiązanie, pytanie czy można to w ustawieniach zablokować, bo to przeciez troche podpowiada inne rozwiązania, które mozna wdrazać do skladu itd. ja uważam że powinno zostać tak jak jest. juz rok temu się z @antek nie zgadzałem. sezon startuje o 9:00. jak cos jest na FA to czemu nie pobierać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Nic z tym nie zrobisz - silnik yahoo jest tak zaprogramowany, że Ci których nie biduje się na waiverze pojawią się na FA przed wynikami waiverów. Ewentualnie wszyscy GM są słowni i czekamy na pobrania z FA po tym jak zawodnicy z waivera pójdą - to jedyna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu dobra, gadu gadu, jest jaka dusza która mi pobierze graczy ? @piotreksuper ? Ty i tak będziesz rotował 100% składu w week 1 ; ) może mi ktoś dać jakiś 1 czy 2 argumenty czemu pobieranie FA o 9:00 jest złe skoro są dostępni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, evitacre napisał(a): ja uważam że powinno zostać tak jak jest. juz rok temu się z @antek nie zgadzałem. sezon startuje o 9:00. jak cos jest na FA to czemu nie pobierać ? To nawet nie jest kwestia czy się ze mną zgadasz czy nie ( choć powinieneś ) tylko, że wyskoczyła taka opcja w tamtym roku i niektórzy z niej skorzystali rok temu. Ja chciałem to poddać jak w demokratycznym kraju pod głosowanie, przeszło bez echa, więc w tym roku i ja z tego skorzystałem. Swoją drogą wycofałem bid na Johna Collinsa, którego miałem ustawionego za 50$ i bym go zgarnął wyższym numerem Waivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, evitacre napisał(a): dobra, gadu gadu, jest jaka dusza która mi pobierze graczy ? @piotreksuper ? Ty i tak będziesz rotował 100% składu w week 1 ; ) skąd ta pewność ? . Jak wrażanenia po Fa? W sumie to żałuję tylko że nie udało się wyciągnąć D. Sharpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Tylko 2 chciało pritcharda serio? Nie wiem kto tam dawał 71 za niego, ale zmieniłem w ostatniej chwili z 70 na 80 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Jendras napisał(a): No ale co, mam wydawać kasę na coś, czego nie chcę i nie potrzebuję? To jest świadoma decyzja, nie zaniedbanie. Mogles kupic jakis przyszly pick? Albo jej uzyc do klepniecia korzystnej wymiany 16 godzin temu, evitacre napisał(a): No ślepy jakiś I ten oczywisty gosciu faktycznie poszedl za 100+ i mial najwiecej chetnych bo az 11. Gratki dla GeDDo za tegorocznego Quete. Pozostale zakupy powyzej stowki dla mnie szokujace! Zwlaszcza PeWee dostal kogo chcial, ale de facto przeplacil 259$! 39 minut temu, Mar napisał(a): Część zawodników jest FA, część waiver? Ocb? 38 minut temu, Robinson napisał(a): Na waiver sa ci na których ktoś złożył claim. To jest później rozpatrywane 36 minut temu, Mar napisał(a): Albo mam sklerozę, ale wydaje mi się że tak nie było do tej pory To jest problem wlasciwie tylko po otwarciu sezonu bo jest duuuuuzo waiverow do przetworzenia. Na codzien ta roznica jest mniejsza, wiec sie tak nie rzuca w oczy. Ale mechanizm caly czas taki wlasnie jest. 12 minut temu, Mar napisał(a): No to może gdzies przegapiłem ten wątek, aczkolwiek dość słabe to jest rozwiązanie, pytanie czy można to w ustawieniach zablokować, bo to przeciez troche podpowiada inne rozwiązania, które mozna wdrazać do skladu itd. Nie do konca podpowiada bo nie wiesz kto do Ciebie trafil z waivera. Wtedy ciezko planowac kogo brac z FAsow. 8 minut temu, Roger napisał(a): Ewentualnie wszyscy GM są słowni i czekamy na pobrania z FA po tym jak zawodnicy z waivera pójdą - to jedyna opcja. Nie wiem czy warto robic wyjatek na 1 dzien w roku, ale to bylaby jakas opcja do rozwazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, antek napisał(a): To nawet nie jest kwestia czy się ze mną zgadasz czy nie ( choć powinieneś ) tylko, że wyskoczyła taka opcja w tamtym roku i niektórzy z niej skorzystali rok temu. Ja chciałem to poddać jak w demokratycznym kraju pod głosowanie, przeszło bez echa, więc w tym roku i ja z tego skorzystałem. Swoją drogą wycofałem bid na Johna Collinsa, którego miałem ustawionego za 50$ i bym go zgarnął wyższym numerem Waivers jak mi pobierzesz zawodników to się z Tobą zgodzę, deal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, piotreksuper napisał(a): Jak wrażanenia po Fa? W sumie to żałuję tylko że nie udało się wyciągnąć D. Sharpa. U mnie wpadly plany B, wiec calkiem spoko. Zakladalem, ze Sharpe pojdzie za 100+ i prawidlowo, ale dla formalnosci i tak go ustawilem. Nie bardzo rozumiem pozostalych zakupow za 100+ i oceniajac po innych bidach to zwyczajne przeszacowanie przez GMow. 5 minut temu, marzec napisał(a): Tylko 2 chciało pritcharda serio? Nie wiem kto tam dawał 71 za niego, ale zmieniłem w ostatniej chwili z 70 na 80 ;] Rozwazalem go, ale to kwestia limitu pensji kogo wywalic. Wyszlo mi, ze wole przykisic swoje 40+ niz wydawac kase na niego. Bylem pewny, ze po niego uderzy @Jendras ale wybral innych. @Robinson ciekawa wycena Reeda, przyjmujesz, ze Duren nie zostanie podpisany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, evitacre napisał(a): jak mi pobierzesz zawodników to się z Tobą zgodzę, deal ? Można po koleżeńsku? Będę koło 12-13 przy kompie to wrócimy do tematu. Ale jak mawiaja fachowcy "Panie, tanio to już było" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, wiLQ napisał(a): @Robinson ciekawa wycena Reeda, przyjmujesz, ze Duren nie zostanie podpisany? 5 minut temu, wiLQ napisał(a): ten oczywisty gosciu faktycznie poszedl za 100+ i mial najwiecej chetnych bo az 11. Gratki dla GeDDo za tegorocznego Quete. Pozostale zakupy powyzej stowki dla mnie szokujace! Zwlaszcza PeWee dostal kogo chcial, ale de facto przeplacil 259$! Pewnie tak ja ja przyjmuje ze Stewart gra w trykocie Memphis Grizzlies i Reed został pełnoprawnym backupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, evitacre napisał(a): Pewnie tak ja ja przyjmuje ze Stewart gra w trykocie Memphis Grizzlies i Reed został pełnoprawnym backupem. A nie JCollins? Dla jasnosci, tez rozwazalem Reeda, ale w nizszych pulapach cenowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, wiLQ napisał(a): A nie JCollins? Dla jasnosci, tez rozwazalem Reeda, ale w nizszych pulapach cenowych. Bedzie grał minuty Tobajasza i wszystkie jako backup ? 40+ ? imo on odstaje minuty tobajasza a reed stewarta w tym banie to jedyna rzecz która mnie bolała ten reed Edytowane 1 godzinę temu przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Reed wystarczy jako backup. On robi ładne cyferki nawet w małych minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, piotreksuper napisał(a): skąd ta pewność ? . Jak wrażanenia po Fa? W sumie to żałuję tylko że nie udało się wyciągnąć D. Sharpa. ja z 1 miałem ustawionego Lavine'a i wpadl do mnie, wiec jestem zadowolony, zwlaszcza ze nie przepłacilem. Myśle, że dalej go stać na grę na poziomie powiedzmy 45fp, a wartosc ma mniejsza. Na radarze był też Sharpe, ale nie ludzilem sie ze wpadnie i Collins, ktory został przelicytowany. Reszta to chlam, wiec nie ma co wspominac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, evitacre napisał(a): Bedzie grał minuty Tobajasza i wszystkie jako backup ? 40+ ? imo on odstaje minuty tobajasza a reed stewarta To juz trzebaby sie pogrzebac w rotacji Pistons. Sciagneli pare wingow, wiec wg mnie minuty Tobiasa przejmie czesciowo Ausar i Holland, a JCollins na centrze bedzie sposobem by te wszystkie wingi mogly byc dluzej na boisku. 9 minut temu, Robinson napisał(a): Reed wystarczy jako backup. On robi ładne cyferki nawet w małych minutach Ale wlasnie kwestionuje ze bedzie backupem, a nie 3rd stringerem. Ale to oczywiscie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, wiLQ napisał(a): Mogles kupic jakis przyszly pick? Albo jej uzyc do klepniecia korzystnej wymiany Mogłem też na księżyc polecieć 21 minut temu, wiLQ napisał(a): Bylem pewny, ze po niego uderzy @Jendras ale wybral innych. Rozważałem, ale miał trochę za wysoką pensję plus mam wątpliwości co do jego sufitu 28 minut temu, wiLQ napisał(a): Gratki dla GeDDo za tegorocznego Quete. Queta ważył jakoś poniżej 20. Sharpe to jednak level niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, Jendras napisał(a): Rozważałem, ale miał trochę za wysoką pensję plus mam wątpliwości co do jego sufitu IMO to byl najlepszy dostepny niestary guard, a wsrod nich masz plytko. Wychodzi na to, ze wolales uderzyc po tansze opcje, ale duzo mniej pewne, ze beda wysoko w Twojej rotacji. 5 minut temu, Jendras napisał(a): Queta ważył jakoś poniżej 20. Sharpe to jednak level niżej W sensie rezerwowy, ktory nagle moze zostac starterem. Po drugiej stronie skali w ocenie waiverowj... @Regis ustawil sie na 8 gosci, ale dostal tylko tanie odpadki. Plus czy dobrze widze, ze @Dunk Fan doslownie nikogo nie probowal zgarnac? Nigdy nie zrozumiem takiego podejscia... Edytowane 1 godzinę temu przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi