Skocz do zawartości

[2049] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Koelner napisał(a):

Knicks cut : Caplowitz ( bezkosztowo )

Zgodnie z moja wiedza nie mozesz go wyciac bezkosztowo, on byl podpisany na FA a nie wybrany w drafcie.

7 godzin temu, Koelner napisał(a):

Knicks in: Mikal Bridges, Michael Carter Williams Knicks out: Daaron Fox Lakers in: Daaron Fox Lakers out: Mikal Bridges, Michael Carter Williams @piotreksuper

W związku z powyższym zgłoszony trejd nie przechodzi. @Koelner przekracza granice luxu o jakies 94k.

Trejd ew przeszedlby jakby @piotreksuper wzial tego Kaplowitza

3 godziny temu, kuba2419 napisał(a):

Zresztą to mega slaby zwrot, tym bardziej że Lakers nie mają swojego picku a szkoda @Qcin_69 karmić kolejnym topowym prospektem😉

za długo gram w tę grę by wierzyć że deal który wygląda wg Julka na c***owy a jest w wykonaniu superPiotrka okaże się c***owym dla Lakers. 

Poza Gimmim i Kahrem to PiotrekSuper z gownocyferkowych graczy potrafił zawsze zrobić zespół walczący (zwykle udanie) o PO. 

Także jak widzę że SuperPiotrek robi deal to wiem, że wartość picku na pewno nie urośnie, bez względu na to jak to wygląda w oczach innych Tankerow jak Magic czy Rockets

10 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

A kto wziął Leonarda z Knicks bez dopłaty i potem go zwolnił? :)

Tylko razem z Leonardem dostałem Portisa, za którego razem z Podziemskim dostałem już niezły zwrot :)

Rockets in: Oubre(Holiday + Smart + Anunoby + 1st Spurs 53 + 2nd Jazz 50) + Kolek + Smawley+ Hertzberg + 1st PTB 50 (14-29) + 1st Magic 53

Więc mimo że Leonard na tym kontrakcie to kasztan i ujemny asset to go zwolniłem bo wolałem mieć miejsce w rosterze na swiezakow.

9 godzin temu, Qcin_69 napisał(a):

Poza Gimmim i Kahrem to PiotrekSuper z gownocyferkowych graczy potrafił zawsze zrobić zespół walczący (zwykle udanie) o PO. 

To akurat prawda👍