Skocz do zawartości

Mój osobisty ranking tankerów i czy tank to w ogóle problem

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Spojrzałem sobie na rozkład meczów na piątkowa nockę gdzie weekend to zwykle jedyne dni kiedy coś poza Lakers oglądam na żywo i mamy na rozkładzie 9 meczów z czego tylko Sixers-Wolves na te dwa tygodnie przed PO są meczem gdzie jednej i drugiej drużynie może zależeć na wygranej 😆 

Al sie porobiło po dzisiejszej wygranie Brooklynu bo oni mają jeszcze kolejny mecz z Bucks i jeszcze mecz z Indianą a został im 1 mecz przewagi nad Jazz i Kings. 

Jazz mają jeszcze mecz z Memphis i to będzie straszny mecz z Mbengiem grający 48 minut. zapewne. 

Realnie to Wizards powinni mieć najgorszy bilans a potem PAcers. 

Generalnie trójka Jazz-Kings-Nets mają remisy pomiędzy soba więc nie wiem co będzie decydowac o finalnej pozycji ale powinien bilans w dywizji i tu JAzz ma 1-15 a Nets i Kings 3-12. Jazz ma po prostu najsilniejsza dywizje w lidze choć tak do końca nie wiem czy tak się ustala kolejność w loterii. 

5 minut temu, ely3 napisał(a):

Generalnie trójka Jazz-Kings-Nets mają remisy pomiędzy soba więc nie wiem co będzie decydowac o finalnej pozycji ale powinien bilans w dywizji i tu JAzz ma 1-15 a Nets i Kings 3-12. Jazz ma po prostu najsilniejsza dywizje w lidze choć tak do końca nie wiem czy tak się ustala kolejność w loterii. 

A nie jest tak, że piłeczki się po prostu dzieli po równo? Coś mi się tak kojarzy.

13 minut temu, barcalover napisał(a):

A nie jest tak, że piłeczki się po prostu dzieli po równo? Coś mi się tak kojarzy.

Piłeczki, których w takim wypadku będzie po równo to jedno, ale wcześniej rzut monetą ustala miejsce przed loterią, co jest mega ważne (spaść można max o 4 miejsca przykładowo). 

19 minut temu, barcalover napisał(a):

Tylko ,że tu mówimy o sytuacji równowagi na 3 -5 pozycjach. A chyba w umowach jest nr 3 ma zawsze 14%, Co do 4-5 to zgoda tam będzie równo ale nie wiem czy najpierw nie musi być ustalone kto ma 3 miejsce i wtedy ma 14%.. No właśnie szukałem wcześniej i nie mam pewności

Plus jak piszę @january kolejność ma znaczenie bo definiuje podłoge do której mozesz spaść

1 minutę temu, ely3 napisał(a):

Tylko ,że tu mówimy o sytuacji równowagi na 3 -5 pozycjach. A chyba w umowach jest nr 3 ma zawsze 14%, Co do 4-5 to zgoda tam będzie równo ale nie wiem czy najpierw nie musi być ustalone kto ma 3 miejsce i wtedy ma 14%.. No właśnie szukałem wcześniej i nie mam pewności

Plus jak piszę @january kolejność ma znaczenie bo definiuje podłoge do której mozesz spaść

Też będzie (prawie) równo po rzutach monetą w takiej sytuacji, 124, 123, 123 piłeczki.