Jendras Opublikowano Czwartek o 19:50 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:50 Chce ktoś Suggsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano Czwartek o 19:51 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:51 Brice Sensabaugh out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano Czwartek o 20:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:45 Simmons I Larson out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Piątek o 05:48 Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:48 20 godzin temu, Roger napisał(a): Done. Sprawdzajcie czy gdzieś czasem nie ma jakiegoś błędu. Bucks, Suns i Thunder doliczają sobie +15 do salary za 14 gracza w składzie na ten moment. Toć napisałem, że zrzucam Tre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Piątek o 06:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:32 10 godzin temu, antek napisał(a): Embiid&Banton out przeciez za $$$ miałem go dostać ? Joel jednak do mnie za 5$ @antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano Piątek o 06:48 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:48 U mnie na razie Kobe Brown out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Piątek o 06:50 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:50 pick 20 jest na sprzedaż, jest jeden zainteresowany czekam na odpowiedź dzisiaj do 8:00. Jak ktoś bardzo chce to niech wali na PM - interesują mnie $$$ bo już troszkę się ich pozbyłem w tym offseason. Zazwyczaj wywalałem 100% keszu w dzień otwarcia, ostatnie dwa sezony udaje mi się czyścic kobzę przed startem sezonu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 06:56 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:56 2 minuty temu, evitacre napisał(a): czekam na odpowiedź dzisiaj do 8:00 Powrót Do Przyszłości 4: Handel Pickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Piątek o 06:56 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:56 (edytowane) 23 minuty temu, evitacre napisał(a): Joel jednak do mnie za 5$ @antek Podobny manewr parę dni temu z Lively został zablokowany, to nie mogę postąpić w tej sytuacji inaczej Edytowane Piątek o 06:56 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano Piątek o 07:03 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:03 Wendell Carter jr Robert Williams jr Obaj do wzięcia, drogo nie będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 07:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:20 Isaiah Collier do wzięcia tanio, oferta last minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Piątek o 07:29 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:29 Przepraszam za Embiida , jednak outujemy, tego niezwykłej klasy Ironmana trzeba będzie szukać na rynku Waivers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Piątek o 10:22 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:22 Do Bulls: Suggs Do Lakers: 20$ Na tą chwilę wywalam Marshalla, Minotta, Sarafa i Kolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano Piątek o 10:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:37 14 minut temu, Mar napisał(a): Do Bulls: Suggs Do Lakers: 20$ Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Piątek o 10:57 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:57 4 godziny temu, Roger napisał(a): Podobny manewr parę dni temu z Lively został zablokowany, to nie mogę postąpić w tej sytuacji inaczej A to nie zauważyłem ze lively był zablokowany, nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Piątek o 11:27 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:27 Kilka słów po drafcie: - składy na stan po drafcie na 1 stronie, - czasu na zejście poniżej progu jest do niedzieli do 13:05 czasu forumowego, - ponad capem na ten moment są: New York Knicks @Robinson Milwaukee Bucks @TryczekSzukarek Brooklyn Nets @24kobe8 Detroit Pistons @Regis Chicago Bulls @Mar Houston Rockets @evitacre Dallas Mavericks - po 14 graczy w składzie mają, a co za tym idzie doliczają sobie na ten moment do salary z 1 strony tematu +15fp: Milwaukee Bucks @TryczekSzukarek Detroit Pistons @Regis Houston Rockets @evitacre Oklahoma City Thunder @GeDDo - składy na yahoo postaram się wklepać w niedzielę po zakończeniu wszystkich ruchów wśród zespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano Piątek o 12:22 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:22 Bradley Beal out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Piątek o 17:22 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:22 Amari Williams out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano Piątek o 17:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:37 Kelly Olynyk out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 18:56 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:56 BREAKING NEWS from Chams Sharania: Isaiah Collier do @marzec 15$ do Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi