24kobe8 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @Gregorius awansuje do finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Głos na @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Ciężka decyzja. Wydaje mi się, że ogólnie antek ma lepszy zespół z bdb defensywą, co jest ważne, ale najsłabszy jest tam, gdzie przeciwnik akurat najlepszy i to jest szansa Gregoriusa, żeby znowu się "prześlizgnąć". Jeszcze chwilę pomyślę zatem. Zważywszy na to co napisałem wyżej, jest blisko w tym pojedynku, ale jednak mam trochę większe zaufanie do składu antka i to finalnie przechyli szalę zwycięstwa na jego stronę. Awans: @antek Edytowane 28 Stycznia przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Awans @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @antek - to ten moment kiedy Gregorius w końcu przegrywa przez swoją obronę, btw ten Mendy w tym swoim sezonie miał jakąś minimalną liczb obron, ciężko go porównywać w ogóle do Czecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) jakbym nie wymyślił, to nie mogę nagrodzić za tego Angola Greg, nie na tym etapie on nawet gdy Totki grały półfinał leczył kontke a w Finale chyba nie powinien grać, tu nie skilla oceniam a po prostu niefart, to też ma znaczenie czasem i większe a poza tym najbardziej kompletny skład nie licząc obrony gdzie antek ma imo overkilla trochę patrząc całościowo awans: @antek Edytowane 28 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Dla mnie rzut monetą, nie jestem w stanie ocenić, więc o to i rzut: @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Awans @antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi