Skocz do zawartości

NBA nagrody - E-NBA edition

BMeF

MVP  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. MVP

2. 2. COTY

3. 3. DPOY

4. 4. MIP

5. 5. ROTY

Rekomendowane odpowiedzi

czyli lepiej wg Ciebie jest nie zdobyć nagrody (bo głosujący to nie są ludzie co się znajo na lidze tak dobrze jak Ty, Biodro i randomy z twittera), ale zachować honor i szacunek Twój, Biodra i Zenona z Łomży, niż przekonać głosujących o tym, że gra się na tyle dobrze by zasłużyć, no i ostatecznie wygrać nagrodę?

oh kurva, no ok, niech będzie. Tzn nie podzielam Twojej opinii, ale mogę z nią żyć.

6 minut temu, Pepis21 napisał(a):

Jak się wyciąga tezę z czapy, bo espny i enbijeje dajo Victora na jedynce a się nie chce sprawdzić komentarzy pod twittami to sorry. Ja ci każdego jednego tweeta wrzucać nie będę, ale możesz sobie żyć w swojej bańce, że wszyscy bardzo dobrze przyjęli słowa Wemby'ego, bo tak nie jest. Żyjemy w czasach gdzie o polaryzację nie jest trudno, więc nawet jeśli Wemby ma rację odnośnie obrony w kontekście MVP to mimo wszystko podejście Joka na zasadzie wyjebongo jest dużo bardziej bezpieczniejsze, bo wtedy nie zostawiasz za wiele pola do manewru a teraz gdyby Wemby zdobył MVP to gwarantuje ci, że znalazło by się wielu, którzy przypomnieliby mu tę wypowiedź i oskarżyli o wywarcie nacisku czy wręcz wypłakanie pomimo iż nie płacze a sama jego gra się broni aby to MVP mu przyznać.

50 minut temu, rw30 napisał(a):

no tak, jak się nie potrafi podać żadnego argumentu popierającego swoją tezę innego niż bo ja i Biodro i paru randomów z twittera tak sądzimy,

a Ty jakie miałbyś argumenty gdyby ktoś nie wrzucił tego rankingu i wypowiedzi Greena?

serio myślisz, że znalezienie wypowiedzi kogoś szanowanego, który wypowiadał się negatywnie o jego wywiadzie graniczy z cudem? 

ja tego nie szukam, bo mam to w dupalu, skoro mam swoje zdanie, a Ty zamiast samemu się wypowiedzieć co sam o tym sądzisz, to się przyklejasz do czyjejś opinii, ale dlaczego wciąż dissujesz mnie i innych, którzy myślą inaczej to w sumie do tej pory nie wiem

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a Ty jakie miałbyś argumenty gdyby ktoś nie wrzucił tego rankingu i wypowiedzi Greena?

żadne, ale co to zmienia? 

ale czekaj, mógłbym trochę popisać o amerykańskim mentalu i że tam mówienie o sobie dobrze nie jest źle widziane

....ale pewnie by mi się nie chciało : )

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale dlaczego wciąż dissujesz mnie i innych, którzy myślą inaczej to w sumie do tej pory nie wiem

dyskusja zaczęła się od tego że Pepis napisał

W dniu 25.03.2026 o 09:46, Pepis21 napisał(a):

Bo ludzie nie lubią czegoś takiego. Owszem Wemby ma rację, że obrona w kontekście MVP jest niedoceniania, głównie dlatego iż przecież jest DPOY, więc tak się ją kieruje. Owszem Wemby nie płacze jak Embiid niemniej już jest cała masa głosów, że żebrze o MVP.

to ja się spytałem

W dniu 27.03.2026 o 18:41, rw30 napisał(a):

gzie są te głosy? na forach i twitterze wśród ludzi ze środkowej Europy?

i w sumie tu już nastąpił koniec dyskusji

tylko że wg Ciebie i Pepisa to to, że randomy z twittera i Ty i Pepis jest argumentem na to, że Wemby nie powinien czegoś tam mówić. No qrva LOL jak stąd do San Antonio jak dla mnie, tylko znowu, jeśli Ty uważasz, że to dobry argument to spoko, tylko że no ja się z tym fchooi nie zgadzam :P 

Edytowane przez rw30

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale to nie jest ich człowiek, poza kibicami Spurs oni go mają totalnie gdzieś, nie zastanawiałeś się nad takim scenariuszem?

co? Czy ja dobrze zrozumiałem Ty sugerjesz że poza San Antonio mało kto się Wembym interesuje w USA bo Wemby jest Francuzem?

1 minutę temu, rw30 napisał(a):

co? Czy ja dobrze zrozumiałem Ty sugerjesz że poza San Antonio mało kto się Wembym interesuje w USA bo Wemby jest Francuzem?

sugeruję, że poza fanami danych drużyn, ewentualnie fanami danego gracza, to ogólnie nie jest tak, że jak jakiś przerośnięty Francuz powie co trywialnego, choć odważnego zarazem w mediach, to całe Stany klęczą z uznania

tym bardziej, że mam pewne przesłanki, że mogą mieć obecnie dość istotniejsze sprawy na głowie

ta dyskusja nie zaczęła się od tego że ja napisałem, że całe stany klęczą, tylko od tego, że jest sporo głosów że Wemby nie powinien tak mówić by Pepis.

Ale w ogóle to przeczytałem jeszcze raz wypowiedź Pepisa

26 minut temu, Pepis21 napisał(a):

Żyjemy w czasach gdzie o polaryzację nie jest trudno, więc nawet jeśli Wemby ma rację odnośnie obrony w kontekście MVP to mimo wszystko podejście Joka na zasadzie wyjebongo jest dużo bardziej bezpieczniejsze, bo wtedy nie zostawiasz za wiele pola do manewru a teraz gdyby Wemby zdobył MVP to gwarantuje ci, że znalazło by się wielu, którzy przypomnieliby mu tę wypowiedź i oskarżyli o wywarcie nacisku czy wręcz wypłakanie pomimo iż nie płacze a sama jego gra się broni aby to MVP mu przyznać.

....i może się to komuś nie spodobać, ale uważam, że ona zwyczajnie jest głupia

czyli że właściwie sugerujesz (sugerujecie?) że gracze w NBA powinni sugerować się opinio randomów z twittera i biorąc je pod uwagę formować swoje wypowiedzi. ROTFL jak stąd do Bałut

over & out 

Edytowane przez rw30