agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 31 minut temu, Zimny napisał(a): Czy Tychy to polska stolica hokeja, czy o co chodzi z tym banerem?? Przy oakzji, weźcie coś szepnijcie laikowi na co zwracać uwagę przy oglądaniu. Ciężko ogarnąć kto gra dobrze kto niedobrze Ja zawsze patrze na krążek Ta zasada że dogrywka to jest tercja 3 na 3 to jak długo jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ale cisną i jeszcze kara... No i c*** no i cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 sekundy do końca PP, no ale byli lepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 19 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ja zawsze patrze na krążek Nie ukrywam że nie jest lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Dobra rozkminka z tym spalonym na niebieskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Dużo lepsza Kanada i zasłużony awans, szkoda, że Finlandia nie wystawiła najmocniejszego składu, bo to super pokolenie zasługiwało żeby zagrać na Igrzyskach razem. 13 pkt w 5 meczach, McDavid to jednak potwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 19 minut temu, BMeF napisał(a): Dużo lepsza Kanada i zasłużony awans, szkoda, że Finlandia nie wystawiła najmocniejszego składu, bo to super pokolenie zasługiwało żeby zagrać na Igrzyskach razem. 13 pkt w 5 meczach, McDavid to jednak potwór. Od połowy drugiej tercji zdecydowanie. Celebrini też świetny mecz. Myślałem jednak, że Saros będzie miał jakis dzień konia (chociaż i tak był dobry). Teraz Go Słowacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Od połowy drugiej tercji zdecydowanie. Celebrini też świetny mecz. Myślałem jednak, że Saros będzie miał jakis dzień konia (chociaż i tak był dobry). Teraz Go Słowacja! Ja za USA a tak żeby żonę podkurwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Ja za USA a tak żeby żonę podkurwić Żona Slowaczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja od początku team Słowacja więc mam nadzieję że wygrają cały turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Żona Slowaczka? Ta, właśnie jej wytłumaczyłem że Miro Satan nie gra. Edytowane 2 godziny temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Ta, właśnie jej wytłumaczyłem że Miro Satan nie gra. Tylko nie mów, że Hossa nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu chomik passport brosem zanim to było modne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): chomik passport brosem zanim to było modne xD Zawsze o krok przed masami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Zimny napisał(a): Czy Tychy to polska stolica hokeja, czy o co chodzi z tym banerem?? Przy oakzji, weźcie coś szepnijcie laikowi na co zwracać uwagę przy oglądaniu. Ciężko ogarnąć kto gra dobrze kto niedobrze Jak gosc strzela, lec wzrokiem od razu na bramke. Kto lepszy? Prosta wskazowka, to strzaly, dosc dobrze pokazujace wyrownany mecz, czy przewage jednej z druzyn. Są to strzaly celne, w swiatlo bramki, nie oddane strzaly, czy np wliczane tez strzaly obok bramki. Ogladaj. Nauczysz sie zasad i czytania gry w trymiga. Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Ta, właśnie jej wytłumaczyłem że Miro Satan nie gra. Spytaj sie czy mowi jej cos Zden O'Hara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 minut temu Udostępnij Opublikowano 9 minut temu Chyba pozmiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 minut temu Udostępnij Opublikowano 6 minut temu Moim zdaniem trener Finów powinien brać challenge przy bramce na 2-2. Marchand bardzo agresywnie wjechał w pole bramkowe i wydawało mi się, że pierwszy kontakt łyżwa-parkan był jeszcze zanim Haula próbował go wypychać. ... Słowacy się posypali Btw, bracia to nie jeżdżą na łyżwach, oni pływają po lodzie. 1 godzinę temu, Szabla napisał(a): Kto lepszy? Prosta wskazowka, to strzaly, dosc dobrze pokazujace wyrownany mecz, czy przewage jednej z druzyn. Są to strzaly celne, w swiatlo bramki, nie oddane strzaly, czy np wliczane tez strzaly obok bramki. Ogladaj. Nauczysz sie zasad i czytania gry w trymiga. A to zależy 4 godziny temu, Zimny napisał(a): Czy Tychy to polska stolica hokeja Nowy prezes związku chyba stamtąd jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi