MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 21:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 21:16 2 minuty temu, julekstep napisał(a): podpowiedź -> w Magic też była źle wklepana taksa xDDD Blake Griffin kosztem Jabariego? Chyba właśnie on okazał się x-factorem tego meczu. Ale mnie dziadek ośmieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 21:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 21:17 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Blake Griffin kosztem Jabariego? Chyba właśnie on okazał się x-factorem tego meczu. Ale mnie dziadek ośmieszył. w sumie rozważałem go do s5, może mnie kupi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano wczoraj o 21:46 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 21:46 33 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Brak dodania Sullingera Rocha na C, zamiast Lena Hornets przegrywają z paziami z Magic Coś tu nie gra... simka do powtórki. Dokladnie, u mnie tez były błędy, najwiekszym z nich to wynik Plus brawo @Koelner nie dla tankerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu brawo Hawks, brawo Jazz, Przyjaciele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 7 godzin temu, elwariato napisał(a): Plus brawo @Koelner nie dla tankerow w ten dzień zakochanych mogłaby klikać nasza miłość juliuś i W byłby pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, Koelner napisał(a): w ten dzień zakochanych mogłaby klikać nasza miłość juliuś i W byłby pewien Spokojnie rano pewnie wygrasz niemożliwe aby tanker wygrał dwa razy pod rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu SIMKA ZA 5 MIN Dzień 2 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 110 - Rockets 121 play-by-play Suns 132 - Pacers 118 play-by-play Heat 107 - Lakers 120 play-by-play Raptors 114 - Hornets 106 play-by-play Cavaliers 118 - Grizzlies 102 play-by-play Nets 100 - Kings 118 play-by-play Mavericks 110 - Magic 124 play-by-play Timberwolves 85 - Spurs 110 play-by-play Wizards 122 - Warriors 101 play-by-play Celtics 108 - Bucks 139 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Johnny Norlander (Rockets) - 5 days @kuba2419 Malcolm Brodgon (Heat) - 6 days @profesora Rudy Gobert (Cavs) - 37 days @eMeS Marcqyese Chriss (Wolves) - 17 days @kahR ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przepraszam, za bledy w taktykach przed day 1 (zdarza sie, ostrzegalem;) ). Dzis mam nadzieje ze juz bez skandali (no moze poza tymi kontuzjami powyzej) Kolejne mecze wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu ruchają nas bez mydła i bez miłości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): ruchają nas bez mydła i bez miłości! Fulks > Porzingis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Fulks > Porzingis rok temu zwlekałem oddać mu leadership kosztem Stefka i sweep 0-4 w 1 rd. Teraz przejął w spektakularnym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Siakam i fox dają radę, tak myślałem że Lakers w playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 17 godzin temu, Koelner napisał(a): podnieciłem się, niech @julekstep jeszcze coś napisze i finał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Fulks > Porzingis Zawsze tak mowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, kuba2419 napisał(a): Simka? Ja za godzine najwczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 49 minut temu Udostępnij Opublikowano 49 minut temu simka 15 min Dzień 3 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 93 - Kings 152 play-by-play Warriors 116 - Clippers 98 play-by-play Rockets 115 - Grizzlies 121 play-by-play Cavaliers 122 - Raptors 97 play-by-play Celtics 94 - Heat 111 play-by-play Jazz 120 - Bucks 126 play-by-play Timberwolves 100 - Nuggets 108 play-by-play Knicks 142 - Wizards 127 play-by-play Pacers 108 - Pistons 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Taylor Hendricks (Clippers) - 2 Luguentz Dort (Nuggets) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu @Sylvinho. @ernie9005 deal wklepany, ustawcie se taksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 minut temu Udostępnij Opublikowano 18 minut temu 10 godzin temu, julekstep napisał(a): jesteś kochany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi