LAF Opublikowano Czwartek o 21:26 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:26 (edytowane) 1 minutę temu, eMeS napisał(a): jak ma wiecej lat w ofercie to nie jest przebicie? Nie Temat był poruszany ostatnio i @julekstep wyjaśnił. To chyba jeden z niewielu jego słusznych postów jako komisz. Edytowane Czwartek o 21:27 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 21:29 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:29 brak ofert w etapie @profesora @SzuLcU @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 21:29 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:29 1 minutę temu, eMeS napisał(a): jak ma wiecej lat w ofercie to nie jest przebicie? Nie, liczymy 1 rok, przy takich dynamicznych końcówkach obliczanie sum z lat i % byłoby nie do ogarnięcia dla komiszy. Generalnie ktoś by mógł przebić obie oferty 1 rocznym kontraktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Czwartek o 21:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:37 brawo Zion, Sandro i Miye! Obyście godnie zastąpili Bola i Garube! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 21:40 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:40 Dziękuję, dobranoc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 21:52 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:52 34 minuty temu, Cichy napisał(a): od kolejnego sezonu by pomoc walczakom na FA, bedziemy musieli dodac jakiegos kropkujacego, by posty sie nie zlewaly i jasno wyskakiwalo powiadomienie o niecnym wyrownaniu;) Tell me more Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Czwartek o 22:23 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:23 @Qcin_69 Ty już LLE na Sandro Mamukalshvili wykorzystałeś. Nie masz już LLE na Isaaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Czwartek o 22:29 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:29 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @Qcin_69 Ty już LLE na Sandro Mamukalshvili wykorzystałeś. Nie masz już LLE na Isaaca TRUDNO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 02:11 Udostępnij Opublikowano Piątek o 02:11 4 godziny temu, LAF napisał(a): Chwila , chwila. Chyba zapomnieliście o kimś , kto jest w stanie rozstrzygnąć ten spór. Wołam NADKOMISARZA @elwariato Rozstrzygam na korzyść pozwanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Piątek o 09:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:24 Z powodu mojej nieobecności w najbliższych kilku dniach na ostatni etap FA oferty Bostonu poprowadzi @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 10:42 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:42 ooooooo to jest szansa ,że @MarcusCamby klepnie ten transfer z Giannisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Piątek o 15:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:23 17 godzin temu, julekstep napisał(a): brak ofert w etapie @profesora @SzuLcU @piotreksuper Ja już nie będę brała udziału mam wystarczająca liczbę grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 15:33 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:33 9 minut temu, profesora napisał(a): Ja już nie będę brała udziału mam wystarczająca liczbę grajków Walkover ze strony Heat w derbach Florydy brzmi rozsadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Piątek o 21:19 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:19 Wie ktoś gdzie jest mój pick Kings 1st rd 2051? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 21:44 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:44 24 minuty temu, Ice23 napisał(a): Wie ktoś gdzie jest mój pick Kings 1st rd 2051? Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu W v rundzie z kolei Wizards reprezentuje @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu w V rundzie Hawks reprezentuje GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) w V rundzie Magic reprezentuje @fluber Edytowane 14 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): w V rundzie Magic reprezentuje @fluber Korzystanie z AI jest nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 42 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): w V rundzie Hawks reprezentuje GOAT CambyGOAT! CambyGOAT! CambyGOAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi