LAF Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 16 minut temu, ely3 napisał(a): To oczywiste ale za plecami będzie miał dwójkę JJJ i Kessler. Trudno o lepszy zestaw obrońców pod koszem.. No ale obecnie inaczej to wszystko się dzieje. To nie lata 90’ gdzie pod koszem jedli gwoździe i przepychali się z mamutami. 18 minut temu, ely3 napisał(a): drugiej strony kto będzie go bronił No i już odchodzi się od obrony 1vs1 Edytowane 12 godzin temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Teraz, LAF napisał(a): No ale obecnie inaczej to wszytsko się dzieje. To nie lata 90’ gdzie pod koszem jedli gwoździe i przepychali się z mamutami Ale nadal liga zdobywa gro punktów spod kosza albo z obwodu . Mniej więcej 45 % wszystkich rzutów w NBA to są rzuty z pola 3 sekund .. A na dodatek zarówno JJJ jak i Kessler dobrze bronią również na obwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 godziny temu, LAF napisał(a): Nie rozumiem tego trade Porzingisa robia co moga zeby o cos powalczyc czego tu nie rozumiec Porzingis jesli zdrowy wiadomo klasycznie trzeba to dodac fituje im idealnie bo graja wtedy jednym non shooterem na parkiecie Draymondem przykre ale nie mozna miec caly czas farta chcial miec Steph greka dali mu lotysza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 1 minutę temu, Kubbas napisał(a): robia co moga zeby o cos powalczyc czego tu nie rozumiec A dla Atlanty jaki to ma sens jak on spada po sezonie ? A wzięli 4 SG ( i to nie jest wcale lepszy od tych co mają ) i kogoś , którego sporo zespołów nie chciało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, LAF napisał(a): A dla Atlanty jaki to ma sens jak on spada po sezonie ? A wzięli 4 SG ( i to nie jest wcale lepszy od tych co mają ) i kogoś , którego sporo zespołów nie chciało ? pewnie chca zobaczyc czy Kerr tak ograniczal Kuminge czy Kuminga jest ograniczony umyslowo jak to 1 to sobie go przedluza i sie okazalo ze trafili zajebisty talent po taniosci jak to 2 bardziej prawdopodobne to sobie go przeczekaja az spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 13 godzin temu, Kubbas napisał(a): zrobic lekki retool dookola core Flagg Davis Kyrie Gafford albo Lively jednego z nich wyjebac ale że w 2k26 przeczytam, że Davis-Kyrie-Gafford/Lively maja być core'em czegokolwiek to nie myślałem AD od trade'u zagrał w Dallas 29 meczów... na pierwszy rzut oka widać, że spasł się, chyba już zwyczajnie koszykówka spadła niżej na liście priorytetów. Został wymieniony z LA, w nowym miejscu pierwsze skojarzenie z nim to był Doncic, na tym etapie mam wrażenie, że relacja Mavs-Davis nie miała prawa zadziałać. 13 godzin temu, Kubbas napisał(a): a nie wyslac all stara za frytki 29 meczów w Dallas na jakieś 80(?) jak nie więcej możliwych. Nie wiem, Davis zjechał okrutnie w ostatnich 12 miesiącach, i tak tbh nie dziwi mnie, że go pogonili. A że za frytki? Gość ma 32 lata i w zasadzie od roku nie gra, ma (nie licząc tego sezonu) 2 lata kontraktu na 120mln (opcja gracza na ostatni sezon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Godzinę temu, airmax napisał(a): ale że w 2k26 przeczytam, że Davis-Kyrie-Gafford/Lively maja być core'em czegokolwiek to nie myślałem Przeciez to zajebisty core, wiadomo ze z naklejona latka "jak beda zdrowi" ale to chyba jest oczywiste, lepsze to niz wymienic Davisa za frytki Cytat AD od trade'u zagrał w Dallas 29 meczów... na pierwszy rzut oka widać, że spasł się, chyba już zwyczajnie koszykówka spadła niżej na liście priorytetów. Został wymieniony z LA, w nowym miejscu pierwsze skojarzenie z nim to był Doncic, na tym etapie mam wrażenie, że relacja Mavs-Davis nie miała prawa zadziałać. 29 meczów w Dallas na jakieś 80(?) jak nie więcej możliwych. Nie wiem, Davis zjechał okrutnie w ostatnich 12 miesiącach, i tak tbh nie dziwi mnie, że go pogonili. A że za frytki? Gość ma 32 lata i w zasadzie od roku nie gra, ma (nie licząc tego sezonu) 2 lata kontraktu na 120mln (opcja gracza na ostatni sezon) dalej, nie wymieniasz takiego goscia za frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Hej Milwaukee, nie chcecie takiego walczaka za tego połamańca Greka? Dorzućcie pick i jedziemy z koksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu @Kubbas ma rację, mają tego Coopera, który już wymiata, kiedyś wróci Irving, zadaniowcy nie są tacy najgorsi, można spróbować z tym coś szarpnać, a nie rozmienać za szrot i jeszcze większego emeryta/połamańca Middletona A bilans już i tak chyba za dobry, plus Flagg swoje sam wygra, żeby tu konkretnie przytankować w tym roku i wziąć kogoś potężnego z draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, Kubbas napisał(a): Przeciez to zajebisty core, wiadomo ze z naklejona latka "jak beda zdrowi" zajebisty core to byłby 2-3 lata temu. 34 letni Kyrie po ACLu, 33 letni Davis który jest Davisem, z Lively'em to nawet nie wiem co jest, że gość od startu poprzedniego sezonu zagrał całą 1/3 możliwych spotkań, panie daj pan spokój z takim corem i to nie "łatka", to płachta wielka jak sam Teksas 9 minut temu, Kubbas napisał(a): dalej, nie wymieniasz takiego goscia za frytki takiego, to znaczy jakiego? Mam wrażenie, że patrzysz na niego jeszcze z perspektywy ostatniego 1,5 sezonu w Lakers, gdzie grał wtedy praktycznie wszystko. Jakby wypadł w Lakers post trade deadline i ten sezon też miał już z głowy, to w temacie Lakers też wszyscy by go wywalali w cholere zobaczymy jak Davis będzie wyglądał na start następnego sezonu, bo chyba jasne, że na ten sezon ma już wolne btw w trakcie pracy włączyłem sobie jakiś podcast, to nie słuchając jakoś mocno dokładnie, to tam było przedstawione ile kasy na tym dealu zaoszczędzają Mavs, i tak w sumie, to jest zdecydowanie za dużo, żeby tą kasę stawiać na to, że moooooże Davis nie rozpadnie się za szybko w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 22 minuty temu, Kubbas napisał(a): dalej, nie wymieniasz takiego goscia za frytki Ani nie chcesz mu płacić 170 mln przez te 3 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 11 minut temu, ely3 napisał(a): Ani nie chcesz mu płacić 170 mln przez te 3 sezony Dokładnie. @Kubbas - ja też jak chyba każdy kibic Lakers mam sentyment do AD i po ludzku mi go szkoda (na tyle na ile może być szkoda gościa, który za te niedogodności i tak dostaje 60mln za sezon czy gra czy nie) jednak z punktu widzenia Mavs będzie już zawsze kojarzony z tą wymiana w jakiej stracili Doncica. Kolejki chętnych na ten kontrakt przy poziomie ryzyka raczej też nie bylo więc jak ktoś chciał go wziąć i rzucił jakieś picki i krótsze kontrakty to słusznie zrobili, że na to poszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Ayo Dosunmu w Timberwolves. https://x.com/i/status/2019424844719484971 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 4 minuty temu, Mailman napisał(a): Ayo Dosunmu w Timberwolves. https://x.com/i/status/2019424844719484971 Gosciu sie chyba fajnie zapowiadal na poczatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu The Bucks and Grizzlies have engaged in trade talks centered around Ja Morant, per @JakeLFischer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 6 minut temu, memento1984 napisał(a): Gosciu sie chyba fajnie zapowiadal na poczatku. wciąż jest to niezły grojek, do filozofii Fincha idealo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Jak Bulls pognali Cobego to byłem szczęśliwy, że zostawia i będę chociaz próbować w lato zatrzymać Ayo. Niestety się myliłem. Nasz fire power z obwodu to jednak będzie Ivey oraz Andrzej Pluta Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 8 minut temu, memento1984 napisał(a): Gosciu sie chyba fajnie zapowiadal na poczatku. 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wciąż jest to niezły grojek, do filozofii Fincha idealo Clippers też mieli na Niego ochotę. Jako uzupełnienie do Garlanda i upgrade nad Dunnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Całości tak wygląda: Minnesota traded Rob Dillingham, Leonard Miller and four second-round picks to Chicago for Dosunmu and Julian Phillips, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu ciesze sie ze Minnesota nie obsrała sie na punkcie giannisa (zreszta nie miala co dac jesli chodzi o piki) i zrobila rozsadny ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi