rw30 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) ok lecimy, Cavs game - watch S01EP1, @ Denver w sumie kiepski mecz mimo zaciętej końcówki, Denver już prawie w całości (Murray to miał jakoś długo nie grać, no nie? no to gra jakby ktoś nie wiedział) (a może to był Watson, nie wiem, trudno nadążyć za tymi kontuzjami tam). Nawet Harden grał tak sobie, Jokić przy obronie p'n'r grał głębokim dropem ale wyprowadzał JAmesika z równowagi tymi jego fake'ami że niby idzie do ball-handlera a się wycofuje, w H1 z 2 razy, w H2 Harden ogarnał i zaczął być bardziej agresywny, ale ciągle bez szału. Też do momentu tego rzutu na 30s przed końcem był 1/6 za 3 więc wiecie. Ogólnie Cavs chaotyczne w obronie, może to wina tego że sporo nowych ludzi (Ellis, Harden oraz ) a wiadomo, pan z obrazka & Ellis nie ogarniajo w obronie, na szczęście WIELKI JAMES ogarnął za nich wszystkich i jakoś dowieźli. Allen też w def mi się nie podobał, źle się ustawiał kilka razy, mało gościa ogarniam ale niech się bierze. w wyniku tego wszystkiego Nuggets też mieli sporo open 3s, sporo po świetnych podaniach Joka, które na szczęście raczej pudłowali (13/40, Murray 1/6, TimHardJr 3/9) czym (jak na pewno @LeweBiodroSmoka się ze mno zgodzi) uratowali widowisko. W ogóle, co do Nuggets, to Brown to pet, zwłoki gościa który 3 lata temu tak zachwycał w tym samy miejscu, a Valenciunas jest zayebisty, gdzie zwłaszcza po tych plotkach latem że zjeżdża do bazy pewnie większość się spodziewała że mało w baku a gość naprawdę rzetelnie gra Mitchell to koorva ma ruchy, nie ma co. Już w Jazz chłopaka lubiłem, co prawda dostawał fpierdol w PO z WIELKIM JAMESem ale skill był no i te kocie ruchy, mega przyjemnie jak dla mnie się gościa ogląda, trochę TMac vibes? czy coś koło tego, nie wiem (w sensie, że myślisz że gość jest super a co rok w PO wpierdol, ale nie o tym ta rozmowa, poza tym 1st rd to on przeszedł w 1. czy 2. sezonie) ....to be continued by ultrasi Cavs, czyli nadający prosto z Ameryki i mówiący jak jest @memento1984 i Wasz ulubiony, żartobliwy & przystojny @rw30 także tego mordeczki, do czerwca jeszcze trochę czasu ale już się przyzwyczajajcie a tak w ogóle, to czy ktoś wie czy Cavs się zgodzili na extension że WIELKI JAMES tam poszedł czy jak? P.S. wywiad pomeczowy Edytowane 11 Lutego przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) 23 minuty temu, rw30 napisał(a): w wyniku tego wszystkiego Nuggets też mieli sporo open 3s, sporo po świetnych podaniach Joka, które na szczęście raczej pudłowali (13/40, Murray 1/6, TimHardJr 3/9) czym (jak na pewno @LeweBiodroSmoka się ze mno zgodzi) uratowali widowisko. oj tak, w ogóle mecz był całkiem spoko, nawet nie za bardzo się złościłem porażką, bo ciężko było kogoś specjalnie obwiniać, Bran i Cam i Bruce wyglądali bardzo sobrze, nie wpadały te czyste trójki, choćby ta ostatnia THJa z perspektywy Cavs potwierdza się, to co można było przewidzieć, ciężko ich będzie zatrzymać, HCO już teraz śmiga świetnie, ale tak jak atak będzie hulać, to obrona, tym bardiej rzy braku Mobleya będzie przeciekać, Nuggets w crunch praktycznie nie marnowali posiadań, problem był tylko taki, że Cavs też nie aha, przypomniałem sobie - jednak ten faul Murraya był mocno silly, Mitchell od czasów bańki podchodzi do tych pojedynków bardzo personalnie i tu zachował się jak stary wyga, mimo to Jamal powinien lepiej kontrolować zegar i ustawienie 23 minuty temu, rw30 napisał(a): W ogóle, co do Nuggets, to Brown to pet, zwłoki gościa który 3 lata temu tak zachwycał w tym samy miejscu nie doczytałem tego, U mad Bro teraz patrzę, że był 0-5, no w życiu bym nie powiedział, on już wygląda o niebo lepiej, wraca właśnie ten stary BB, takie słabsze mecze rzutowo będą się przytrafiać, on w PO nie będzie miałzbyt dużej roli przy zdrowym (mhm) rosterze Edytowane 11 Lutego przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) @ ostatnie zdanie - dokładnie, miałem wrażenie że Big Don poszedł tam na rympał licząc na faul a jakby nie ten faul to nie wiem czy miał planB czy raczej prayer runner z 5.5m, nieważne jeszcze przy 2nd ft liczyłem, że postara się zajebać w obręcz by wyzerować zegar i wyjdzie z tego jakaś afera, niestety nie skusił się cienias Edytowane 11 Lutego przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 3 minuty temu, rw30 napisał(a): eszcze przy 2nd ft liczyłem, że postara się zajebać w obręcz dla mnie to w ogóle był szoker, on musi to spudłować, a tak została sekunda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Ogólnie zaczyna się jak zwykle u wędrownego Brodacza w nowym klubie. Największa gwiazda to jego fumfel (od Adidasa). Kluby nocne pucuja stoliki oraz rury. A najwięksi beneficjenci już mówią że nie grali z takim kreatorem (Allen). Swoją drogą Allen po niemrawym początku sezonu zaczyna się rozkręcać, a z kim jak z kim to Harden jest idealny do gry z wysokim rollujacym do kosza. Jeśli jeszcze dodamy, że Mobley nie gra, wszystko wygląda bajkowo. Pytanie tylko moje jak długo ? Jednak po miodowym rs 24/25 i zimnym prysznicu w po od Pacersow Cavs w tym roku nawet nie zbliżyli się do tego co grali rok temu w regularnym sezonie, dlatego też ta zmiana w zespole wisiała w powietrzu. Na razie jest jak z nowo poznaną dziewczyna. Wszystko się w niej Tobie podoba i nie odbierasz telefonów od koleszkow, nie mówiąc o wyjściu na piwko. Jak to by miało wszystko zaklinać to wschód w tym roku jest przeraźliwie słaby. Pacersi i Celtowie połamani. Knicks i Magic bardzo przeciętnie. W zasadzie tylko Pistons wydaja się być dobrze naoliwiona, zgraną maszyna, więc jest szansa na zdobycie czegokolwiek w Cleveland bez drugiego z Jamesow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Trochę mnie zaskoczyliście. Bo tak żywiołowo zrobiony temat sugerował mi że to na gorąco od razu po meczu założony. Ale godzina wczesna i środek tygodnia więc tak sobie myślę że to niemożliwe że to dzisiejszy mecz. Więc tak zastanawiam się co skłoniło do założenia z taką ekscytacją tematu o meczu wczorajszym a tu zong bo nie widzę go z wczoraj. Czyli mecz się odbył dwa dni temu, i wzbudził tyle emocji że po dwóch dniach dalej czuć ten żar kibica Mecz w którym ekipy tak sobie trafiały za 3 tak z 32% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego mecz był fajny i polecam nadrobic, ja po prostu już nie za bardzo mam ochotę pisać o kolejnej minimalnej porażce, najważniejsze, że idzie to chyba w dobrą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2 dni poślizgu to u mnie norma, wiadomo jakieś większe hity staram się oglądać dzień po ale nie zawsze się uda, 2-3 dni standard, czasem dłużej. Boxscores z rana / standings nie sprawdzam na bieżąco od ~15 lat. W PO wiadomo, trzeba bardziej zagęszczać ruchy itd ale w RS - wyjebka Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): mecz był fajny i polecam nadrobic no właśnie nie był, końcówka była fajna ale ogólnie przeciętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Sporo braków kadrowych sprawia że motywacja spada bo w zdrowiu to zupełnie inne teamy są. I jak już przeleci mecz bez echa to w kontekście PO to oglądanie niedużo daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 1 minutę temu, rw30 napisał(a): 2 dni poślizgu to u mnie norma, wiadomo jakieś większe hity staram się oglądać dzień po ale nie zawsze się uda, 2-3 dni standard, czasem dłużej. Boxscores z rana / standings nie sprawdzam na bieżąco od ~15 lat. W PO wiadomo, trzeba bardziej zagęszczać ruchy itd ale w RS - wyjebka no właśnie nie był, końcówka była fajna ale ogólnie przeciętny ja patrzę z perspektywy fana także może nie obiektywnie, Cavs sami w sobie mnie nigdy nie jarali, a jednak nie można powiedzieć, że nie było emocji, fajny to takie 4/6 w lutym bywa gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Teraz, ignazz napisał(a): Sporo braków kadrowych sprawia że motywacja spada bo w zdrowiu to zupełnie inne teamy są. I jak już przeleci mecz bez echa to w kontekście PO to oglądanie niedużo daje. ruskie strony z torrentami mają i na to rozwiązanie - masz screenshota z S5 z początku meczu i wiesz kto z ważnych gra kto nie gra, i czy warto czy nie warto ściągać panie, tam to jest profeska a nie jakaś lameriada jak w LP (ew jeśli ktoś korzysta z crunchtimers - tam też relevant DNPs są podane. Szacun dla tego kolegi co tę stronkę stworzył) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2 minuty temu, ignazz napisał(a): jak już przeleci mecz bez echa to w kontekście PO to oglądanie niedużo daje. samo obserwowanie współpracy Hardena ze Spydą było z gruntu ciekawą sprawą, nie za często zdarzają się takie sparowania 1 minutę temu, rw30 napisał(a): i wiesz kto z ważnych gra kto nie gra, i czy warto czy nie warto ściągać to sobie za dużo w tym sezonie chyba nie pooglądałeś, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to sobie za dużo w tym sezonie chyba nie pooglądałeś, co? no fchooi case'ów że dzień-dwa wcześniej sprawdziłem sobie schedule, czekam na jakiś meczyk (bo jako że nie sprawdzam wyników / newsów ogólnie na bieżąco to nie wiem nawet jak ktoś już 2-3 meczy nie zagrał), wchodzę na ruTrac-ker, sprawdzam składy - jeb, np Anta nie ma Stepha nie ma, no to odpuszczam mecz w ogóle co zrobisz, takie czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego No ale mi chodziło właśnie o te dziury w składzie. Lubie Watsona Aarona i przede wszystkim Mobleya stąd mi motywacja siadła. Zespoły inaczej rozkładają wtedy punkt grania i mając wieloraki wybór idę raczej kwalifikowanym wyborem pod obejrzenie systemu szykowanego na coś dalej. Brak Mobleya przeszkadza wybrać akurat ten mecz. Nie twierdzę aby nie obejrzeć tylko jak wybierać to może coś kompletnego przy braku czasu. Jak jest czas to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, rw30 napisał(a): a wiadomo, pan z obrazka & Ellis nie ogarniajo w obronie, na szczęście WIELKI JAMES ogarnął za nich wszystkich i jakoś dowieźli. Allen też w def mi się nie podobał, źle się ustawiał kilka razy, mało gościa ogarniam ale niech się bierze. mi sie bardzo podobalo jak Allen szybko zaczal wygladac ofensywnie przy Hardenie (n=2 games) - to jest jego glowny atut, z Mitchellem i Garlandem to mega meh. defensywnie zawsze suspect, szczegolnie teraz bez Mobleya, kompletnie exposed. wroci Mobley to nie bedzie musial sie masowac z najwiekszym kabanosem pod koszem. Godzinę temu, rw30 napisał(a): w wyniku tego wszystkiego Nuggets też mieli sporo open 3s, sporo po świetnych podaniach Joka, które na szczęście raczej pudłowali (13/40, Murray 1/6, TimHardJr 3/9) czym (jak na pewno @LeweBiodroSmoka się ze mno zgodzi) uratowali widowisko. ball movement byl naprawde momentami kapitalny, wiec tutaj trzeba by bylo gra conajmniej kapitalna obrone a tak nie bylo, ale tez nie ma tragedii imho. 1 godzinę temu, rw30 napisał(a): a tak w ogóle, to czy ktoś wie czy Cavs się zgodzili na extension że WIELKI JAMES tam poszedł czy jak? moze mu obiecalismy ze zamienimy dwoch starych Jamesow ze soba, jeden pojdzie do Ohio a drugi do nieba dla lubiacych tancujace panie na rureczce. Ciesze sie ze ktos wzial na siebie odpowiedzialnosc "przypalowego" otworzenia tematu nt druzyny w polowie sezonu jacy Cavs byli do tej wymiany to kazdy widzial patrzac w tabele, na moje jako fana to mi sie nie chcialo pisac na ich temat bo widac ze byli kadrowo do zaorania i to sie wydarzylo (przeciecie wrzoda z wiecznie mlodym talentem Brozkiem Garlandem). u mnie jest taki hajp ze nawet zrobilem darmowego 7-dniowego league passa, lamiac tym samym paradygmat nieprzerwanego, streameastowego Lebrona Jamesa. 34 minuty temu, ignazz napisał(a): No ale mi chodziło właśnie o te dziury w składzie. Lubie Watsona Aarona i przede wszystkim Mobleya stąd mi motywacja siadła. Zespoły inaczej rozkładają wtedy punkt grania i mając wieloraki wybór idę raczej kwalifikowanym wyborem pod obejrzenie systemu szykowanego na coś dalej. Brak Mobleya przeszkadza wybrać akurat ten mecz. Nie twierdzę aby nie obejrzeć tylko jak wybierać to może coś kompletnego przy braku czasu. Jak jest czas to co innego. Cavs beda (juz sa?) fun to watch z takiego koszykarskiego, "dalekiego POVa". dziwi mnie ze nikt nie wspomnial o Tysonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 3 godziny temu, rw30 napisał(a): @ ostatnie zdanie - dokładnie, miałem wrażenie że Big Don poszedł tam na rympał licząc na faul a jakby nie ten faul to nie wiem czy miał planB czy raczej prayer runner z 5.5m, nieważne On nigdy nie ma planu B, na pelen rympal dziesiona 3 godziny temu, rw30 napisał(a): jeszcze przy 2nd ft liczyłem, że postara się zajebać w obręcz by wyzerować zegar i wyjdzie z tego jakaś afera, niestety nie skusił się cienias To samo ja pomyslal 3 godziny temu, ignazz napisał(a): No ale mi chodziło właśnie o te dziury w składzie. Lubie Watsona Aarona i przede wszystkim Mobleya stąd mi motywacja siadła. Zespoły inaczej rozkładają wtedy punkt grania i mając wieloraki wybór idę raczej kwalifikowanym wyborem pod obejrzenie systemu szykowanego na coś dalej. Brak Mobleya przeszkadza wybrać akurat ten mecz. Nie twierdzę aby nie obejrzeć tylko jak wybierać to może coś kompletnego przy braku czasu. Jak jest czas to co innego. Fajny meczyk dopiero 22lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego haha lets go rw30 psy szczekają karawana jedzie dalej w innym miescie gotta love it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 4 minuty temu, memento1984 napisał(a): To samo ja pomyslal 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Zespoły inaczej rozkładają wtedy punkt grania i mając wieloraki wybór idę raczej kwalifikowanym wyborem pod obejrzenie systemu szykowanego na coś dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego warto chyba dodac ze Cavs dalej w offseason beda mieli jeden z najlepszych pakietow za Giannisa szczerze, jesli brodacz ma zamiar dbac o siebie a ostatnio wyglada calkiem fit jak na swoje standardy to moze byc ciekawie Mitchell to tak jak od czasow Jazz pisalem, full package, gosc nie ma slabosci w swojej grze a teraz wydaje sie byc jeszcze lepszy do tego broni jak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Dzisiaj prawdziwa uczta, mecz z Wizzards i blackout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi