MarcusCamby Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): ??? oni mają sporo kasy akurat Faktycznie, źle spojrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) braki w składach: @ernie9005 - 2 @Szulim - 1 @piotreksuper - 1 @Roger - 2 Edytowane 10 Lutego przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) @julekstep Edytowane 10 Lutego przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 9 godzin temu, julekstep napisał(a): braki w składach: @ernie9005 - 2 @Szulim - 1 @piotreksuper - 1 @Roger - 2 Tez mam brak, mam tylko 11 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Kedy ruszamy z sezonem i obserwacją tanku magic? Edytowane 11 Lutego przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego zupdejtowane składy na stronie z taktykami @Szulim chyba jesteś ostatnią osobą bez pełnego rosteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, julekstep napisał(a): zupdejtowane składy na stronie z taktykami @Szulim chyba jesteś ostatnią osobą bez pełnego rosteru już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 13 minut temu, Cichy napisał(a): Nie ten temat 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): To w którym? bez różnicy -> już wklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 4 godziny temu, Koelner napisał(a): Knicks cut : Caplowitz ( bezkosztowo ) Zgodnie z moja wiedza nie mozesz go wyciac bezkosztowo, on byl podpisany na FA a nie wybrany w drafcie. 7 godzin temu, Koelner napisał(a): Knicks in: Mikal Bridges, Michael Carter Williams Knicks out: Daaron Fox Lakers in: Daaron Fox Lakers out: Mikal Bridges, Michael Carter Williams @piotreksuper W związku z powyższym zgłoszony trejd nie przechodzi. @Koelner przekracza granice luxu o jakies 94k. Trejd ew przeszedlby jakby @piotreksuper wzial tego Kaplowitza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Zgodnie z moja wiedza nie mozesz go wyciac bezkosztowo, on byl podpisany na FA a nie wybrany w drafcie Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Tak weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @piotreksuper weź nie potwierdź pls będzie nowa super drama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2 minuty temu, julekstep napisał(a): @piotreksuper weź nie potwierdź pls będzie nowa super drama Zresztą to mega slaby zwrot, tym bardziej że Lakers nie mają swojego picku a szkoda @Qcin_69 karmić kolejnym topowym prospektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego O! kolejny tanker zrobił się ekspertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Potwierdzam, kto chce się jeszcze obłowić to mam siakama, nitilkine i foxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Zresztą to mega slaby zwrot, tym bardziej że Lakers nie mają swojego picku a szkoda @Qcin_69 karmić kolejnym topowym prospektem A kto wziął Leonarda z Knicks bez dopłaty i potem go zwolnił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 3 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Zresztą to mega slaby zwrot, tym bardziej że Lakers nie mają swojego picku a szkoda @Qcin_69 karmić kolejnym topowym prospektem za długo gram w tę grę by wierzyć że deal który wygląda wg Julka na c***owy a jest w wykonaniu superPiotrka okaże się c***owym dla Lakers. Poza Gimmim i Kahrem to PiotrekSuper z gownocyferkowych graczy potrafił zawsze zrobić zespół walczący (zwykle udanie) o PO. Także jak widzę że SuperPiotrek robi deal to wiem, że wartość picku na pewno nie urośnie, bez względu na to jak to wygląda w oczach innych Tankerow jak Magic czy Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): A kto wziął Leonarda z Knicks bez dopłaty i potem go zwolnił? Nie trzeba było dopłat tylko cierpliwości do deadline np w takich portland za bookera idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Eeee, Booker jest NIETYKALNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 10 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): A kto wziął Leonarda z Knicks bez dopłaty i potem go zwolnił? Tylko razem z Leonardem dostałem Portisa, za którego razem z Podziemskim dostałem już niezły zwrot Rockets in: Oubre(Holiday + Smart + Anunoby + 1st Spurs 53 + 2nd Jazz 50) + Kolek + Smawley+ Hertzberg + 1st PTB 50 (14-29) + 1st Magic 53 Więc mimo że Leonard na tym kontrakcie to kasztan i ujemny asset to go zwolniłem bo wolałem mieć miejsce w rosterze na swiezakow. 9 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Poza Gimmim i Kahrem to PiotrekSuper z gownocyferkowych graczy potrafił zawsze zrobić zespół walczący (zwykle udanie) o PO. To akurat prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi