marzec Opublikowano Piątek o 19:04 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:04 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Piątek o 19:55 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:55 No i wywalam połamańca Marka Williamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano Sobota o 03:58 Udostępnij Opublikowano Sobota o 03:58 Out Marcus Smart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano Sobota o 13:55 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:55 W dniu 8.09.2026 o 16:51, TryczekSzukarek napisał(a): Ktoś chętny na Ryan Kalkbrenner 24 30,90? Ryan leci na Fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano wczoraj o 00:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 00:17 Zwalniam: 1. Wendell Carter jr 2. Robert Williams III 3. Ja'Kobe Walter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano wczoraj o 08:03 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:03 Sharpe i Grayson na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu W dniu 11.09.2026 o 13:27, Roger napisał(a): Kilka słów po drafcie: - składy na stan po drafcie na 1 stronie, - czasu na zejście poniżej progu jest do niedzieli do 13:05 czasu forumowego, Czy mi sie wydaje czy @evitacre nadal jest powyzej limitu, wiec sobie przedluzyl bana? Plus kiedy start na Yahoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Godzinę temu, wiLQ napisał(a): Czy mi sie wydaje czy @evitacre nadal jest powyzej limitu, wiec sobie przedluzyl bana? Plus kiedy start na Yahoo? Nie wydaje Ci się Co do drugiego pytania - nie wiem. Może dziś, ale raczej bym obstawiał wtorek - środa jak dobrze pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 5 godzin temu, wiLQ napisał(a): Czy mi sie wydaje czy @evitacre nadal jest powyzej limitu, wiec sobie przedluzyl bana? Plus kiedy start na Yahoo? Nom. Na to wychodzi. Zastanawianie się czy wywalić Jrue czy Filipowskiego mnie zgubilo. widzimy się 2027-28 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, evitacre napisał(a): Nom. Na to wychodzi. Zastanawianie się czy wywalić Jrue czy Filipowskiego mnie zgubilo. Z pozytywnej strony nie wydasz calego budzetu FAB od razu po otwarciu waivera ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi