Skocz do zawartości

Trade Deadline 26

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

Najwięksi przegrani tego trade-deadline jak dla mnie to legendy-gwiazdy postprime.

1. Harden dość ochoczo wypchnięty z Clipps, robiących w last20 games najlepszy chyba bilans ligi.

2. Grający statystycznie arguable najlepszy RS w karierze Kawhi został z znacznie słabszym rosterem w LAC i widmem zmarnowanego sezonu.

3. O tym jak Warriors sikają na swą Kurę znosząca złote jajka to temat na szerszą rozprawkę. Szkoda jego lojalności, na której żeruje Lacob od lat. A były assety i opcje.

4. Lakers przestawili się całkiem na Lukę, ale mimo wszystko coś tam wciąż grający Bron nie dostał wzmocnienia pod kosz i ten team mimo Doncicia i Reavesa jest fatalnie skonstruowany. A to jednak arguable GOATa takie zachowanie musi boleć.

5. Rockets odpuścili sezon po urazach FVV i Adamsa? Tam jak wody brak playmakera, a taniutko chodził przykładowo Coby White. Zmarnowany piękny sezon Duranta, bo bez PG z pullupJ ten team umiera.

6. Bonus- młodszy, ale z wiadomym przebiegiem urazów Davis. Oddany bez żalu do tankera, już 2x trade-deadline z rzędu bez pytania sprzedany z klubu. Gdzie te czasy, gdy wybrzydzał na najlepsze teamy ligi będąc w Pels.

Olani starsi gracze strasznie:)

A najwięksi wygrani to imo OKC.

1. Nikt z ich największych rywali się nie wzmocnił jakoś.

2. McCain ostatnio pokazał z powrotem kapitalny potencjał i dość tani deal pod niego jest bardzo fajny. Im brakowało jednego ofensywnego grajka w rotacji, McCain może takim być.

3. Clippers się mocno osłabili, pick dla Thunder może być loteryjny, o jeden uraz Kawhiego od top10 przed lotto?

3 minuty temu, january napisał(a):

O tym jak Warriors sikają na swą Kurę znosząca złote jajka to temat na szerszą rozprawkę. Szkoda jego lojalności, na której żeruje Lacob od lat. A były assety i opcje.

trochę tego nie kumałem od początku, te assety to takie se picki i post prime świr Draymond z Hieldem? widziałem, że u buków Dubs byli dwa dni temu faworytem do Giannisa, no jak wyszło to widać

@january

A nie sądzisz ,ze problemem jest konstrukcja finansowa .. Obecnie zawodnicy ok 30-35 otrzymują 50 mln na sezon . Gracze kończący umowy debiutanckie ok 30-40 .. I jesli chcesz walczyć o 2 runde PO to płacisz 4 najlepszym zawodnikom 160-180 mln.. A salary jest ustawione na 150. A jeszcze musisz płacić zadaniowcom którzy często gęsto są po 15-25 mln. Kluby mają wypłaty po 200-250 mln plus podatek a jak sa w recydywie to sa to już koszmarne podatki. I klub jak Golden płaca koszmarne pieniądze za to że wylecą w 1 rundzie. Nie ma sie więc co dziwić ,ze kluby czasem przeczekują rok.

Zobacz Sotę . Nie chceli dać umowy NAW bo wiedzieli ,ze ich to wepchnie w gruby podatek. Ale szybko się okazało ,ze to jest brakujące ogniwo. Wieć pozsykali Ayo. Utracili jakies tam rundy. Dillinghama za którego zapłacili 2 pierwszymy rundami . I latem będą się znowu gimnastykować czy mają kasę by przedłużyć Ayo.

teraz trzeba się mocno gimnastykować by nie wpaść w spiralę długów.. Każdy praktycznie próbuje schodzić z podatku.

Co do Houston to mam wrażenie ,że im się posypało odką Adams m kontuzje bo mniej zbierają na tablicach . A Durant gra genialny sezon

9 minut temu, karl napisał(a):

Jak już mowa o starszych to zapomniałeś o CP3, który gdzieś poszedł (w sumie to nawet nie pamiętam gdzie), ale pewnie będzie zaraz buyout i wyląduje znowu gdziekolwiek. 

On już nie powinien grać od 2 sezonów. Gra bo ma renome ale realnie to są pieniądze wyrzucone w błoto. On już emerytem 

3 godziny temu, obywatelPP napisał(a):

A Celtics za tego Bouchera coś dostali ?? Pick albo jakieś pieniądze ??

Myślałem ,że nic ale jednak Jazz wysłało Wam Tonje który jest na 2 wayu..I miał dziś grać z Hawks. więc w sumie nie wiem czy Jazz uzbiera 8 meczową