Skocz do zawartości

NBA Playoffs 25/26 For Fun Typer! (11th Edition)

Raven2156

Rekomendowane odpowiedzi

@Raven2156 nie chcę cię obarczać dodatkową robotą, ale może po rozpoczęciu rundy opublikował byś jak procentowo obstawia społeczność forum? Wystarczy kto wygra serię. Fajnie będzie to później porównać z wynikami i ocenić poziom "fachowości" towarzystwa 😁

A ogólnie to robisz super robotę 💪 Ponieważ skończył się już fundusz nagród na ten rok mogę Ci przesłać tylko korespondencyjny uścisk dłoni 😁

1 godzinę temu, cwikson napisał(a):

@Raven2156 nie chcę cię obarczać dodatkową robotą, ale może po rozpoczęciu rundy opublikował byś jak procentowo obstawia społeczność forum? Wystarczy kto wygra serię. Fajnie będzie to później porównać z wynikami i ocenić poziom "fachowości" towarzystwa 😁

A ogólnie to robisz super robotę 💪 Ponieważ skończył się już fundusz nagród na ten rok mogę Ci przesłać tylko korespondencyjny uścisk dłoni 😁

Zobaczymy co da się zrobić. 😎

Zgodnie z obietnicą Typer został zaktualizowany a niemożliwe scenariusze usunięte.

Osoby które oddały już swoje głosy nie muszą się niczym przejmować a wszystkich którzy jeszcze się wstrzymują zapraszam do głosowania, bo czasu nie zostało już dużo. Termin składania swoich "typów" na pierwszą rundę upływa w sobotę, 18 kwietnia o godzinie 19:00 czasu polskiego, ponieważ wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz tegorocznych Playoffs pomiędzy Cleveland Cavaliers a Toronto Raptors!

Swoje głosy możecie oddać tutaj: https://forms.gle/cmGf1YqjyWzk3Kqy8

Do dzieła!

Panowie! Play-in zakończone a więc poznaliśmy ostateczną 16'tkę którą zobaczymy w tegorocznych Playoffach! :D

Typer został po raz ostatni zaktualizowany i tym samym zapraszam wszystkie osoby które nie miały jeszcze okazji zagłosować aby jak najszybciej to zrobiły, bo termin oddawania Waszych głosów upływa za nieco ponad 10 godzin - w sobotę, 18 kwietnia o godzinie 19:00 czasu polskiego, ponieważ wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz tegorocznych Playoffs pomiędzy Cleveland Cavaliers a Toronto Raptors!

Swoje głosy możecie oddać tutaj: https://forms.gle/cmGf1YqjyWzk3Kqy8

Aktualnie mam 41 głosów więc wierzę, że część z Was wstrzymała się jeszcze z oddaniem swoich do ostatniej chwili. Do dzieła! :D

Głosowanie na pierwszą rundę zostało oficjalnie zakończone!

Otrzymałem 59 typów (z czego niektóre mogą być dublami i zweryfikuje to później). Tak czy inaczej bardzo fajna frekwencja! :D  

A tymczasem rozpoczynamy cudowny okres w życiu każdego fana - NBA Playoffs! 

2 godziny temu, Raven2156 napisał(a):

Głosowanie na pierwszą rundę zostało oficjalnie zakończone!

Otrzymałem 59 typów (z czego niektóre mogą być dublami i zweryfikuje to później). Tak czy inaczej bardzo fajna frekwencja! :D  

A tymczasem rozpoczynamy cudowny okres w życiu każdego fana - NBA Playoffs! 

Czy można jeszcze się dołączyć>? Nawet bez obstawiania serii CLE TOR 😆 

11 godzin temu, Eliasz napisał(a):

Czy można jeszcze się dołączyć>? Nawet bez obstawiania serii CLE TOR 😆 

Najważniejsza jest zabawa także wyślij typy na PW. Żeby jednak było sprawiedliwie zaczniesz z -2 punktami. :) 

Edytowane przez Raven2156

W dniu 13.04.2026 o 20:41, cwikson napisał(a):

Mam wolny poranek więc przygotowałem zestawienie. :D

Na początek jakiego mistrza wytypowaliście?

1. Oklahoma City Thunder - 31 głosów (53%)
  2. Denver Nuggets - 12 głosów (20%)
  3. San Antonio Spurs - 7 głosów (12%)
  4. Boston Celtics - 6 głosów (10%)
  5. New York Knicks - 2 głosy (3%)
  6. Detroit Pistons - 1 głos (2%)

A poniżej wykresy z Waszych głosowań! :D

fzK1iGE.png

0D1hbSq.png

TDhXNDN.png

DiXYVXG.png

fbzo1KU.png

WFlfSt7.png

pbu93Vs.png

wAHMtdb.png

Edytowane przez Raven2156

• 2 tygodnie później...

Dobra, czas najwyższy ruszyć z głosowaniem na kolejną rundę jako, że znamy już 5 zespołów z 8 które w niej wystąpią! Dodatkowo czasu jest bardzo mało więc proszę wszystkich o zagłosowanie w wolnej chwili żeby nie umknęło! :) 

Standardowo proszę o zagłosowanie na wszystkie możliwe scenariusze a ja wraz z biegiem meczów będę usuwał te nieprawidłowe.

Termin oddania typów upływa w nocy z poniedziałku na wtorek (4/5 maja) o godzinie TBD czasu polskiego, ponieważ wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz 2 rundy pomiędzy Minnesota Timberwolves a San Antonio Spurs!

Swoje głosy możecie oddać tutaj:https://forms.gle/gHFZtoBCnrp7b8PQ7

Powodzenia! :D

Dzieje się! Mamy kolejną niespodziankę - z walki o tytuł wypadli Boston Celtics a w rundzie 2 meldują się Philadelphia 76ers i tym samym Typer został zaktualizowany!

Jeśli jeszcze nie oddaliście swoich głosów to zróbcie to jak najszybciej, bo termin ich oddania upływa w nocy z poniedziałku na wtorek (4/5 maja) o godzinie 2:00 czasu polskiego, ponieważ wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz 2 rundy pomiędzy Philadelphia 76ers a New York Knicks!

Swoje głosy możecie oddać tutaj:https://forms.gle/gHFZtoBCnrp7b8PQ

Do dzieła!

Typer został zaktualizowany po raz ostatni, ponieważ poznaliśmy już wszystkie pary 2 rundy!

Czasu na głosowanie nie ma dużo, bo zostało nieco ponad 17h ponieważ termin ich oddania upływa w nocy z poniedziałku na wtorek (4/5 maja) o godzinie 2:00 czasu polskiego, z racji, że wtedy rozpoczyna się pierwszy mecz 2 rundy pomiędzy Philadelphia 76ers a New York Knicks!

Swoje głosy możecie oddać tutaj: https://forms.gle/gHFZtoBCnrp7b8PQ

Aktualnie mam jedynie 22 głosy a więc większość z Was się wstrzymała do poznania pełnej 2-rundowej ekipy także do dzieła!