Skocz do zawartości

Trade Deadline 26

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz będą płacić 100M papierka za front? 

Na plus pozyskanie V Williamsa. 
może być grajek @ely3

Bulls mają teraz tylu rozgrywajkow że może warto na rozegranie brać Sochana? 

Grizzlies picks
2026: MEM
2027: MEM, LAL, best of CLE/MIN/UTA
2028: MEM
2029: best of MEM/ORL
2030: ORL, second best of MEM/WAS/PHX
2031: MEM, PHX

a oni mają najlepszy skouting moim zdaniem 

Po c*** komu ten Vucevic, pewnie to mocno niepopularna opinia, ale ten Simons czasem coś szarpnął z ławki, zrobił punkty z niczego, a teraz może brakować kogoś kto pogra trochę na piłce jak Brown siedzi 

Z drugiej strony pewnie jestem nieobiektywny bo nigdy fanem Vuca nie byłem. Ale szansę trzeba dać - niech się pokaże 

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Jazz będą płacić 100M papierka za front? 

Na plus pozyskanie V Williamsa. 
może być grajek @ely3

Tak ogólnie to Jazz pozyskało taniej JJJ niż MAgic Bane .. A Bane nigdy nie byl All starem.. 

No ale Jazz praktycznie kasuje sobie możliwości podpisnia kogokolwiek latem ( z tym ,że lato 26 będzie mega slabe jeśli chodzi o wolnych agentów

Inna sprawa ,że Memphis chce pozyskć Poetla z Toronto w ramach tej wymiany z Jazz bo Raptors mocno chce Sabonisa z Kings

nie wiem czy ten trade Hardena to nie jest ten sam case co Luki, ani to wielka oszczędność, a spora degradacja sportowa, obecny Garland to nie jest nawet 1/3 Brody, jak tam nie poszły z dwa 1st przynajmniej?

może coś się odjebało obyczajowego i trzeba było się go szybko pozbyć, nic się tu nie klei

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie wiem czy ten trade Hardena to nie jest ten sam case co Luki, ani to wielka oszczędność, a spora degradacja sportowa, obecny Garland to nie jest nawet 1/3 Brody, jak tam nie poszły z dwa 1st przynajmniej?

może coś się odjebało obyczajowego i trzeba było się go szybko pozbyć, nic się tu nie klei

Garland jest wiecznie kontuzjowany

7 godzin temu, LONGER01 napisał(a):

Pierwszy poważny zespół w karierze Vucevica. Ciekawe co na to Queta, 15mpg czy raczej wymiana

Co on na to? Do tego sezonu był centrem nr 4, teraz będzie nr 2 a pół sezonu był starterem. No raczej nie będzie narzekać na rolę w zespole.

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ŻE co?

JAkim cudem stawiasz znak równości pomiędzy oddaniem Luki i Hardena?

Doncic to był TOP3-5 ligi co dopiero co doprowadził MAvs do finałów. I został oddany za starego dziada. A co ważne nigdy nie robił syfu w zespole

Harden to stary dziad co non stop daje ciała w PO .  I wiecznie robi problem. I co ważniejsze poszedł za młodszego All Stara.. 

Oczywiście problemem jest zdrowie Garlanda ale Harden już przebąkuje o nowej umowie. Zdrowy Garland to nie jest 1/3 Hardena . JA wiem ,że tu jest jakaś mitologia Hardena ale Clippers z nim na parkiecie byli na minusie i bez Kawhi to w ogóle wyglądało słabo. Rzut ma przeciętny od roku czy dwa. To już jest zjazd a Garland jest 10 lat młodszy. I może lepiej pasować do KAwhi niż Harden. Harden jest lepszym graczem ale nieznacznie i ma 36 lat.