Reikai Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): dla mnie wtedy transfer do zablokowania. Nie no xd To nie David Stern, jak chcesz to blokowac. Memphis musza wybrac najlepsza oferte dla organizacji, nie dla Giannisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Reikai napisał(a): Nie no xd To nie David Stern, jak chcesz to blokowac. Memphis musza wybrac najlepsza oferte dla organizacji, nie dla Giannisa. oczywiscie, ze giannis ma tu wiele do powiedzenia. klub nie wezmie zawodnika, ktory nie chce u nich grac. dla mnie pojscie do klubu z pizdy = natychmiastowy trade request i 0 pkt w wszelkich kategoriach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): oczywiscie, ze giannis ma tu wiele do powiedzenia. klub nie wezmie zawodnika, ktory nie chce u nich grac. dla mnie pojscie do klubu z pizdy = natychmiastowy trade request i 0 pkt w wszelkich kategoriach Realnie, to Giannis sam na siebie ukrecil bat podpisaniem tym extension. Sam sobie ukrocil mozliwosci. Bo realnie gdzie on moze isc, zeby byl zadowolony, ale zeby Memphis nie zostali wydymani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Bo realnie gdzie on moze isc, zeby byl zadowolony, ale zeby Memphis nie zostali wydymani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Teraz, 24kobe8 napisał(a): No ja na miejscu Kuby nie bralbym tego kontraktu JJJ, picki Hawks beda biedne. Idk, dla mnie slaba opcja dla Memphis, bardzo dobra dla Hawks i Giannisa. Kuba musi dbac o Memphis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Reikai napisał(a): Realnie, to Giannis sam na siebie ukrecil bat podpisaniem tym extension. Sam sobie ukrocil mozliwosci. Bo realnie gdzie on moze isc, zeby byl zadowolony, ale zeby Memphis nie zostali wydymani? realnie? np. nets z sengunem i pickiem bkn/mem nyk, twoi warriors, lakers, clippers, mozliwe, ze blazers mozna tez kombinować i szukac 3-stronnych deali. wolalbys miec na miejscu np. @Regis pick z 26' memphis ze swiadomsocia, ze gra tam dalej janis czy moze jak w ramach 3-stronnego zaoferuje ci ktos za ten pick murray'a-boylesa to wezmiesz ten deal? proste kalkulacje wiadomo, ze te picki memphis sa tricki. bo przeciez @kuba2419 nie bedzie tankowal, jak nie ma pickow. wiec ich wartosc jest zmienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia A Lebron chce do Cleveland czy nie:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Kuba musialby cos dorzucic do tego kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Godzinę temu, Reikai napisał(a): Kuba musialby cos dorzucic do tego kota nie masz kontraktów aby wyrównać salary i nie musieć jeszcze dopłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Ja mogę pomóc aby to przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 7 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): realnie? np. nets z sengunem i pickiem bkn/mem nyk, twoi warriors, lakers, clippers, mozliwe, ze blazers mozna tez kombinować i szukac 3-stronnych deali. wolalbys miec na miejscu np. @Regis pick z 26' memphis ze swiadomsocia, ze gra tam dalej janis czy moze jak w ramach 3-stronnego zaoferuje ci ktos za ten pick murray'a-boylesa to wezmiesz ten deal? proste kalkulacje wiadomo, ze te picki memphis sa tricki. bo przeciez @kuba2419 nie bedzie tankowal, jak nie ma pickow. wiec ich wartosc jest zmienna Sory ale wolę Senguna (co nie znaczy że nie lubię Giannisa, ale nie po to jestem ciepliwy praktycznie od startu by się teraz wystrzelać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Chyba możemy sobie zamykać? W RL Bucks ma dużo gorszą sytuację. I niczego nie wymusza Teraz gra nerwów czy ktoś przepłaci. Jedyne to ale nie zmienia to mojego zdania w naszej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego elegancka akcja CM, jedna z lepszych w ostatnim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): elegancka akcja CM, jedna z lepszych w ostatnim czasie przeciez to nie moja xd abstrahujac od tego, ze aktualna pozycja bucks jest duzo lepsza od naszych grizzlies. z topowym pickiem beda mogli sciagnac potencjalnie zajebistego as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): przeciez to nie moja xd abstrahujac od tego, ze aktualna pozycja bucks jest duzo lepsza od naszych grizzlies. z topowym pickiem beda mogli sciagnac potencjalnie zajebistego as Ta jasne a nasi NYK to contender... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ta jasne a nasi NYK to contender... na wschodzie luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): na wschodzie luźno ..chyba w play inach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi