Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Niedziela o 17:24 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:24 Godzinę temu, marceli73 napisał(a): Fox plus ktos tam plus jakies picki ale Keldon i Harper niedostepni. A juz HARPER W ŻADNYM wypadku Przecież ty masz c***a do gadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Niedziela o 17:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:36 Biorac pod uwage co z reguły chca otrzymac kluby, które oddaja superstara to Spurs sa wrecz w idealnej sytuacji. Nie dosc ze maja wszystko by taki trade przeprowadzić, to tak na prawde inni contenderzy lub semi-contenderzy tych assetów nie maja. Przykladowo: Olynyk + Barnes (obydwa spadajace)+ Castle (kogos trzeba poswiecic, Harper to rookie i ma na ta chwile wiekszy potencjał) + Jeremiasz (spadajacy, a nic Bucks nie kosztuje sprawdzic czy Polak-rodak jeszcze ma szanse na pozostanie w lidze). Kontrakty podobnej dlugosci, tylko slabszych graczy, nic Kozlom nie daje (Towns, Fox). ps, Champagne ma za rok Team Option za 3 miliony dolarów (wow). Okc, Pistons pchac sie w Greka nie beda. Lakersi z Warriors z checia by oddali LeBrona/Butlera, ale to oczywiscie sfera marzen. A i oczywiscie czekamy na slynna paczkę Heatmanów z Herro na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Niedziela o 17:43 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:43 5 minut temu, antek napisał(a): Olynyk + Barnes (obydwa spadajace)+ Castle (kogos trzeba poswiecic, Harper to rookie i ma na ta chwile wiekszy potencjał) + Jeremiasz (spadajacy, a nic Bucks nie kosztuje sprawdzic czy Polak-rodak jeszcze ma szanse na pozostanie w lidze). W sensie , że drużyna bez pickwo własnych ma liczyć na kogoś z FA oraz ogrywać prospektów ? Jak Giannis sam nie złoży TR to dopóki nie zobacz swoich pickow to lepiej zostać tak jak jest. Wychodzi teraz bokiem trade po Lillarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Niedziela o 18:16 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:16 Aktualnie Grek ma taki red flag ze zdrowiem, ze żaden contender nie powinien nawet myśleć o nim. A Spurs to juz wogole. Zbudowali piękny zespol wokół draftu, mają przyszłość, picki, przez najblizsze lata brak wiekszyh problemow finansowych. Po co im Giannis z tym kontraktem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 21:53 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:53 (edytowane) 3 godziny temu, 24kobe8 napisał(a): Aktualnie Grek ma taki red flag ze zdrowiem, ze żaden contender nie powinien nawet myśleć o nim. bez obrazy jak coś ale Kobas przez kilka lat kosił proporcjonalnie ten sam hajs za... no i jakoś mam dziwne przekonanie, że zupełnie inaczej patrzyłeś wtedy na sprawę, a chodziło o klub top1 pod względem wartości w tamtym momencie pisanie takich rzeczy, to plucie w twarz Antkowi, który łapie te kontuzje, bo chce grać, wygrywać i dawać fanom radość przy okazji samemu ryzykując bardzo wiele, żeby nie powiedzieć wszystko zbudowali to się Pistons, Nuggets, Thunder, a Spurs przyfarcili i to b2b dość mocno Edytowane Niedziela o 22:07 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 04:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:01 10 godzin temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Przecież ty masz c***a do gadania Nie pajacuj. Szybciej oddamy Castle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano wczoraj o 04:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:27 https://x.com/WeAreCavsNation/status/2015177975143047228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 04:34 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:34 (edytowane) nie sprawdzałem czy to przechodzi, ale na tle niemal wszystkich propozycji z sieci, to wygląda naprawdę nie głupio, jedynie może Blazers musieliby dostać ciut więcej Edytowane wczoraj o 04:36 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano wczoraj o 04:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:36 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie sprawdzałem czy to przechodzi, ale na tle niemal wszystkich propozycji z sieci, to wygląda naprawdę nie głupio a gdzie Lebron do Cavs?!?!?! to jeszcze nie ten czas?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 06:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:11 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale Kobas przez kilka lat kosił proporcjonalnie ten sam hajs za... no co ma KB do transferu Giannisa w '26 ? 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): pisanie takich rzeczy, to plucie w twarz Antkowi przepraszam Giannisa i jego bliskich, że poddałem w wątpliwość jego zdrowie w tak ostrych słowach 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zbudowali to się Pistons, Nuggets, Thunder, a Spurs przyfarcili przepraszam, że tego nie wiedziałem - było to dość oczywiste jednak, powinienem to wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 06:48 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:48 (edytowane) 38 minut temu, 24kobe8 napisał(a): co ma KB do transferu Giannisa w '26 ? dokładnie to co napisałem w odniesieniu do Twoich słów, o nie pakowanie się contendera w jego kontrakt, tym bardziej jest niezrozumiałe gdy mówimy o 31letni top2 graczu ostatniego 5lecia, który regularnie kończy w top3 MVP voting 2024/25: 3. miejsce 2023/24: 4. miejsce 2022/23: 3. miejsce 2021/22: 3. miejsce 2020/21: 4. miejsce 2019/20: 1. miejsce (MVP) 2018/19: 1. miejsce (MVP) 2017/18: 6. miejsce to jest 7 lat bez przerwy minimum top4, a Twój post był w tonie jakbyśmy przynajmniej o obecnym AD mówili 39 minut temu, 24kobe8 napisał(a): przepraszam Giannisa i jego bliskich, że poddałem w wątpliwość jego zdrowie w tak ostrych słowach nie musisz serio się silić na taki cynizm, graczy z topu i z gorszą historią kontuzji jest cała masa, ale nikt z nich nie jest Giannisem 42 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): przepraszam, że tego nie wiedziałem - było to dość oczywiste jednak, powinienem to wiedzieć 14 i 6% na #1 i #2 to raczej nie jest jakaś wirtuozerka rebuildingu, tym bardziej ze ciezko było się tu pomylić Edytowane wczoraj o 06:51 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano wczoraj o 08:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:05 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): 14 i 6% na #1 i #2 to raczej nie jest jakaś wirtuozerka rebuildingu, tym bardziej ze ciezko było się tu pomylić Szczęście jest elementem tego sportu. Nie wmówisz mi, że Thunder idąc w trade z Clippers wiedzieli, że SGA będzie przyszłym MVP, a PG13 to już prawie zdrowotne zwłoki. No chyba, że są takimi prawdziwymi geniuszami zła, bo przypomnę, że SGA poszedł w drafcie z 11 numerem za takimi tuzami jak Bagley III, MoBamba czy K.Knox, a w pierwszym sezonie dla LAC robił oszałamiające 10 ppg. A gdzie byliby Thunder z tą całą odbudową gdyby SGA okazał się ligowym średniakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano wczoraj o 08:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:16 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie sprawdzałem czy to przechodzi, ale na tle niemal wszystkich propozycji z sieci, to wygląda naprawdę nie głupio, jedynie może Blazers musieliby dostać ciut więcej Blazers by chyba zwariowali jednak oddając potencjalnie piekielnie cenne picki Bux 28-30 za podmianę Granta na Bridgesa:) Byli zainteresowani Mikalem, ale w 2023, a to epoka w NBA I z tego Fisher bodajże wymyślił ten rozbójniczo korzystny deal dla Knicks. NBA, czyli nigdy nie mów nigdy, ale imo Knicks nie mają możliwości ściągnięcia Greka, bo nie mają nic atrakcyjnego dla Bux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano wczoraj o 08:44 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:44 4 godziny temu, ignazz napisał(a): Nie pajacuj. Szybciej oddamy Castle. A ty się nie zapominaj, bo chyba jakieś zdarzenie ze ścianą nastąpiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 09:01 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:01 24 minuty temu, january napisał(a): Blazers by chyba zwariowali jednak oddając potencjalnie piekielnie cenne picki Bux 28-30 za podmianę Granta na Bridgesa: z załozenia chyba te picki musiałyby być z odpowiednią protekcją, można je też zmiksować z jakimiś własnymi Blazers, poza tym Bridges wiadomo jaki ma sezon, ale on przynajmniej nie zakończy sezonu w lutym-marcu , pomimo mojego wiadomego stosunku do KATa myślę, że on wciąż ma w lidze niezłą renomę(głosy do asg chociażby) i po niezłym rs gdy popyka sobie bez presji będzie można na nim jeszcze zarobić, coś ma przeczucie, że Bux jednak ruszą Greka, jednak nie za często jest tak, że top topów kisi się po 3-4 sezony w słabym teamie 45 minut temu, cwikson napisał(a): Szczęście jest elementem tego sportu weź pójdź trzy razy do kasyna i spróbuj dwa razy trafić takie oddsy, możesz też dołożyć czwarty zakład by od razu trafić Flagga jak Mavs, dlatego nazywanie jedynie szczęściem i elementem sportu nie ma sensu, tak samo jak to, że Thunder to nie jedynie fart z SGA, byliby mocni nawet gdyby go nie pozyskali w tej wymianie, mieliby na to zasoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano wczoraj o 09:07 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:07 14 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): Aktualnie Grek ma taki red flag ze zdrowiem, ze żaden contender nie powinien nawet myśleć o nim. A Spurs to juz wogole. Zbudowali piękny zespol wokół draftu, mają przyszłość, picki, przez najblizsze lata brak wiekszyh problemow finansowych. Po co im Giannis z tym kontraktem? Myślę, że Giannis to jednak taki level zawodnika, że każdy contender, ba praktycznie każdy team w NBA powinien o nim myśleć jak jest szansa go wyrwać. Ja czekam na to jak Presti się po niego ruszy i będzie płacz:-) Spurs awansowali z #3 na #1 w loterii z GOAT prospectem i dołożyli awans z #7 na #2 w bardzo mocnej topce draftu '25. Budowy to w tym wiele nie ma. Choć rzecz jasna kilka drobniejszych dobrych ruchów (deal z Sacto Barnesowy, Champagnie) zrobili. Zobaczymy jak to się dalej rozwinie, grymaszenie na możliwość ściągnięcia Greka dla mnie jest dziwna, z Wembym by miazdzyli, a SAS mieliby możliwość chyba nawet zatrzymać Harpera i Foxa. Przy appronach obecnego core nie będą mogli i tak utrzymać za długo przecież, bo jak nic się niespodziewanego nie wydarzy to zaraz rok po roku syte umowy zaczną dostawać Wemby, Castle i Harper. Nie wiem, w obecnych czasach jak kilka 1sts chodzi za graczy typu Desmond Bane to Spurs grymaszacy na możliwość ściągnięcia Giannisa I utrzymania najlepszych graczy to byłoby dla mnie WTF, bo dokładnie teraz (expiringi Olynyka, Sochana, H. Barnesa) mają najlepszy moment na deal wzmacniajacy team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano wczoraj o 10:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:40 15 minut temu, marceli73 napisał(a): Co to było? Nie chce mi sie tego ogladac. Wdupic z Pelikanami to sztuka. Harper na +/- 18 i grał tylko 16 minut. Wenbanyama 2 na 10 za 3. Trener chyba tego nie ogarnia. Ma Wembego samograja ale powinien go inaczej wykorzystywac., Harper tez hamowany w rozwoju. Gdyby Harper grał to Wemby nie waliłby 10ciu trojek bo miałby solidne podania pod kosz. pan strata Castle tego nie potrafi. A teraz dodaj choć jedno zdanie odnośnie tematu wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano wczoraj o 10:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:50 10 minut temu, cwikson napisał(a): A teraz dodaj choć jedno zdanie odnośnie tematu wątku Sorki czytalem dwa wątki i nie w tym mi sie wpisało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu OHO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): OHO National Klutch Association Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi