LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 14:28 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:28 9 minut temu, the_secret napisał(a): gdzie Embiid ma 11 spotkań więcej od Lebrona ? a nie wiem, tak czy inaczej snuby się zgadzajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Poniedziałek o 14:44 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:44 Czy za Giannisa musi teraz wejść obcokrajowiec? Bo jeśli tak to system USA vs World staje się coraz bardziej absurdalny i za Giannisa nie wejdzie potencjalnie najlepszy gracz, a ktoś z odpowiednim paszportem. Już wybór Siakama wydaje się być podyktowany tylko tym aspektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Poniedziałek o 14:52 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:52 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Czy za Giannisa musi teraz wejść obcokrajowiec? Bo jeśli tak to system USA vs World staje się coraz bardziej absurdalny i za Giannisa nie wejdzie potencjalnie najlepszy gracz, a ktoś z odpowiednim paszportem. Już wybór Siakama wydaje się być podyktowany tylko tym aspektem. Jeszcze parę kontuzji i Jeremiasz Sochan się zalalapie. Szkoda, że taka formuła dopiero od tego roku, bo jakby było wcześniej to Sir Marcin by miał pewnie kilka ASG w CV (oprócz profesora z matematyki oraz socjologii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Poniedziałek o 17:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:54 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Czy za Giannisa musi teraz wejść obcokrajowiec? Tak by wynikało z formatu, do tego jeszcze pewno będzie musiał być ze Wschodu. Embiid pasuje jak ulał wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Poniedziałek o 17:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:57 (edytowane) 3 minuty temu, Pepis21 napisał(a): Tak by wynikało z formatu, do tego jeszcze pewno będzie musiał być ze Wschodu. Embiid pasuje jak ulał wtedy. Właśnie czytałem, że Embiida liczą już jako USA i nie można tego zmienić, bo on już grał w kadrze Amerykanów. Ale podobno jest pomysł Townsa przerzucić do teamu świat, co dałoby możliwość dobrania najlepszego gracza bez oglądania się na narodowość. Edytowane Poniedziałek o 17:58 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Poniedziałek o 18:28 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:28 29 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Właśnie czytałem, że Embiida liczą już jako USA i nie można tego zmienić, bo on już grał w kadrze Amerykanów. Ale podobno jest pomysł Townsa przerzucić do teamu świat, co dałoby możliwość dobrania najlepszego gracza bez oglądania się na narodowość. Czyli czytają forum, bo sam pisałem, że Townsa można dać za Giannisa z racji gry dla Dominikany, do tego jest ze wschodu. Wtedy można nagiąć reguły i dać Kawhiego do USA zamiast kogoś z east. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 18:43 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:43 coś mnie się wydaje, że Leonard dostał shadow banana za wałki z Balmerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano Poniedziałek o 18:44 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:44 Uwaga, szur alert ! Czy brak Kawhiego nie jest przypadkiem zemstą NBA za robienie jej w konia z kontraktem? Nic mu nie zrobili oficjalnie za robienie ligi w ch..ka, więc się zemścili nie uwzględniając go w all-star. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to teoria spiskowa oraz, że KL to akurat pewnie zlewa nagrody, ale ... 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): coś mnie się wydaje, że Leonard dostał shadow banana za wałki z Balmerem U la la, jednocześnie z LBS o tym samym napisałem? Czas odpocząć od forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Poniedziałek o 18:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:45 Może być, ale z drugiej strony to wciąż Clippers są organizatorami tego weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 18:46 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:46 1 minutę temu, cwikson napisał(a): U la la, jednocześnie z LBS o tym samym napisałem? Czas odpocząć od forum ... c***a tam, drugi byłeś :V 1 minutę temu, Pepis21 napisał(a): Może być, ale z drugiej strony to wciąż Clippers są organizatorami tego weekendu. To wezmą Hardena, też ma dobry sexon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano Poniedziałek o 18:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Ale to akurat z racji gdzie jest AS moim zdaniem zaboli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): To wezmą Hardena, też ma dobry sexon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Cytat Los Angeles Clippers star Kawhi Leonard has been selected to the 2026 NBA All-Star Game. After the selection of the initial 24 All-Stars, Leonard was added to bring the total number of U.S. All-Stars to 16, the minimum required. Cytat It's expected Knicks' Karl-Anthony Towns will play for the World team in the 2026 NBA All-Star game. świetnie tam będzie pasował Edytowane 2 godziny temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Czyli stało się to co napisałem wczoraj. Cofam w takim razie zdanie z innego tematu, że jesteśmy anonimami. Oni naprawdę nas czytają. Dziwne tylko, że nie poszli w klasyczne east za east, ale z drugiej strony nie wypadało aby gospodarz nie miał swojego przedstawiciela w szczególności, że gra obecnie jak MVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi