Skocz do zawartości

[2049] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
7 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

@Cichy jest rzecznikiem tego tematu :)

Robisz dobre drafty, głębokie. Teraz nawet 2ndy są coś warte, a nie jak kiedyś - top 12-15 ok, a reszta negatywne assety. Więc imo rób dalej swoje. Oczywiście - sam w niektórych przypadkach polemizowalem, ale ovr świetna robota.

• 2 tygodnie później...

@Cichy wiadomo jaki bedzie przedział grajków? z jakich lat? jest jakaś lista? aby się wstępnie zorientować na jakich pozycjach mogą być topowi prospekci. Najlepiej by było tez się dowiedzieć kiedy mniej więcej można się spodziewać jakiś pierwszych przecieków :P

40 minut temu, kuba2419 napisał(a):

@Cichy wiadomo jaki bedzie przedział grajków? z jakich lat? jest jakaś lista? aby się wstępnie zorientować na jakich pozycjach mogą być topowi prospekci. Najlepiej by było tez się dowiedzieć kiedy mniej więcej można się spodziewać jakiś pierwszych przecieków :P

@Cichy Obraził się na Was, że nie chcecie spojrzeć na nową stronę, to pewnie w tym drafcie wielki powrót @julekstep

Edytowane przez profesora

40 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Oznaczę jeszcze naszego twórcę @MarcusCamby moze on cos doda. W zeszlym sezonie przez miesiac sie docieralismy ustalając ostateczna wersję. Teraz moze pójdzie szybciej jak Camby sie odobrazi;)

Teraz, Cichy napisał(a):

Oznaczę jeszcze naszego twórcę @MarcusCamby moze on cos doda. W zeszlym sezonie przez miesiac sie docieralismy ustalając ostateczna wersję. Teraz moze pójdzie szybciej jak Camby sie odobrazi;)

Myślę że trzeba otwarcie powiedzieć, że nie ma szans na projekt w obecnym kształcie. Wszystko wyjaśniłem na początku lutego, przed startem sezonu. Był wtedy czas na transparentność, GMowie wiedzieli by na czym stoją pod względem tego sezonu, a także kolejnych. Myślę, że z szacunku do siebie możemy nie roztrząsać problemów zasad tej współpracy i odmiennych wizji. Fajnie jakbyś też się dostosował i nie pisał o obrażaniu się, spłycając temat w momencie, gdzie ja nie piorę brudów. 

Podłożyliśmy mocne fundamenty pod nowy format draftów historycznych, myślę że w oparciu o Twoje tabelki pilnujące standardów można kontynuować ten projekt. 

Moze weźmiesz. Bo chyba faktycznie jest problem;)

28 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

, myślę że w oparciu o Twoje tabelki pilnujące standardów można kontynuować ten projekt. 

Te 'tabelki' nie służyły do tworzenia draftu tylko porównywania jego siły w odniesieniu do poprzednich draftow.

2 minuty temu, Cichy napisał(a):

Moze weźmiesz. Bo chyba faktycznie jest problem;)

Te 'tabelki' nie służyły do tworzenia draftu tylko porównywania jego siły w odniesieniu do poprzednich draftow.

no ten draft powinien byc mega mocny w czołówce (tak 10 pierwszych pickow)

1 minutę temu, Szulim napisał(a):

Przynajmniej po raz pierwszy od dawna draft miał sens a nie tylko top3

w końcu jakiś powiew świeżości w simce 

takze ja głosuję za @MarcusCamby i jego draftem 

Zrobiłem równo dziesięć draftów w simce, to jest cała dekada "kotów od Camby'ego", więc ten powiew świeżości trwa już jakiś czas :D

Ale dziękuję Przyjacielu za głos wsparcia i docenienia :)