Braveheart22 Opublikowano Środa o 20:51 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:51 4 minuty temu, Szabla napisał(a): Pierwsza niespodzianka. Slafkovsky i Hlavaj doskonale wystepy. Słowacy mieli kryzys po odejściu swojego pokolenia gwiazdorów, ale trzeba przyznać, że od jakiegoś czasu znowu się ich bardzo fajnie ogląda. Juraj w reprezentacji to jest superstar level. 6 minut temu, Szabla napisał(a): Szwecja - Wlochy. Alez duzo niedokladnosci, wrecz niechlujnosci w przypadku Szwecji. A to tylko I tercja. Raczej nie presja, bo goscie z doswiadczeniem w NHL w playoffach... Brak zgrania? Predzej. Zobaczymy jak u innych druzyn z pelnymi skladami z NHL bedzie to wygladalo. Ale jakos nie sadze, aby USA, czy Kanada tyle kardynarnych bledow popelnili. Zlekceważyli chyba mocno. Ten błąd Gustavssona to aż złapałem się za głowę... 27 strzałów w 1 tercji na bramkę Włochów, o kurde. Btw, nie wiedziałem, że takie małe lodowisko tam będzie. Jak dojdzie do meczu Kanada-USA to się pozabijają na bandach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano Środa o 21:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:06 14 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Btw, nie wiedziałem, że takie małe lodowisko tam będzie. Jak dojdzie do meczu Kanada-USA to się pozabijają na bandach O to chodzi, o to chodzi... Niech trzeszcza bandy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano wczoraj o 07:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:23 Dzien bramkarzy. Hlavaj 39 obron. Clara 46 (Szwedzi na obu GK oddali 60 strzalow) Szkoda Clary. Mam nadzieje, ze go jeszcze zobaczymy na turnieju. Ciekawostka. Reprezentanci Szwecji z tych ZIO rozegrali w NHL w sumie 16880 meczów. Włosi zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Wyspiarze/ex-Wyspiarze się bawią. Najpierw Horvat, przed chwilą Nelson Ale akcja Amerykanów Edytowane 22 godziny temu przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Finowie po niespodziance ze Słowacją po pierwszej tercji wygrywają 2-0. Będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi