Skocz do zawartości

Trade Deadline 26

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Geronimo napisał(a):

Nie wiem po kiego im Davis w ostatnich latach jego bardzo dobrej gry.

Wzięli najpierw Trae, teraz AD. Sarr i Kyshawn George szybko rosną, jest bardzo ciekawy Tre Johnson, dojdzie czołowy tegoroczny wybór w drafcie. Chcą w mocnym stylu wstać z kolan, a Detroit w sumie pokazało (wiem, że trochę w innym stylu, ale jednak), że da się rok do roku nawet potroić liczbę zwycięstw i zrobić playoffy.

1 minutę temu, Geronimo napisał(a):

Była mowa o Raptors i to by miało sens, a tu nagle Wizards...

Wzięli już wcześniej Trae, także szykuje się nowy "Redeem Team" :)

I trochę zapomina/nie mówi się się jak dobrze już wygląda Sarr.

Anthony Davis wyjęty taniej od JJJa wygląda na dobry deal, jeśli postawią go na te 60 spotkań + potencjalne Playoffs :)

3 minuty temu, Geronimo napisał(a):

Grają na wiecznie słabym Wschodzie, a są najbardziej znani z emeryta Jordana, Arenasa&Crittentona, że raz potężny John Wall ich doprowadził do 49 wygranych i przez pół regulara wydawało się, że są legit, no i jeszcze może jakieś fanki polskiego młota. Coś przegapiłem czy to faktycznie ostatnie 45 lat tej organizacji? 

No, pokusa wygrania 51 meczów mogła być zbyt duża.

Young-Johnson-George-AD-Sarr, chyba dalej wszystkie swoje picki - Trae i AD na promce nie wyglądają źle. 

Dla Mavs za to fatalna wymiana, oni nie kontrolują swoich picków 2027-2030, a tu dostali meh wybory od Wizards jedynie (jeśli to się potwierdzi), ciężko będzie tam obudować Flagga.

teraz deal po Trae oddaje bardziej i w tej konfiguracji wychodzi na to, że wzięli go na totalnie za frytki. mimo wszystko deal z kategorii niespodziewanych i w pełni oceniony może być chyba dopiero gdy się okaże co wyjdzie z tegorocznego picku. jeżeli Wizards poszczęści się w losowaniu to te dwie wymiany szacun

e; w takim razie gdzie poleci Irving?

Edytowane przez Mizter

2 minuty temu, BMeF napisał(a):

Grają na wiecznie słabym Wschodzie, a są najbardziej znani z emeryta Jordana, Arenasa&Crittentona, że raz potężny John Wall ich doprowadził do 49 wygranych i przez pół regulara wydawało się, że są legit, no i jeszcze może jakieś fanki polskiego młota. Coś przegapiłem czy to faktycznie ostatnie 45 lat tej organizacji? 

Nie wiem czy specjalnie pominales wątek patriotyczny i czasy liderowania Czarodziejów przez Maga z Łodzi ?

2 minuty temu, antek napisał(a):

Nie wiem czy specjalnie pominales wątek patriotyczny i czasy liderowania Czarodziejów przez Maga z Łodzi ?

6 minut temu, BMeF napisał(a):

no i jeszcze może jakieś fanki polskiego młota

Ale sorki jeśli jakiś user poczuł się dyskryminowany. :c 

Cytat

Dallas is receiving a 2026 Thunder first-round pick and a 2030 protected Warriors first-round pick in this deal from the Wizards along with second rounders in 2026 (Phoenix), 2027 (Chicago) and 2029 (Houston), sources tell ESPN.

Ale śmieciowe picki dostali Mavs, wiadomo, że AD chciał stamtąd uciekać, ale sprzedanie go gdy jego wartość jest najniższa musiało się tak skończyć, Danny Ainge wołał tyle za Walkerów Kesslerów, meh. #FreeFlagg