Skocz do zawartości

ASG 2026

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Kubbas napisał(a):

make ASG great again

Chyba nie chcemy aby znów umarł ktoś ważny? Tylko to było czynnikiem, że chciało im się wtedy grać.

Ale byłby ból dupy o taki format xD

Swoją drogą, wieki temu w NHL jak również jednorazowo w ABA był format Mistrz v All Stars. W NBA jeszcze tego nie próbowano, ale nie zdziwiłbym się jakby przy kolejnej porażce kolejnego formatu Silver sięgnął po takie coś.

Ten Lillard wygrał konkurs. Ogólnie trójki znowu ratują noc, jak w sumie już od wielu, wielu lat. Shooting Stars to nawet nie było to co 22 lata temu zadebiutowało a jakaś krzyżówka 2balla i sztafety. Kilka wsadów było spoko, ale ogólnie średnio.

Nie wiem czy to był żart czy performance, ale gdzieś mi mignął w shortach pierwszy "konkursowy" wsad Jaxsona Hayesa. Od kilku lat oglądam tylko jakieś urywki SDC, ale jak taki był początek to nawet nie chce wiedzieć jak rozwinęła się ta miernej jakości telenowela.

59 minut temu, antek napisał(a):

Nie wiem czy to był żart czy performance, ale gdzieś mi mignął w shortach pierwszy "konkursowy" wsad Jaxsona Hayesa. Od kilku lat oglądam tylko jakieś urywki SDC, ale jak taki był początek to nawet nie chce wiedzieć jak rozwinęła się ta miernej jakości telenowela.

Nie rozwinęła się. Żaden dunk nawet na honorable mention nie zasługuje. Lepiej obejrzeć krótki filmik Kilganona :D 

Edytowane przez P_M

17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

No tak @LeweBiodroSmoka , Mogli przecież zrobić konkurs trójek dla ludzi z zerwanym Achillesem i zerwanym więzadłem krzyżowym, mogliby ciekawy skład zebrać. Tatum, Hali, Dejounte, Kyrie, Butler. 

nie wiem czemu to ma niby służyć ten komentarz, Tatum połamał się w tym samym czasie i zaraz wraca, a jak Dame ma nie grać, to niech siedzi na piździe, liczy hajs za frajer i nie pajacuje

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie wiem czemu to ma niby służyć ten komentarz, Tatum połamał się w tym samym czasie i zaraz wraca, a jak Dame ma nie grać, to niech siedzi na piździe, liczy hajs za frajer i nie pajacuje

A czemu Tobie przeszkadzała jego obecność w konkursie który jest for fun i pod show ? To nie jest turniej oficjalny o miano najlepszego strzelca za trzy NBA sezonu 25/26 ani nic takiego, tylko kawałek show. 

Edytowane przez RonnieArtestics

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

A czemu Tobie przeszkadzała jego obecność w konkursie który jest for fun i pod show ? To nie jest turniej oficjalny o miano najlepszego strzelca za trzy NBA sezonu 25/26 ani nic takiego, tylko kawałek show. 

jakie to show, to wszyscy widzimy, z mojego punktu widzenia wolał bym zobaczyć jak walczy o to żeby wrócić na parkiet i pomóc Blazers, a nie był opcją ratunkową dla upadłego cyrku

19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jakie to show, to wszyscy widzimy, z mojego punktu widzenia wolał bym zobaczyć jak walczy o to żeby wrócić na parkiet i pomóc Blazers, a nie był opcją ratunkową dla upadłego cyrku

Walczy o powrot i wyobrazam sobie ze udzial w konkursie moze byc czescią przygotowan do powrotu, ot takim niezobowiązujacym , a jednak zrobionym pod presją, na oczach ludzi( nie w salce treningowej) sprawdzianen czy rzut siedzi, " czy jeszcze to mam"

25 minut temu, nizina napisał(a):

Walczy o powrot i wyobrazam sobie ze udzial w konkursie moze byc czescią przygotowan do powrotu, ot takim niezobowiązujacym , a jednak zrobionym pod presją, na oczach ludzi( nie w salce treningowej) sprawdzianen czy rzut siedzi, " czy jeszcze to mam"

oficjalnie ma nie zagrać, były choć małe przesłanki, że stara się wrócić? żeby nie było ja nie wymagam tego od weterana, ale tym bardziej taki występ to dla mnie krzywulec

18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

oficjalnie ma nie zagrać, były choć małe przesłanki, że stara się wrócić? żeby nie było ja nie wymagam tego od weterana, ale tym bardziej taki występ to dla mnie krzywulec

Przechodzi rehabilitację, regularnie zwieksza obciazenie, od tygodni mozna zobaczyc zdjecia z rzutówek. Nie moze jeszcze grac, ale dlaczego mialby rezygnowac rywalizacji na jaką w danej chwili pozwala mu zdrowie. Powtarzam, to moze być czesc planu, ktora pozwoli mu wrocic do pelnej aktywnosci

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Naprawdę nie widzisz różnicy między rzutówką a  grą 5 na 5 w normalnym meczu?