Skocz do zawartości

Moda męska

Życie_to_mem

Która koszula najgorsza?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która koszula najgorsza?

• Pierwsza
      1
    • Druga
      1
    • Trzecia
      0

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 01.03.2026 o 19:40

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, fluber napisał(a):

Pracuję w miejscu gdzie kształci się kilkanaście tysięcy facetów w wieku 18-25, come on

No i?

To już chyba bardziej miarodajne dzieci @memento1984bo ma przekrój całej szafy :)

Edytowane przez agresywnychomik
Chyba się nie przeniosłeś na jakiś Fashion Institute?

7 minut temu, fluber napisał(a):

Pracuję w miejscu gdzie kształci się kilkanaście tysięcy facetów w wieku 18-25, come on

58 minut temu, fluber napisał(a):

No jakby Ci to powiedzieć... Chwaląc się obracaniem w towarzystwie młodych ludzi i znajomością trendów, raczej nikt nie ma na myśli swoich krewnych.

11 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

No i?

To już chyba bardziej miarodajne dzieci @memento1984bo ma przekrój całej szafy :)

No skoro wiosna, latem i jesienią regularnie widzę mnóstwo studentów tak ubranych to chyba jest jakiś sygnał, że jest to normalne żeby ubierać się w ten sposób.

Chyba nie skumalem dlaczego dzieci jednej osoby są bardziej miarodajną próba niż kilkanaście tysięcy osób różnych rodziców 

3 minuty temu, fluber napisał(a):

Chyba nie skumalem dlaczego dzieci jednej osoby są bardziej miarodajną próba niż kilkanaście tysięcy osób różnych rodziców 

ja jeszcze bez obciachu moge pogadac o trendach, markach a u Ciebie to by bylo troche dziwnie, wykladowca zadajacy takie pytania. Pozostaje tylko bierne obserwowanie trendow z boku na duzej probce.

Edytowane przez memento1984

26 minut temu, fluber napisał(a):

W Polsce odpowiednikiem pewnie będą koszule polo z obowiazka kieszonką na klacie plus te dwa rozpięte guziki - klasyka gatunku. 

Młodzi noszą koszulki polo, koszule hawajskie ale nie klasyczne koszule z krótkim rękawem, nawet takie pstrokate. 

1 minutę temu, memento1984 napisał(a):

ja jeszcze bez obciachu moge pogadac o trendach, markach a u Ciebie to by bylo troche dziwnie, wykladowca zadajacy takie pytania. Pozostaje tylko bierne obserwowanie trendow z boku na duzej probce.

No byłoby dziwne gdybym na zajęciach zapytał studentów "w co się ubraliscie" i tak, pozostaje mi obserwowanie trendów z boku.

6 minut temu, jack napisał(a):

Młodzi noszą koszulki polo, koszule hawajskie ale nie klasyczne koszule z krótkim rękawem, nawet takie pstrokate. 

W czerwcu na końcowych kolokwiach i egzaminach połowa facetów jest tak ubrana. Garnitur w tych czasach to wjeżdża wyłącznie na obronę. Ale jak ktoś łączy pracę i studia to też na normalnych zajęciach jest często w koszuli z krótkim rękawem. 

20 minut temu, fluber napisał(a):

W czerwcu na końcowych kolokwiach i egzaminach połowa facetów jest tak ubrana. Garnitur w tych czasach to wjeżdża wyłącznie na obronę. Ale jak ktoś łączy pracę i studia to też na normalnych zajęciach jest często w koszuli z krótkim rękawem

Ale po co kupować koszulę z krótkim rękawem skoro można podwinąć rękaw w normalnej 🤷

3 minuty temu, jack napisał(a):

Ale po co kupować koszulę z krótkim rękawem skoro można podwinąć rękaw w normalnej 🤷

Jeżeli kiedykolwiek spotkam studenta w koszuli z długim rękawem, która będzie podwinięta do krótkiego to dam Ci znać, na ten moment nie pamiętam, żebym takiego widział. Mój promotor tak często chodził.

23 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a):

Pomóżcie wybrać koszulę na wiosnę/lato, bo nie mogę się zdecydować. Zamierzam wybrać dwie z trzech więc proszę o wskazanie, która wygląda najbardziej gejowsko/najmniej elegancko. 

Kup sobie lepiej dwie lniane koszule z długim rękawem zamiast tych co wrzuciłeś w pierwszym poście

2 minuty temu, jack napisał(a):

Dobrze prawi. 

Od siebie polecam lniane z Massimo Dutti 

Ja mogę nawet polecić, bo brałem z promki w Reserved z bawełny egipskiej 

https://www.reserved.com/pl/pl/koszula-slim-z-bawelny-egipskiej-rj180-59p

https://www.reserved.com/pl/pl/koszula-slim-z-bawelny-egipskiej-200bk-99x

https://www.reserved.com/pl/pl/koszula-slim-z-bawelny-egipskiej-rj180-08p

Za śmieszne pieniądze przyzwoita jakość i wiadomo polskie LPP, więc odrobina patriotyzmu gospodarczego.