Skocz do zawartości

Trade Deadline 26

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Krzemo napisał(a):

Wysłali Plumlee do OKC 

No ale to gdzieś oficjalnie padło? Bo widze takie plotki ale formalnie to Dieng nadal jest graczem Thunder

Podobno Cavs chce wysłać Lonzo Balla do Jazz za resztkę TPE ( tylko coś by musieli dorzucić np jakiś dodatkowy wybór 1 rundy)

8 minut temu, ely3 napisał(a):

Podobno Cavs chce wysłać Lonzo Balla do Jazz za resztkę TPE ( tylko coś by musieli dorzucić np jakiś dodatkowy wybór 1 rundy)

Nie wysylasz picku za zrzucenie tak malego kontraktu.

PS. W sumie Cavs maja payrol teraz 220mil wic nie wiadomo co sie da od nich wyciagnac. :)

Edytowane przez marceli73

1 minutę temu, Kubbas napisał(a):

Niesamowite z Davisem

juz wolalbym przytankowac ten sezon powiedziec gosciowi, schudnij zadbaj o siebie Kyrie bedzie zdrowy i gramy

niz wyslac go

za nic?

nie sa mo wi te

myslalem ze to fake news na poczatku

Jak za nic? Za zwłoki Middeltona 😁

24 minuty temu, Kubbas napisał(a):

Niesamowite z Davisem

juz wolalbym przytankowac ten sezon powiedziec gosciowi, schudnij zadbaj o siebie Kyrie bedzie zdrowy i gramy

niz wyslac go

za nic?

nie sa mo wi te

myslalem ze to fake news na poczatku

„Schudnij zadbaj o siebie”? 

Come on a w jakiej on formie wszedł w ten sezon? Po opuszczeniu całego zeszłego sezon post Luka trade, gość dosłownie spuchł, że zaczęły się żarciki, że taki klimat w Dallas. Jak zeszły sezon nie dał mu motywacji do mocnego przepracowania lata, to ja się nie dziwię, że posłali go w pizdu za cokolwiek 

20 minut temu, airmax napisał(a):

„Schudnij zadbaj o siebie”? 

Come on a w jakiej on formie wszedł w ten sezon? Po opuszczeniu całego zeszłego sezon post Luka trade, gość dosłownie spuchł, że zaczęły się żarciki, że taki klimat w Dallas. Jak zeszły sezon nie dał mu motywacji do mocnego przepracowania lata, to ja się nie dziwię, że posłali go w pizdu za cokolwiek 

ni c***a, nie poddajesz sie po takim czyms 

trzeba bylo odpuscic ten sezon przytankowac i zrobic lekki retool dookola core Flagg Davis Kyrie Gafford albo Lively jednego z nich wyjebac

a nie wyslac all stara za frytki

1 godzinę temu, ely3 napisał(a):

odobno Cavs chce wysłać Lonzo Balla do Jazz za resztkę TPE

@LeweBiodroSmoka Jednak insiderzy do czegoś się przydają bo dzięki nim wrzuciłem info wcześniej niż podał to ktokolwiek. Ta pierwsza runda to było moje pobożne życzenie które nie miało szans bo Cavs takowego nie ma no i widać ,że liga od dwóch sezonów rzadko rzuca 1 rundę za samo zejście z podatku . A przy okazji wrzucili Landale do Hornets bo po co im 30 letni gracz który nie jest kontuzjowany

Z tym AD to jeszcze narzeczony Adele wywierał presję, że albo extension, albo trade, bo ogólnie @Kubbasma rację, sprzedali go w momencie gdy jest out, więc jego wartość jest siłą rzeczy gorsza. Czy w grudniu byłaby lepsza - ja nie wiem, ale oni dostali z 0,75 first roundera i bezużyteczne kontrakty za AD (bo ten pick OKC to będzie przełom 1st/2nd, a pick Warriors niegwarantowany), a cap space w obecnej lidze meh - przecież za to by nie pozyskali mocnego startera w obecnej lidze, a tu jednak poszedł AD. 

Aczkolwiek tutaj pewnie dochodzą jeszcze intangibles odcięcia się od najgorszej ery w historii organizacji której ofiarą/symbolem stał się też AD, tzn. dopóki on grałby dla Mavs to leciałyby wiadome porównania, a tak świeży początek. 

29 minut temu, ely3 napisał(a):

Jednak insiderzy do czegoś się przydają bo dzięki nim wrzuciłem info wcześniej niż podał to ktokolwiek

i nie widzisz różnicy pomiędzy przerzucaniu Lonzo szpadlem pomiędzy kontenerami, a handlowaniem topowymi prospectam czy Laurim? komu takie info miałoby zaszkodzić, tym bardziej jak już pewnie deal był dogadany?