julekstep Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Godzinę temu, ignazz napisał(a): Jak to. Przeciez w tamtych czasach o wyborze gracz dowiadywał sie za dwa dni w prasie. Ani na żywo w tv ani tym bardziej internetu. W 48ha mozna wszystko. dobry pomysł w sumie simki chyba w tym sezonie będę robił opisowo (żadnych świadków ofc) a boxy po dwóch dniach (niepełne) coś czuję że to mistrzostwo dla Magic może przyjść szybciej niż się spodziewałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Wyniki telegrafem wyślij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Wyniki telegrafem wyślij. @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 19 minut temu, kuba2419 napisał(a): Rockets cut: Kawhi Leonard to powinno byc zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Teraz, Cichy napisał(a): to powinno byc zabronione czemu? forma snt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Mogę cofnąć jeszcze Portisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 16 minut temu, julekstep napisał(a): czemu? forma snt Tank będzie nie zagrożony, nie dziwne że najwiekszy tankier popiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 14 minut temu, julekstep napisał(a): czemu? forma snt Z założenia glupie jest blokowanie 15 baniek na sezon do przodu od kiedy nie mamy handlu kasa. Kumam cut ostatniego sezonu. Ew cut i puszczenie gracza do kogos z waivers. Ale tu istniała teoretycznie szansa sprzedazy i zluzowania kasy na następne fa. 17 minut temu, kuba2419 napisał(a): Mogę cofnąć jeszcze Portisa? No cofnąłes sobie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 5 minut temu, Cichy napisał(a): Z założenia glupie jest blokowanie 15 baniek na sezon do przodu od kiedy nie mamy handlu kasa. Kumam cut ostatniego sezonu. Ew cut i puszczenie gracza do kogos z waivers. Ale tu istniała teoretycznie szansa sprzedazy i zluzowania kasy na następne fa. aaaa dobra bo myślałem że to komentarz do QO i trejdu Durena (obrazek mnie zmylił) dalej nie widzę problemu - ot głupi ruch Kuby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 26 minut temu, julekstep napisał(a): czemu? forma snt 1 minutę temu, julekstep napisał(a): dalej nie widzę problemu - ot głupi ruch Kuby Ale podobny ruch, w przeszłości został cofnięty. Przez co wysypała się cała wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 1 minutę temu, SzuLcU napisał(a): Ale podobny ruch, w przeszłości został cofnięty. Przez co wysypała się cała wymiana. zabroniono komuś zcutować grajka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia ja pamietam podobny ruch Qcina ktorego nikt nie cofnal z Randolphem chyba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 1 minutę temu, julekstep napisał(a): zabroniono komuś zcutować grajka? Tak, mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 15 minut temu, SzuLcU napisał(a): Tak, mi. przypomnisz o kogo i kiedy chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Swoja droga @LAF na którymś z kanałów komunikacji pisał, że 'słabe to FA'. No jest takie sobie, ale chyba głównie z powodu braku gotówki u większości GM (bedzie sporo promocji i minimum przepłacania w to FA) Dwóch GM ma tylko kase na jakiegoś maxa (Nets, jak już wybiorą swoich wszystkich 4 czy 5 rookie, oraz Grizz). Coś może jeszcze LAF moze powalaczyc o jakis drugi rzut graczy. No i mamy paru GM ktorzy może będą mieli kase na przebicie MLE (ale tu jeszcze birdy mogą sporo zmienić). A na FA: Tatum, Payton, Fultz, Mitchell, Bol do tego cala lista mlodych, ktorzy ze wzgledu na potencjal lub skille byliby przeplacani jak co roku Johnson, Giddey, Murphy, Sengun, Mobley, Queta no i ludzie ktorzy mogliby byc gwiazadami 4 etapu typu Wroten, Nurkic czy teraz Kyrie po finale z Nuggets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 12 minut temu, julekstep napisał(a): przypomnisz o kogo i kiedy chodziło? Nie pamiętam bo było to już dosyć dawno(już po tych wszystkich regulaminowych zmianach), ale wiem że zostało to podpięte pod handel "martwą kasą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) 13 minut temu, Cichy napisał(a): Dwóch GM ma tylko kase na jakiegoś maxa (Nets, jak już wybiorą swoich wszystkich 4 czy 5 rookie, oraz Grizz) No Grizz mają kasę pod warunkiem, że odpuszczą QO dla Keegana Murraya (czyli podejmą ryzyko z ich najlepszym graczem) i nie zastrzegą birdów dla MPJ i Senguna ... Edytowane 18 Stycznia przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Stan Miasek - Prawdopodobnie najbardziej versality zawodnik tamtych czasów, bo grał na obu pozycjach skrzydłowego, a także center co w czasach, gdy zawodnicy byli przypisani do jednej pozycji było dużym ewenementem. Ustawienia z Nim w roli centra są nazywane "early small ball". Był bardzo twardo grającym obrońcą, zawadiaką wyróżniającym się rekordową ilością fauli. Zdecydowanie lepiej odnajdywał się w koszykówce lat 40, gdzie miał status bardzo wartościowego two-way playera. W latach 50 jego impact znacząco spadł. Max Zaslofsky - Jego nagroda dla najlepszego strzelca ligi w wieku 22 lat była niepobita, aż do 2010 gdy dokonał tego Kevin Durant. Uznawany za najlepszego SG lat 40, jednak nie pracował nad zmianą techniki rzutu, pozostając przy dobrze wypracowanym schemacie rzutu oburącz z miejsca. Powoli nowa ilość talentu w lidze plus lepsza technika rzutu jaką jest jumpshot zaczęła go spychać z roli TOP10 do solidnego TOP50 przyszłej dekady. Jako młody zawodnik był już uczestnikiem all-star i all-team. Simka daje mu drugą szansę na zostanie kimś więcej w ataku, bo potencjał miał ogromny. Fred Scolari - "Fat Freddie" czyli niski grubasek ślepy na jedno oko i niesłyszący na jedno ucho. Mimo niższego potencjału niż Max Zaslofsky zanotował bardziej imponujące longevity, dzięki swojej pracowitości i dużemu BBIQ. Kiedy liga była już dużo bardziej profesjonalna i posiadała więcej talentu mając 29 i 30 lat notował nominacje do all-star game. Wchodząc do ligi z Fulksem byli w tym samym wieku, obaj byli początkowi gwiazdami ligi i uczestnikami all-nba, ale kiedy nawet taki superstar jak Joe był za górką, on wciąż dawał bardzo mocny impact. Inteligencja i determinacja pozwoliła mu zostać bardzo ważną pozostać ligi przez całą karierę. Uznawany za pionierów wymuszania faulów i floppingu. Ulubieniec kibiców, którego kariera mocno nasuwa skojarzenia z CP3. Nie licząc warunków fizycznych, kompleksowy grajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Mogę cofnąć jeszcze Portisa? Niezły WTF odjebałeś, obaj spokojnie do handlu pod jakiś future pick, czy chociaż spadające kontrakty. Edytowane 18 Stycznia przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 12 minut temu, Krzemo napisał(a): No Grizz mają kasę pod warunkiem, że odpuszczą QO dla Keegana Murraya (czyli podejmą ryzyko z ich najlepszym graczem) i nie zastrzegą birdów dla MPJ i Senguna ... Aaa ze Murray to juz zapomniałem. A porter faktycznie masakra kasy. Czyli zostaje Mati. Gdyby z ta kasa byl Ice wiem ze polowa gmow bylaby wkurzona ale tu nie widzę takiej możliwości;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi