Robinson Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Kawhi i Brunson na sprzedaż jakby był ktoś zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 16 godzin temu, PeWee napisał(a): k**** nie wiem. myśle. dzięki. pa toś wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Mogę wycofać wywalenie Lively'ego? Poszedłby wtedy do ai3 za dolca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 1 minutę temu, Jendras napisał(a): Mogę wycofać wywalenie Lively'ego? Poszedłby wtedy do ai3 za dolca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Dasz dwa? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Zieloni dwieście !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Chyba dość fajne fa się zapowiada. Pół składu na Fa i można się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Pamiętajta że ja za $$$ skupię graczy więc zanim zrzucicie napiszcie PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września serio @Mar czy sa obiekcje jak tak to odpuszczam jak nie to zaplace 1$ mi się wydawało rok temu była jakaś inna scena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 3 DeMar DeRozan 37 44,20 5 Royce O'Neale 33 34,25 6 Bub Carrington 21 31,70 7 Kris Dunn 32 30,75 8 Marcus Smart 32 29,50 10 Bruce Brown 30 26,80 11 Tyrese Martin 27 18,55 12 Keaton Wallace 27 15,00 wszyscy na sprzedaż jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Jeżeli kogoś interesuje: 6 Cody Williams 22 24,60 7 Kobe Brown 26 18,25 8 Sidy Cissoko 22 16,80 9 Rob Dillingham 21 16,70 10 Noah Penda 21 16,25 To zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Nie ma na co czekać i wywalam Vuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 3 godziny temu, ai3 napisał(a): serio @Mar czy sa obiekcje jak tak to odpuszczam jak nie to zaplace 1$ mi się wydawało rok temu była jakaś inna scena Nigdy nie byłem zwolennikiem cofania ruchów ale nie będę stał okoniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września 38 minut temu, Mar napisał(a): Nigdy nie byłem zwolennikiem cofania ruchów ale nie będę stał okoniem Użył bym tutaj neologizmu cofanie się do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Muszę pomyśleć. Wybiorę po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Do jutra można coś proponować za #11. Jak nic mi się nie spodoba, to przed południem wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Wyrzucam Tyrese Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Steph Curry oraz Joel Embiid do wyjścia tanio. W zasadzie po za Aussie goatem wszyscy dostępni w rozmowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Września Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września Sion James i Jock Landale out na ten moment. Dallas Mavericks 3 Jarrett Allen 28 48,20 6 Kyshawn George 23 43,40 8 Shaedon Sharpe 23 41,25 Szukam sensownego PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 8 godzin temu, antek napisał(a): Steph Curry oraz Joel Embiid do wyjścia tanio. W zasadzie po za Aussie goatem wszyscy dostępni w rozmowach. Rocco i $$£ czekają pamiętaj o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi