Skocz do zawartości

[2049] Trade Request - Ostrzeżenia

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Już tak nie słodź, Jarząbek :)

Dostałeś organizację po wieloletnim tanku i już w pierwszym sezonie na fotelu GMa popsułeś to, co osiągnął @Cichy w poprzednich rozgrywkach. Mega regres :(

Przynajmniej skończonym, Spurs nikt po tanku nie dostanie bo ten wiecznie trwać będzie ;)

A co do psucia mogłem bardziej np w 1 wszym sezonie jakbym któraś z Twoich propozycji trajdow zaakceptował (nie winie za próbę wyruchana świeżaka) ;)

12 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Przynajmniej skończonym, Spurs nikt po tanku nie dostanie bo ten wiecznie trwać będzie ;)

A co do psucia mogłem bardziej np w 1 wszym sezonie jakbym któraś z Twoich propozycji trajdow zaakceptował (nie winie za próbę wyruchana świeżaka) ;)

Z Tobą negocjacje pterda :)

Odpowiedzi w stylu "za gracza X chce kogoś lepszego na tę pozycję" zawsze zwiastują owocne rozmowy.

Ciekawe, kiedy @Cichy nie wytrzyma tej degrengolady i wróci?

24 minuty temu, SzuLcU napisał(a):

To Simons doczeka się TR? Czy są równi i równiejsi?

Jesli chodzi o trade requesty to wszyscy tankerzy sa rowni

ale oczywiście wszystkie oferty za Simonsa (nie zawalające salary ofc) rozważę

to są gracze z jego przedziału cenowego (roczny kontrakt pomiędzy 4,5 - 5,1 bańki), może namówisz któregoś z GMów na trade!

FirstName LastName
Zion Williamson
Austin Reaves
Sam Hauser
Chris Boucher
Jose Alvarado
Omer Yurtseven
Hassan Whiteside
Jordan Bell
DayRon Sharpe
Jaden Springer
Bones Hyland
Peyton Watson
Anfernee Simons
Tre Mann
Alperen Sengun
Jonathan Isaac
Michael Porter Jr.
Greg Oden
Jonathan Kuminga
Ben Simmons

Edytowane przez julekstep

Godzinę temu, Krzemo napisał(a):

ORL ma top bilans na wschodzie, więc ciężko tutaj mówić o tankowaniu. 

Ale o tym, że gracz lepszy jest kiszony poza rotacją to już jest mowa(Shannon nad Simonsem). W tym przypadku jest to praktycznie stuacja 1 do 1 jak u mnie.  To traktujmy przy TR wszystkich zawodników i drużyn tak sam nie zależnie od statusu, albo idźmy w stronę zapisu regulaminowego i TR niech będą objęte gwiazdy, a nie zawodnicy rotacyjni. 

Edytowane przez SzuLcU

UPDATE: Po jednym dniu namysłu (wie ze dosc pozno bo trejdy juz poszly) i nieco bardziej na chłodno myślę ze TR Julka byl słuszny. Nie ma znaczenia czy byl tam jeden zawodnik za duzo czy nie.

Jeśli nawet byl jeden za duzo, to warto ukrocic zachowania takie jak Pablo, nie zachęcać innych do podobnych zachowan niezgodnych z intencja przepisów, a raczej ich zniechecic. A tankerzy niech tankują z klasą;)

Edytowane przez Cichy

18 minut temu, Cichy napisał(a):

UPDATE: Po jednym dniu namysłu (wie ze dosc pozno bo trejdy juz poszly) i nieco bardziej na chłodno myślę ze TR Julka byl słuszny. Nie ma znaczenia czy byl tam jeden zawodnik za duzo czy nie.

Jeśli nawet byl jeden za duzo, to warto ukrocic zachowania takie jak Pablo, nie zachęcać innych do podobnych zachowan niezgodnych z intencja przepisów, a raczej ich zniechecic. A tankerzy niech tankują z klasą;)

Ale mogę grać Zaslofskym nad Dickiem czy nie?