Skocz do zawartości

Trade Deadline 26

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, The Game 85 napisał(a):

Bo to jest gracz z wielkim charakterem. Do tego raczej lubiany tylko przez kibiców jego drużyny, bo raczej dla większości innych fanów jest jednym z najmniej lubianych w lidze. 

Plus uważam że to tego typu gracz, którzy bardzo dużo zyskuje grając o większą stawkę. Te wszystkie małe rzeczy, które robi mogą się na coś przydać w PO, w tankerze raczej niekoniecznie 

18 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Plus uważam że to tego typu gracz, którzy bardzo dużo zyskuje grając o większą stawkę. Te wszystkie małe rzeczy, które robi mogą się na coś przydać w PO, w tankerze raczej niekoniecznie 

Ponoć McBride może stracić resztę sezonu. Jose może się przydać 

6 minut temu, obywatelPP napisał(a):

A Celtics za tego Bouchera coś dostali ?? Pick albo jakieś pieniądze ??

Z tego co widze to nic. Sami dorzucili drugą rundę 27 od Nuggets.. W końcu to im zależało zejść z podatku więc może dostaną prawa do jakiegoś gracza

52 minuty temu, ely3 napisał(a):

Z plotek to widziałem ,że Pacers chcą Zubaca za MAthurina Walkera i 2 pierwsze rundy i Clipper kręcą nosem co mnie trochę dziwi bo akurat to byłby dla nich dobry deal... Choć wtedy mieliby na pewno kłopot z przejściem 1 rundy 

Mam dobry dzień do plotek... Zubac w Pacers... No to Pacers przestanie przegrywać? Szczerze to nie sądze ale też dużo zalezy kogo wyslali do Clippers

Pytanie czy ktoś zadzwoni do Clippers po Kawhi .... W Socie to pewnie będzie mu za zimno ale takie Miami? 

76ers wysłało Gordona do Memphis za swap drugiej rundy z 32

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

trochę to wygląda jakby ostatni wpierdol od Nuggets sprawił, że LAC przejrzeli na oczy, zobaczymy ile z tego assetów naruchajo

Wrzuciłem w wątek Clippers . Mathurin . Wybór 26 z zakresu 5-9 a jeśli nie wpadnie to niechroniony 31. Do tego niechroniony 29.

PRzecięz CLippers wyciągnęło więcej niż Mavs za Davisa. I więcej niż Memphis za JJJ