Skocz do zawartości

NBA nagrody - E-NBA edition

BMeF

MVP  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. MVP

2. 2. COTY

3. 3. DPOY

• Wemby
    • Chet
      0
    • Gobert
      0
    • Mobley
      0
    • Ausar
    • Ktoś inny
  4. 4. MIP

5. 5. ROTY

• Knueppel
    • Flagg
    • Edgecombe
    • Harper
      0
    • Ktoś inny?
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Tak na szybko z większością się zgadzam, tylko Scottiego Barnesa w all-D mi brak, 50/50 między 1st a 2nd alldef. Raps grają bez żadnego legit obrońcy na obwodzie, a lineupy Scottie-MurrayBoyless są elitarne w D.

LaMelo za mało na allnba, tam się to w Hornets pięknie rozkłada na niego, Kona i Millera.

Najciekawszy wyścig imo jest o allnba 1st, bo poza trio pewniaków (SGA, Jok, Wemby) to Kawhi/Doncic/Cade o 2 miejsca ostro walczą. No i tak jak napisałeś przy 3rd NBA będzie gorąco do samego końca.

Edytowane przez january

5 godzin temu, BMeF napisał(a):

wyróżnić można Reida, Shepparda czy Keldona Johnsona.

https://www.sports-reference.com/stathead/basketball/versus-finder.cgi?request=1&seasons_type=forall&year_min=2026&year_max=2026&player_id1=sheppre01&player_id2=hardati02

nie mam pojęcia czemu ten sezon THJ jest tak olewany przez wszystkich, a notuje najlepsze efektywności w karierze

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie mam pojęcia czemu ten sezon THJ jest tak olewany przez wszystkich, a notuje najlepsze efektywności w karierze

We wszystkich cyferkach wypada jako słaby obrońca tho. 

Ale ocw na pewno jest kilka nazwisk, o których zapomniałem, bo ciężko śledzić szczegółowo każdy team (np. Barnesa wpisałem do All-NBA kandydatów, a do All-NBA D Teamów nie, a faktycznie zasługuje tak jak pisze @january; NAW też byłby w top5 kandydatów do MIP tak jak w innym temacie pisał @24kobe8), tak że wiadomo, zapraszam do uzupełniania.