wiLQ Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W dniu 15.09.2026 o 11:51, Roger napisał(a): Pokazuje piątek, więc pewnie do piątku do 09:00. Waiver ustawiony, ale dawno nie bylem tak malo podekscytowany dostepna pula graczy. IMO jest tylko jeden oczywisty 100+$, a uwzgledniajac, ze 7 GMow ma budzet powyzej 200$ to przyjmuje, ze mi wpadnie pare planow C-E i bedzie jedno wielkie meh. Choc moze to czesciowo wynikac z podejscia do biezacego skladu, jak ktos ma duzo dziur do uzupelnienia to da sie przygarnac troche sredniakow. Najbardziej jestem ciekawy jak ustawi kwoty @Jendras bo ma duzo miejsca w salary i budzet 300$... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, wiLQ napisał(a): IMO jest tylko jeden oczywisty 100+$ Nie no 80 max, za 3 miesiące będzie miał juz przecież 42 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Jendras napisał(a): @Roger Dorzucisz moje 20 dolców? Ja Ci powiem szczerze, że nie do końca rozumiałem tę wymianę, ale nie ingerowałem, bo myślałem, że masz dalszy plan i coś jeszcze wpadnie (jakaś inna wymiana). Tak patrząc na to teraz z boku, to imo ta wymiana w ogóle nie powinna przejść, bo przekroczyłeś budżet waiverowy w tym momencie. Możemy to jeszcze cofnąć jak coś i np. wymienicie się po FA, będzie sprawiedliwie, bo to też moje niedopatrzenie. Cytat III.3.e. Z racji, iż liga jest ciągła kwota budżetu waiverowego oraz Waiver Priority na początku kolejnego sezonu będzie identyczne jak na zakończenie poprzedniego sezonu. Przy czym maksymalna nieprzekraczalna kwota budżetu waiverowego to 300$. Edytowane 2 godziny temu przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Spoko, to mój problem, że nie znam regulaminu. Niech zatem zostanie jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 59 minut temu, Roger napisał(a): Ja Ci powiem szczerze, że nie do końca rozumiałem tę wymianę, ale nie ingerowałem, bo myślałem, że masz dalszy plan i coś jeszcze wpadnie (jakaś inna wymiana). Tez tak myslalem, jakby klepnal przed deadlinem inna wymiane gdzie oddaje wieksza kase niz 20$ wszystko by sie spinalo. 59 minut temu, Roger napisał(a): Tak patrząc na to teraz z boku, to imo ta wymiana w ogóle nie powinna przejść, bo przekroczyłeś budżet waiverowy w tym momencie. Możemy to jeszcze cofnąć jak coś i np. wymienicie się po FA, będzie sprawiedliwie, bo to też moje niedopatrzenie. Tu sie nie do konca zgodze, nawet jak nie mogl dostac kasy to zadecydowal gdzie trafi Suggs zamiast na waivery i wynegocjowal komu ile odjac budzetu przed otwarciem. Po pierwszej fali waiverowej wszystko moze wygladac inaczej, wiec byloby nie fair gdyby mozna zamrozic taka kase. Zreszta pisalem o tym w zeszlym roku - pasywnosc powoduje kiszenie budzetow do 300$ i ktos przesypia mase okazji na wzmocnienia. @Jendras skonczyl sezon z 220$, wiec nie tylko zmarnowal kase od marca, ale nawet nie dostal pelnej 100$ za ten sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi