Skocz do zawartości

[2049] Regular Season - Komentarze

Cichy

Rekomendowane odpowiedzi

simka 5 min

Dzień 60 (na pierwszym miejscu goscie)

94 -  102
play-by-play

110 -  96
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

Nowa strona testowa SimBasket | Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe

Gratulacje dla debiutantów w ASG - Wyróżnienia za swoje ofensywne popisy doczekał się doświadczony 31-letni Julius Randle (Indiana Pacers). Trochę zapomniany, a przez to niespodziewany debiutant w osobie Mo Bamby (Minnesota Timberwolves). Świetne campy Dejounte Murraya i bardzo dobry sezon w barwach Bucks pozwoliły mu zostawić w pokonanym polu takie nazwiska jak Halilburton, Trae Young, John Wall czy Cade Cunningham. Ostatni rodzynek to sophomore i Kel'el Ware, który prowadzi Nets do niespodziewanie dobrych wyników i sam notuje bardzo imponujący boxscore.

Największy nieobecny? Wskazałbym na Ja Moranta. Świetny boxscore + mocny bilans Wilków (drugi najlepszy w lidze, po Kings).

14 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Jeszcze jakbyś poranna mógł zrobić 😅

ja moge zrobic,

simka za 10 min

Dzień 61 (na pierwszym miejscu goscie)

Spurs 90 - Kings 108
play-by-play

Cavaliers 111 - Wizards 108
play-by-play

Bulls 132 - Bucks 112
play-by-play

Jazz 124 - Timberwolves 140
play-by-play

Pacers 108 - Trailblazers 117
play-by-play

Grizzlies 117 - Nuggets 126
play-by-play

Clippers 97 - Lakers 117
play-by-play

76ers 129 - Mavericks 124
play-by-play

Heat 98 - Celtics 118
play-by-play

Raptors 111 - Knicks 114
play-by-play

Magic 124 - Hawks 122
play-by-play

Aktualnie kontuzjowani:  

Kolejne mecze wieczorem!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

Nowa strona testowa SimBasket | Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Ja psuje? A co zrobiliście z Seymourem w Miami? :) Lol :)

1. ja nic nie robilem w Miami, to Julek

2. co innego jest -20 na campach i bycie 9 opcja a co innego posiadac czolowego PG, ale grac nim glownie na rezerwie by sprzedac Sailorsa albo na rezerwie za Zaslofskim.

4 minuty temu, Cichy napisał(a):

1. ja nic nie robilem w Miami, to Julek

2. co innego jest -20 na campach i bycie 9 opcja a co innego posiadac czolowego PG, ale grac nim glownie na rezerwie by sprzedac Sailorsa albo na rezerwie za Zaslofskim.

Jest całkiem logiczne granie zawodnikiem, który nie może dostać pkt potencjału, kosztem tego, który może :) Poza tym Scolari nie jest tytanem ataku i nie kręciłby boxòw jak Logan, więc darujmy sobie te bajki.

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Jest całkiem logiczne granie zawodnikiem, który nie może dostać pkt potencjału, kosztem tego, który może :) Poza tym Scolari nie jest tytanem ataku i nie kręciłby boxòw jak Logan, więc darujmy sobie te bajki.

nie jest logiczne to co robisz w tym sezonie i nie opowiadaj bajek o punktach potencjalu dla sporo slabszych pg albo sg na pg jak tam byla jeszcze konkurencja

Teraz, Cichy napisał(a):

nie jest logiczne to co robisz w tym sezonie i nie opowiadaj bajek o punktach potencjalu dla sporo slabszych pg albo sg na pg jak tam byla jeszcze konkurencja

Dobrze wiem, że jest przymykane oko na granie OOP Rieserem w Miami, żeby ominąć Smawleya na SF dla punktów potencjału. Więc nie opowiadaj mi co jest logiczne a co nie :)

Ja osobiście wolę dostać pkt dla Zaslofskiego, niż nie dostać dla Scolariego. Ale Zaslofski nie dostanie pewnie, bo jest Rieser, a Miller to w końcu urodzony SF.