Skocz do zawartości

NBA nagrody - E-NBA edition

BMeF

MVP  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. MVP

2. 2. COTY

3. 3. DPOY

4. 4. MIP

5. 5. ROTY

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, rw30 napisał(a):

już pokazałem, ale chyba w ogóle nie spojrzałeś w linki w moim poście, spoko, jak wolisz

ranking KIA? Ty tak poważnie?

@airmax idealnie podsumował logikę tych zestawień

generalnie fajne masz podejście, że masz nasze forum niżej od jakiegoś tam rankingu robionego przez jednego typa

a chodzi o Shauna Powella (?)

https://x.com/Powell2daPeople

więcej followów ma profil zbierający momoenty gdy Dwight Powell uderzył sie w łeb

https://x.com/DwightsFace

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

generalnie fajne masz podejście, że masz nasze forum niżej od jakiegoś tam rankingu robionego przez jednego typa

mogę szanować nasze forum (albo i nie, who carez), ale musiałbym być lekko odklejony by uznać, że opinia naszego forum jest ważniejsza dla NBA awards niż oficjalny ranking na stronie NBA bądź opinia Draymonda Greena. A w oba te głosy bardzo pozytywnie oceniły wypowiedź Wembyego. 

14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

fajne masz podejście

dzięki!

1 minutę temu, rw30 napisał(a):

mogę szanować nasze forum (albo i nie, who carez), ale musiałbym być lekko odklejony by uznać, że opinia naszego forum jest ważniejsza dla NBA awards niż oficjalny ranking na stronie NBA bądź opinia Draymonda Greena

no to się obudź, bo nie masz komletnie racji, zwłaszcza z tym Draymondem, który generanie się ostatnio ośmiesza czy to w wypowiedziach czy na parkiecie

nie no Ziom, już naprawdę abstrahując kim jest ten typ tu masz opis Donka, którego c*** wie jak spuścił o dwie pozycje

Cytat

4. Luka Dončić, Los Angeles Lakers

Last week’s ranking: No. 2 ⬇️
Season stats: 33.6 points, 7.8 rebounds, 8.3 assists

His case: The league’s leading scorer is nearly averaging a triple-double and is ripping through a torrid March with games of 60 points, 50 points and three with 40 points. He’s averaging 39.5 ppg over his last 11 games. Also, he has elevated the Lakers to a lofty spot in the West and potential home-court advantage at least in the first round of the playoffs.

One reason for the surge is that the Lakers’ defense — and Dončić’s defense — has improved since the season began. He’s averaging 2.5 steals over his last 11 games, which shows growth in Dončić. He didn’t always put defense first, partly because he burns more energy than most on offense.

jeśli dla Ciebie jest to coś co wypływa na osąd głosujących i w ogóle należy to odbierać inaczej niż tylko ciekawostke, to nie ma problemu

natomiast jak masz wysyłać gify w odpowiedzi to sobie daruj, nawet na nba.com bardziej się starajo

24 minuty temu, rw30 napisał(a):

mogę szanować nasze forum (albo i nie, who carez), ale musiałbym być lekko odklejony by uznać, że opinia naszego forum jest ważniejsza dla NBA awards niż oficjalny ranking na stronie NBA bądź opinia Draymonda Greena. A w oba te głosy bardzo pozytywnie oceniły wypowiedź Wembyego. 

Nom, poprawił swoje oddsy Wembanyama, aczkolwiek dalej Shai jest faworytem (-500 z tego co widzę u buków).  

Wemby generalnie ma na razie chyba top PR: robi na boisku wszystko; robi rzeczy jakich nikt nigdy nie robił; ma potencjał na najlepszego obrońcę ever; pogra na poważnie w ASG; okazjonalnie popłacze się po 25pts comebacku w regularze; jest elokwentnie wygadany; czasami rzuci jakąś pasywno-agresywną uwagę nieetycznym hooperom; robi monster wsady - z perspektywy casualsa nie ma do czego się przyczepić, jak jakiś euros ma zostać twarzą ligi to on.

Ale spokojnie, zaraz jokiciowcy, donciciowcy i shaisisowcy się uruchomią, taka naturalna kolej rzeczy, a jak Spurs zaczną eliminować teamy w playoffach to już w ogóle. ;] 

27 minut temu, BMeF napisał(a):

Ale spokojnie, zaraz jokiciowcy, donciciowcy i shaisisowcy się uruchomią, taka naturalna kolej rzeczy, a jak Spurs zaczną eliminować teamy w playoffach to już w ogóle. ;] 

o k**** jaka Spółdzelnia się założyła

pierwszy powtarzałem tu, że Jok nie zasługuje na MVP i ten trójmecz na 20/15/15 tego nie zmienił, bo wicąż każda wygrana to ostre zapasy z jakimiś bolkami zazwyczaj, jak z Mavs bez połowy rosteru pomimo 52 Murraya i niemal 20/20/20 Joka

ale no wiadomo, Jokiciowcy, Dońcicowcy

Bagieciarze w odsieczy

ciekawe co będzie jak Spurs jednak nie będą tak mocni w PO, z takim stażem i doświadczeniem liderów

no i też przesłodkie jest to, że @BMF tydzień temu gdy w ciągu 24h jego narracja o najmniejszych szansach Donka na MVP legła w gruzach, to jakoś nie latał z rankingiem KIA

szacuneczek

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Bagieciarze w odsieczy

tyn zaś się zagotował, szok niedowierzanie!

ciekawe co będzie jak Spurs jednak nie będą tak mocni w PO, z takim stażem i doświadczeniem liderów

ale z czym?

8 minut temu, rw30 napisał(a):

tyn zaś się zagotował, szok niedowierzanie!

ale co bo ku#wy użyłem?

nie mam się czym gotować, ale no dziwny ten poziom dyskusji ostatnio, albo to kwestia tego, że za dużo się z kimś dyskutuje

i znowu, co to ma być za konwersacja, do czego mam się odnieść, do tego, że nie załapałeś folowapu do zdania BMFa o tym co to będzie jak Wemby jeszcze w PO powyjaśnia?

ja nawet nie mam nic do jego MVP, chciałbym zobaczyć ten bul tyłka  piesków SGA na tt, to byłoby coś, mam problem z tym co gada i to jedynie z ułamkiem jego wypowiedzi

2 godziny temu, rw30 napisał(a):

no tak, jak ktoś po meczu nie mówi że musi biec do koni i że koszykówka go nie interesuje to już jest nie taki jak Ty byś chciał / wolał, och jaka szkoda.

a tego nie widziałem

z ostatnich przypadków gdy ktoś chciał powiedzieć coś więcej niż zwykle

Durant cisnący Charanie za to, że używa telefon w czasie Celebrity Game

- namierzony z telefonem w łapie podczas rozgrzewki przed ASG

Podziemski kilkukrotnie mówiący o tym jak to jest w stanie zasstąpić Curre'go i że celuje w USA Team i Hofa

- no generalnie nie zanosi się za bardzo, stał się już memem generalnie

Embiid płaczący o MVP, mający za sobą całą flotę czornych braci w końcu (raczej zasłużenie wygrywa)

- kompletnie nie daje rady w PO, a kilku głąbów mówi chwilę potem, że zagłosowaliby inaczej gdyby tylko wiedzieli, że tak to się skończy (xd)

Lebron płaczący po playofach 23 o tym, żę to chyba jego ostatni sezon był

- c*** wie czy nie będzie grał jeszcze dwa lata

także nie mam pojęcia dlaczego myślisz, że napisanie o Joku i koniach ma tu dla mnie znaczenie, pokaż mi lepiej inne przykłady gdy takie pitolenie przyniosły dobry skutek i opinia publiczna, to popierała, a nie ranking jakiegoś typka i wypowiedzi starego piernika, któremu częściej się odkleja już niż mówi z sensem

albo jebnij mema z Hardenem zakładającego Nelsona prostytutce, w sumie co za różnica

pierwszy powtarzałem tu, że Jok nie zasługuje na MVP i ten trójmecz na 20/15/15 tego nie zmienił, bo wicąż każda wygrana to ostre zapasy z jakimiś bolkami zazwyczaj, jak z Mavs bez połowy rosteru pomimo 52 Murraya i niemal 20/20/20 Joka

ale no wiadomo, Jokiciowcy, Dońcicowcy

Bagieciarze w odsieczy

no i też przesłodkie jest to, że @BMF tydzień temu gdy w ciągu 24h jego narracja o najmniejszych szansach Donka na MVP legła w gruzach, to jakoś nie latał z rankingiem KIA

szacuneczek

ale rzeczy tworzysz, ja sobie tylko dałem Doncicia na 4. miejscu w MVP voting, a teraz napisałem, że na razie Wemby ma piękny pijar, ale jak np. okaże się, że może realnie wygrać MVP to będą po nim fani innych kandydatów jechać - a Ty kolejny raz jakieś smuty piszesz n-ty raz mnie cytując. 

a ja dalej uważam, że Doncic nie ma szans na MVP, a skoro Shaiowi spadły szanse u buków i spadł na 2 miejsce na nba.com, to najwidoczniej temat nie jest jeszcze zamknięty. i jestem w stanie napisać ładniejszego posta niż nba.com dlaczego uważam, że Wemby powinien być MVP, ale moje posty nie mają żadnego znaczenia poza grupą 6 osób, które je czytają, a ten MVP ladder najwidoczniej ma. ;]

co tydzień. 

26 minut temu, BMeF napisał(a):

ja sobie tylko dałem Doncicia na 4. miejscu w MVP voting

no nie

dałeś zbiorcze staty z całego sezonu, gdy wiadomo, że wszystko zwykle rozstrzyga się w ostatnich miesiącach, półtora z dopiskiem "takie są na teraz szanse Donciacia na MVP"

24h później lub chwilę potem Donek awansuje u buków podobnie jak teraz Wemby, może nie aż tak mocno, ale wskakuje na drugie miejsce, jednocześnie ląduje na drugim miejscu w KIA Ranku czyli dokładnie to do czego teraz wzdychasz, więc nie pisz, że Ty tylko coś, tylko rozmawiajmy szczerze jak było

a Ty kolejny raz jakieś smuty piszesz n-ty raz mnie cytując. 

jakie smuty, to po co odpisujesz? nie miałem żadnych argumentów, nic się nie sprawdziło? 

tak samo w dyskusji o FT SGA, już nawet skończyłem tą polemikę, bo tak samo zacząłeś sugerować, że Ci coś tam nie pasuje, a Ty taki mądry jesteś przecież i wszystko odbiłeś

Doncic od all-star game oddał o 244 więcej rzutów niż Shai, który oddał ich 229

pohandluj z tym, Panie wesoły content

a ja dalej uważam, że Doncic nie ma szans na MVP

no ja też przecież, pisałem to wielokrtonie, tak samo o Joku, oczywiśćie komitywa śmieszków z Jokiciowcami i koniach w formie głównego argumentu zawsze w rękawie

cały czas pisałem, że może powalczyć o drugie miejsce

i jestem w stanie napisać ładniejszego posta niż nba.com dlaczego uważam, że Wemby powinien być MVP, ale moje posty nie mają żadnego znaczenia poza grupą 6 osób, które je czytają, a ten MVP ladder najwidoczniej ma

jaki ma? jaki jest stopień rzetelności tego? i nie czaje dlaczego się tu kajacie przed jakimiś typkami bo gdzieś tam pracują, skoro wiele tejków tu przepowiedzieliśmy sami i ogólny poziom wiedzy piszących tutaj regularnie jest raczej od zawsze bardzo wysoki 

30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jaki ma? jaki jest stopień rzetelności tego? i nie czaje dlaczego się tu kajacie przed jakimiś typkami bo gdzieś tam pracują, skoro wiele tejków tu przepowiedzieliśmy sami i ogólny poziom wiedzy piszących tutaj regularnie jest raczej od zawsze bardzo wysoki 

Jest poziom Twoich/naszych opinii (Wemby c*** prosi się o MVP) i ogólnej publiki (większość: dobrze gada); ‘prawdziwej dyskusji o MVP’ (zaawansowane tabelki czy porównywanie net ratingów) i realnej dyskusji o MVP (gadające głowy z ESPN i nba.com). 

Na to drugie niestety nie mamy wpływu - drugie jest niestety ważniejsze - nawet jeśli nasze dyskusje są (załóżmy) lepsze. A co do reszty: nieważne, nie ma co się emocjonować o głupoty, pzdr.

16 minut temu, BMeF napisał(a):

‘prawdziwej dyskusji o MVP’ (zaawansowane tabelki czy porównywanie net ratingów) i realnej dyskusji o MVP (gadające głowy z ESPN i nba.com). 

a nie no to sorry, to po co jest ten temat, ta ankieta, trzeba było jebnąć boldem czcionkę 20 drukowanymi "oglądajcie debaty Perkinsa i spółki, a w przerwach lookajcie na ranking KIA"

po co to wszystko?

to tydzień temu, to, że Doncic był w narracji niweczy jego szanse pomimo świetnego rekordu i kapitalnej gry, bo ktoś tam w na Youtubie narracje zmienił? jak się odwróci za tydzień to co napiszesz? że jednak Wemby w tym roku nie?

no kiddin me 

a no i dzięki za tak szeroką odpowiedź, warto było zostać w pracy 15 minut dłużej, czuję się w końcu równoprawnym partnerem do dyskusji ;]