Skocz do zawartości

ASG 2026

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Czy za Giannisa musi teraz wejść obcokrajowiec?

Bo jeśli tak to system USA vs World staje się coraz bardziej absurdalny i za Giannisa nie wejdzie potencjalnie najlepszy gracz, a ktoś z odpowiednim paszportem. 

Już wybór Siakama wydaje się być podyktowany tylko tym aspektem.

Jeszcze parę kontuzji i Jeremiasz Sochan się zalalapie. Szkoda, że taka formuła dopiero od tego roku, bo jakby było wcześniej to Sir Marcin by miał pewnie kilka ASG w CV (oprócz profesora z matematyki oraz socjologii).

3 minuty temu, Pepis21 napisał(a):

Tak by wynikało z formatu, do tego jeszcze pewno będzie musiał być ze Wschodu. Embiid pasuje jak ulał wtedy. 

Właśnie czytałem, że Embiida liczą już jako USA i nie można tego zmienić, bo on już grał w kadrze Amerykanów. Ale podobno jest pomysł Townsa przerzucić do teamu świat, co dałoby możliwość dobrania najlepszego gracza bez oglądania się na narodowość. 

Edytowane przez MarcusCamby

29 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Właśnie czytałem, że Embiida liczą już jako USA i nie można tego zmienić, bo on już grał w kadrze Amerykanów. Ale podobno jest pomysł Townsa przerzucić do teamu świat, co dałoby możliwość dobrania najlepszego gracza bez oglądania się na narodowość. 

Czyli czytają forum, bo sam pisałem, że Townsa można dać za Giannisa z racji gry dla Dominikany, do tego jest ze wschodu. Wtedy można nagiąć reguły i dać Kawhiego do USA zamiast kogoś z east. 

Uwaga, szur alert !

Czy brak Kawhiego nie jest przypadkiem zemstą NBA za robienie jej w konia z kontraktem? Nic mu nie zrobili oficjalnie za robienie ligi w ch..ka, więc się zemścili nie uwzględniając go w all-star. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to teoria spiskowa oraz, że KL to akurat pewnie zlewa nagrody, ale ...

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

coś mnie się wydaje, że Leonard dostał shadow banana za wałki z Balmerem

U la la, jednocześnie z LBS o tym samym napisałem? Czas odpocząć od forum ...

1 minutę temu, cwikson napisał(a):

U la la, jednocześnie z LBS o tym samym napisałem? Czas odpocząć od forum ...

c***a tam, drugi byłeś :V

1 minutę temu, Pepis21 napisał(a):

Może być, ale z drugiej strony to wciąż Clippers są organizatorami tego weekendu. 

To wezmą Hardena, też ma dobry sexon