Cichy Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Sejw na teraz na stronie. Strona uaktualniona Trejd Jazz - Spurs wbity. -------- błędy w składach: Hawks - IL do ustawienia ( @Qcin_69 ) Cavs - IL do ustawienia ( @eMeS ) Celtics - brak 12 graczy ( @Szulim ) -------- brak taktyk: Raptors, Suns, Sixers, Kings, Wolves, Spurs, Pacers, Heat, Wizards, Bucks, Bulls, Jazzk taktyk: @Sylvinho. @Braveheart22 @ernie9005 @Ice23 @kahR @Pablo81 @profesora @Principe @Ashigaru @Reikai taktyka do poprawienia po trade - @gimmie --------- Jak zazwyczaj również przypominam, że za ewentualne błedy w taktykach przed Day1 nie odpowiadają komisze:D Każdy gracz może sobie sprawdzić swoją taktykę na jakimś save przed sezonem lub po Day1 Edytowane 11 Lutego przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego To na co czekamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 13 minut temu, LAF napisał(a): To na co czekamy? Na ranking ogórków @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Na ranking ogórków @MarcusCamby Tradycja mówi, że co dwa sezony Będzie dopiero w przyszłym W sumie jakiś deadline, by mogli komisze ustawić, bo strasznie się niektórzy ślimaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Tradycja mówi, że co dwa sezony Będzie dopiero w przyszłym W sumie jakiś deadline, by mogli komisze ustawić, bo strasznie się niektórzy ślimaczą Cichy podał namiary na ociągaczy, więc róbcie presję społeczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): Cichy podał namiary na ociągaczy, więc róbcie presję społeczną Skrytykować trade to pierwszy, ale zrobić coś pożytecznego dla simki to już ostatni ... Skoro tak to @elwariato wyznaczy termin , @elwariato do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 9 minut temu, julekstep napisał(a): ociągaczy, przestań pisać takie rzeczy bo jeszcze zacznę Cię lubić a tego bym nie zniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Tradycja mówi, że co dwa sezony Będzie dopiero w przyszłym W sumie jakiś deadline, by mogli komisze ustawić, bo strasznie się niektórzy ślimaczą Aj szkoda.. Czekałem na Schrodera i ostanawiałem się, czy KAT ma szanse się załapać @julekstep przecież wszyscy są praktycznie codziennie na forum i nie grają od wczoraj - więc wiedzą, że po FA, są campy, waivers i startujemy. Napisz, że start dziś o 22.00 i jak ktoś tnie w kulki to jego problem. Wszelkie bunty zgasimy w zarodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 11 minut temu, LAF napisał(a): Skrytykować trade to pierwszy, ale zrobić coś pożytecznego dla simki to już ostatni ... Skoro tak to @elwariato wyznaczy termin , @elwariato do dzieła @elwariato to niech najpierw sam ustawi taktykę (chyba go Cichy pominął ) 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Aj szkoda.. Czekałem na Schrodera i ostanawiałem się, czy KAT ma szanse się załapać @julekstep przecież wszyscy są praktycznie codziennie na forum i nie grają od wczoraj - więc wiedzą, że po FA, są campy, waivers i startujemy. Napisz, że start dziś o 22.00 i jak ktoś tnie w kulki to jego problem. Wszelkie bunty zgasimy w zarodku nie no start to święto, więc sobota albo niedziela optymalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 3 minuty temu, julekstep napisał(a): @elwariato to niech najpierw sam ustawi taktykę (chyba go Cichy pominął ) nie no start to święto, więc sobota albo niedziela optymalnie czwartek to mały weekend ale piątek to już odpowiedni dzień , w piątek, 13 września: Premiera pierwszej gry „Super Mario Bros" dla uczczenia idealny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): @elwariato to niech najpierw sam ustawi taktykę (chyba go Cichy pominął ) nie no start to święto, więc sobota albo niedziela optymalnie ..no to negocjujmy: Piątek?! Edytowane 12 Lutego przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): ..no to negocjujmy: Piątek?! dokładnie Goomba - @julekstep do roboty! hop hop hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): @elwariato to niech najpierw sam ustawi taktykę (chyba go Cichy pominął ) nie no start to święto, więc sobota albo niedziela optymalnie Ten "bez klubowicz" to sobie nagrabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) stan na teraz: niepełny roster -> @Szulim brak taktyki -> @Sylvinho. @ernie9005 @Pablo81 @profesora @Principe @Reikai Edytowane 12 Lutego przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Jutro nie możemy zacząć - 13 w piątek ? NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Jutro nie możemy zacząć - 13 w piątek ? NIE. Ja tam mam jutro egzamin na prawko w piątek 13tego o 13tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 30 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ja tam mam jutro egzamin na prawko w piątek 13tego o 13tej Ktory raz nie zdasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 26 minut temu, kuba2419 napisał(a): 4 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Ja tam mam jutro egzamin na prawko w piątek 13tego o 13tej I bedzie git na moje zacna data na start, charakterystyczna,a nie tam jakkas sobota 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi