Skocz do zawartości

ASG 2026

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie wiem czemu to ma niby służyć ten komentarz, Tatum połamał się w tym samym czasie i zaraz wraca, a jak Dame ma nie grać, to niech siedzi na piździe, liczy hajs za frajer i nie pajacuje

Zerwanie zerwaniu nie równe. Dame jest też dużo starszy od Tatuma a organizm u każdego inaczej dochodzi do siebie gdzie im starszym się jest tym gorzej to idzie.

Z innych wieści Eurosport poszedł po rozum do łba i Mecz Gwiazd pokażą na Eurosport 2. Start 22:45.

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no, szef hajs, a ZUS darmowy turnus w Juracie dla lekko pierdolniętych

To wina tego grubasa z Team Flight Brothers Chucka Millana, bo nie potrafił dobrze podać piłki. 

Bardzo fajna historia z tym Lillardem, widać, że mu się zasadniczo chce, więc może jeszcze wróci do jakiegoś sensownego grania, typuję, że to może być jedyny pozytyw tego całego weekendu tak jak migały mi highlightsy 'wsadów' z konkursu. 

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Jak jestem na L4 to nie idę na festyn poskakać na dmuchańcach

Ja bym to określił jak już jesteśmy przy pracowniczych sytuacjach, że dobry pracownik jest na długotrwałym L4, ale jest impreza firmowa i szef ceniąc jego umiejętności i zaangażowanie w rozwój firmy zaprasza go na ta imprezę :)

O dziwo nie było to takie złe, choć tak naprawdę pierwsze sześć minut to było takie granie by grać a dopiero potem zaczynali się wkręcać na obroty. Finał najsłabszy, dziadki nie dojechały kondycyjnie, choć grali wcześniej ledwie dwie kwarty i to nawet nie nie na 100%. W każdym bądź razie z tych wszystkich formatów, które mieliśmy w ostatnich pięciu latach to ten wypadł najlepiej.

23 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jakie to show, to wszyscy widzimy, z mojego punktu widzenia wolał bym zobaczyć jak walczy o to żeby wrócić na parkiet i pomóc Blazers, a nie był opcją ratunkową dla upadłego cyrku

piłeś? nie pisz. ☠️☠️😭

Dame wszedł, rzucił trochę trójek ze statycznej pozycji i jak wszyscy widzieliśmy zrobili świetne show, jak co roku konkurs trójek wypada najlepiej.

Zreszta mecz(e) gwiazd wypadł(y) wczoraj tez bardzo dobrze, formuła world vs old guys vs swiezaki siadła w punkt, każda z drużyn mogła poczuć ze ma coś do udowodnienia i oglądało się to naprawdę przyjemnie

8 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

W każdym bądź razie z tych wszystkich formatów, które mieliśmy w ostatnich pięciu latach to ten wypadł najlepiej.

myślę że to nie kwestią formatu lecz jednemu sie chciało i tym nakręcił innych.