Jendras Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Dużo zależy od tego, z jak dużym bebechem stawi się na camp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 8 godzin temu, Jendras napisał(a): Lively dostępny, także zapraszam do składania ofert Możliwe że się będę powtarzał jeszcze wielokrotnie, ale u mnie głównie Embiid na blocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 38 minut temu, antek napisał(a): Możliwe że się będę powtarzał jeszcze wielokrotnie, ale u mnie głównie Embiid na blocku Za Rocco ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 18 godzin temu, evitacre napisał(a): Za Rocco ? Jeśli z całą dyskografia w HD to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2 godziny temu, antek napisał(a): Jeśli z całą dyskografia w HD to jestem na tak Może być link z opłaconą subskrypcją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca W dniu 8.07.2026 o 18:17, evitacre napisał(a): Może być link z opłaconą subskrypcją ? Ta niezręczna, wydłużająca się ciszą oznacza zgodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca W dniu 6.07.2026 o 13:59, evitacre napisał(a): nie. jestem fanem tego draftu po prostu Topki? Czy picki poza Top10 tez? W dniu 7.07.2026 o 09:59, evitacre napisał(a): 2 Amen Thompson 23 58,20 - constans Powrot FVV nie spycha go w dol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Mamy wymianę z @GeDDo OKC oddaje: Trae Young + $50 Denver Nuggets oddaje: pick #7 + pick #10 Edytowane 15 Lipca przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 9 minut temu, Dunk Fan napisał(a): Mamy wymianę z @GeDDo OKC oddaje: Trae Young + $50 Denver Nuggets oddaje: pick #7 + pick #10 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Przeżyjesz mnie tu shavlik? Jak chcecie to wezmę team chytrego, ponieważ to jego team to nie wypada sie nie zaangażować, takze obiecuje aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca W dniu 7.07.2026 o 07:55, ai3 napisał(a): 1 Tyrese Maxey 26 69,80 - constans W dniu 7.07.2026 o 09:46, wiLQ napisał(a): Ze co? Wg Ciebie przy Jaylenie zrobi znowu zyciowke ~70, a nie wroci na dotychczasowe 61? Uwzgledniajac decyzje LeBrona to nawet moglem zawyzyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Sprzedam Szaedona Szarpa - cena niewygórowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Czy wiadomo kto prowadzi 76s? Szykujcie się powoli, kończymy sezon ogórkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Naszykowanym! Ogórki w słoikach. Papryka w słoikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Naji Marshall do oddania za pick lub gotówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Jak co to pamiętajcie że ja za $$$ uzupelnie skład chętnie Naji nie chcę ( przynajmniej naten moment ) jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Września Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września W dniu 27.08.2026 o 18:53, piotreksuper napisał(a): Czy wiadomo kto prowadzi 76s? @marzec Wystartowaliśmy z draftem rookie, więc od 8 liczy się czas 48h na pierwszy wybór. @Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września 5 godzin temu, Roger napisał(a): Wystartowaliśmy z draftem rookie, więc od 8 liczy się czas 48h na pierwszy wybór. @Jendras Nie oglosil swojego picku kilka minut po 8? Minelo ju z 6h od startu draft, wiec to sytuacja kryzysowa i trzeba dzwonic po pogotowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Nie umial sie zdecydowac bo sie nie zna i czekał pewnie kogo wezmą w lidze obok , nie chciał Dybany bo ten rzucac nie umie a Andrzej takich nie lubi i teraz ma ból dupy siedzi na kiblu sra po raz 5 i myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września k**** nie wiem. myśle. dzięki. pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi