Cichy Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A co do Heat, to gdybym grał o wynik, to wystawiłbym S5 Brogdon-Miller-Jokic-Ayton-Sadowski. Ale ty porownujesz Aytona grajacego 26.6 min do graczy ktorzy u Ciebie graja 0 minut, albo sa na IL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ty możesz ogrywać gorszego Buda, ja nie mogę gorszego Zaslofskiego. Rozumiem. Bo u Ciebie wg twojego rankingu ma punkt mniej, a Zaslofsky 4. sam pytałeś o mój ranking, więc nie rozumiem tego boldowania xD 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): A co do Heat, to gdybym grał o wynik, to wystawiłbym S5 Brogdon-Miller-Jokic-Ayton-Sadowski. Założę się, że nawet Tobie wyjdzie taka S5 silniejsza. na pewno da się tam coś lepszego zmontować -> ale różnica między tym co grają a ich max-potencjałem jest jakoś 18 razy mniejsza od analogicznej różnicy w tym co grali Spurs tuż przed TR Edytowane 3 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): sam pytałeś o mój ranking, więc nie rozumiem tego boldowania xD na pewno da się tam coś lepszego zmontować -> ale różnica między tym co grają a ich max-potencjałem jest jakoś 18 razy mniejsza od analogicznej różnicy w tym co grali Spurs tuż przed TR Napisze wprost - chcę walczyć o pkt potencjału dla Zaslofskiego. I jeżeli różnica między potencjałem a wynikami będzie jak w Heat, to mogę go wystawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Napisze wprost - chcę walczyć o pkt potencjału dla Zaslofskiego. I jeżeli różnica między potencjałem a wynikami będzie jak w Heat, to mogę go wystawiać? widzisz, nie można było od razu tak zwyczajnie, po ludzku? patrząc na obecny skład Spurs to takie ustawienie na pozycjach 1-3: PG -> Ball / Scolari / x SG -> Zaslofsky / Dick / x SF -> Jovic / Dick / x nie wzbudzi jakichś szczególnych kontrowersji (o ile nikt mi nie zgłosi chęci uderzenia po Dunna w ramach TR -> bo ja go traktuję jak Okoro, gdzie TR pewnie się należy ale będzie z góry skazany na niepowodzenie bo raczej nikt się na niego nie skusi na tym kontrakcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, julekstep napisał(a): gdzie u Ciebie jest Dick w rankingu a gdzie Simons? Dick 83 Zaslofsky 154 Simons 166 Shannon 248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi