Maslon Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sobota u mnie odpada, za to mogę w śr-pt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja w środę ciężko, raczej nie dam rady, więc jeśli Geddo nie da rady (a o ile dobrze zrozumiałem - nie da) to simuj jutro Maslon. W czwartek już wg rozkładu ja, a w piątek machniemy 2 simki - od razu sobotnią, bo sobotę również mam very busy i przy kompie mnie nie będzie. Także w piątek ja simnę z samego rana, a wieczorem Ty i będzie wszystko grało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 To simnij w piątek normalnie, a ja w sobotę załatwię do południa. sroda - Maslon czwartek - PI3TR45 piatek - PI3TR45 sobota (przed południem) - Maslon niedziela - Maslon (chętnie oddam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 w ramach wdzięczności postaram się pomóc w niedzielę. Może mi się uda : ) dam jeszcze znać konkretnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 w poniedzialek i srode powinienem bez problemu simowac. aczolwiek od czwartku wieczorem znowu wybywam na weekend (to juz chyba ostatni moj wyjazd ), tak wiec informuje co i jak juz teraz. a za moment robie simke z dnia dzisiejszego, bo widze, ze nie jest zrobiona jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 W przyszłym tygodniu nigdzie nie jadę chyba, mogę simować kiedy potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mogę simnąć wieczorem, jak ktoś ma ochotę wcześniej to śmiało. edit: zdążyłem od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Simuję zaraz. Jutro też mogę, w sobotę i niedzielę późno w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja za 3h wybywam i bede dopiero w poniedzialek rano. tak wiec, na mnie nie liczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Yo, jak simujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 ostatnio mnie wyręczyłeś Maslon i to chyba 2 razy, więc dzisiaj ja simnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 jesli ktos chcialby miec w weekend wolne, to moge simowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 To simuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 no to troszke nadrobilem zaleglosci w simowaniu jutro chyba Pietras bedzie simowal, jak to we wtorki zwykle bywa. srode ponownie ja moge, czwartek znowu Pietras. piatek? no a weekend powraca Maslon. chyba, ze cos sie pozmienialo i ja o tym nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dla mnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 dla mnie również. Simnę przed 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 chciałem właśnie zasimować, ale na serwerze jest niepełny save, tzn tylko 192KB, zamiast 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 sorry, wczoraj mialem pewien problem z jego zamieszczeniem. nie wiem czemu, bo chwile wczesniej wrzucalem inne pliki i zaladowalo je normalnie. mialem wrzucic poznie, ale jak widac zapomnialem . edit: juz zaladowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 W poniedziałek znikam na 10 dni, jeden weekend będziecie musieli zasimować za mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Sorry panowie, dopiero wróciłem do domu z wyjazdu, nawet nie miałem jak napisać. Za karę simnę dzisiaj i postaram sie ogarnąć weekend za Maslona. Sorry ejszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi