Skocz do zawartości

NBA nagrody - E-NBA edition

BMeF

MVP  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. MVP

2. 2. COTY

3. 3. DPOY

4. 4. MIP

5. 5. ROTY

Rekomendowane odpowiedzi

Stwierdziłeś że na forum największy hejt ever był przy nagrodzie MVP Rose. I ja mam gdy to kontestuje udowadniać że nie było rekordowej ilości hejtu na forum? 

Serio wolę poczekać na twoje dowody. Gdzie czasy się zmieniają i ludzie skaczą do gardła z byle powodu. To już samo w sobie neguje Twoje stwierdzenie. 

A na dokładkę sam piszesz że Rose dostał potężną ilość głosów. 

Nie wiem jak ma to zwiększyć hejt? 

Abstrahując od tego że często nie pamiętasz co było tydzień temu to chcesz mi wmówić jak dobrze pamiętasz czasy 15 lat temu? 

Toczysz wojny na tylu frontach że się serio martwię. 

Z nikim na forum się nie zgadzasz ale za to często jesteś na anty misji. 

Pistons knicks KaT Beed teraz Wemby czy Rose. 

Lakers czy Minny też raczej nie doceniałeś. 

I nie ruszam tematów pobocznych jak Lewandowski 

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Abstrahując od tego że często nie pamiętasz co było tydzień temu to chcesz mi wmówić jak dobrze pamiętasz czasy 15 lat temu? 

proszę?

pogadaj sobie sam ze sobą, ja już zapomniałem o co chodzi, możesz uznać, że go po prostu kogoś tam nie lubię jak Townsa, to Twój koronny argument gdy piszę o kimś nie przychylnie, jakbyś poświęcał połowę energii, która marnujesz na pouczanie mnie, to może byś kiedyś dobił choć w pobliże dawnych postów 

Dyskutujesz ze swoimi tezami. Tylko przypomnieć należy jaki to skład miał Rose MVP. kto oglądał ten wie więc nawet nie wypisuje nazwisk. A zrobili top #1 bilans. 

Jak z tego zrobić coś negatywnego co robisz nie wiem. 

I hejt największy ever na forum za to? 

Twarde stwierdzenie. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Dyskutujesz ze swoimi tezami. Tylko przypomnieć należy jaki to skład miał Rose MVP. kto oglądał ten wie więc nawet nie wypisuje nazwisk. A zrobili top #1 bilans. 

no nie wymieniaj, bo to w kontekście Howarda argument z dupala akurat, jak ja w szoku

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no nie wymieniaj, bo to w kontekście Howarda argument z dupala akurat, jak ja w szoku

Czemu. Dosyć słaby skład porównując inne Dream Teams miał Rose ( patrzę na zespoły robiące #1) sam wiesz że nieczęsto daje się nagrody zawodnikom bez topowego bilansu choć parę nazwisk jak Kareem Petit czy RW Jokic ;) się znajdzie 

21 minut temu, ignazz napisał(a):

Dosyć słaby skład porównując inne Dream Teams miał Rose

patrząc na same suche nazwiska jest to dalej przepaść do tego co mieli Magic, gdzie drugi gracz zdobywał po 13ppg, taki Dieng był all-starem rok później, Noah był all-def first dwa lata i DPoY rok później, Korver był jednym z najlepszych rolsów, do tego młody Gibson, rookie Asik, Brewer, Thomas, Boozer i k**** White Mamba

gracze Magic to była już praktycznie umieralnia z Arenasem na czele, a do tego najlepsi gracze nie byli zdrowi, kilku młódych rolsów, 80% graczy z tego rosteru była już post prime lub nie zrobiła znaczących karier

13 w głosowaniu CP3 miał znacznie wyższy WS/48 niż Rose w tym sezonie, generalnie mało od kogo był lepszy w tej metryce

still nie uważam, że nie powinien być w konwersacji, podobny case do Browna w tym rs, mam zastrzeżenia do innych rzeczy, a już na pewno nie sądzę aby wszyscy tutaj się zgadzali do tego, że powinien wygrać

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

50 minut temu, ignazz napisał(a):

Stwierdziłeś że na forum największy hejt ever był przy nagrodzie MVP Rose.

Tutaj LBS przesadził, ale z tego co pamiętam to faktycznie część forum uważa(ła) że Rose MVP otrzymać nie powinien.

25/7 za sezon, nie wiem czy dziś z takimi statystykami byłby choćby w top 5, a i wtedy byli lepsi.

Lebron rozegrał lepszy sezon pod każdym względem, ale miał złą prasę

Dwight też był raczej lepszy, ale gorszy bilans

A Rose, fajna historia, skromny chłopak z Chicago prowadzi Bulls do najlepszego bilansu w lidze, ale to był trochę casus Iversona i Sixers 2001, popisy strzeleckie liderów, ale zespoły wygrywały obroną, w której oni nie odgrywali znaczącej roli:)