MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 21:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:07 Teraz, Krzemo napisał(a): Z tym zmniejszeniem IMO, też tak nie można Tak mi się wydawało, ale @julekstep napisał coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:08 @kolader jak cos wykreslenie Paytona nie dziala - oferta bedzie wazna;) ale masz kase na obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:08 Te 11,5 dla Peytona jak cos jest ważne @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano Wtorek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:08 Payton podbity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:08 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Tak mi się wydawało, ale @julekstep napisał coś innego. @julekstep sie pomylil;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 21:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:09 @kolader Sylvek podbił. Odpalaj wrotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Wtorek o 21:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:09 No to teraz oferta dla Fultza i Quety ważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:09 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Tak mi się wydawało, ale @julekstep napisał coś innego. Raz złożonej oferty nie można obniżyć w żadnym jej aspekcie (tj. $, % oraz lata), przez cały czas trwania danego etapu (tzw. luka w przepisach im. Stromile). Sytuacja ta dotyczny wszystkich ofert, a nie tylko najwyższych IMO, na bazie tej zasady, przez cały etap nie można zmniejszać lat i % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 21:10 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:10 Teraz, kolader napisał(a): No to teraz oferta dla Fultza i Quety ważna Nieważna. Fultz musi dostać 10%, by była ważna. Musi być ciągłość w etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:10 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:10 1 minutę temu, Cichy napisał(a): @julekstep sie pomylil;) ja się nie mylę po prostu czasem trzeba zmienić przepisy pod to co piszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:10 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:10 @kolader nie mozesz zmniejszyc tych procentow dla Fultza, oferta niewazna albo daj te same lata i procenty co w swojej poprzedniej najwyzszej ofercie Teraz, julekstep napisał(a): ja się nie mylę po prostu czasem trzeba zmienić przepisy pod to co piszę! ale nie dzis;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:14 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:14 @ernie9005 w każdym poście wpisuj WSZYSTKIE swoje oferty -> żeby potem nie było krzyków że nie zostaną wprowadzone (ja np. swoją metodą na ten moment je przegapiam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:20 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:20 koniec, ostatnie przebicie 22:14 Hawks chyba już po czasie @Cichy @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 21:22 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:22 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): koniec, ostatnie przebicie 22:14 Hawks chyba już po czasie @Cichy @julekstep Chyba Ernie zrobił ostatnie przebicie 22:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:23 Ernie mogl zmylic Qcina, Ernie dokleil swoje stare oferty. burdel sie wkradl;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:23 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:23 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): koniec, ostatnie przebicie 22:14 Hawks chyba już po czasie @Cichy @julekstep zmieścił się wg czasu forumowego u mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:23 ale dla mnie ostatnie przebicie bylo o 22:14 z Paytonem na 12.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Wtorek o 21:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:24 Teraz, Cichy napisał(a): ale dla mnie ostatnie przebicie bylo o 22:14 z Paytonem na 12.2 a moje oferty weszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:24 Teraz, julekstep napisał(a): zmieścił się wg czasu forumowego u mnie xD Oferta jest z 22:20? @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:25 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:25 Teraz, Krzemo napisał(a): Oferta jest z 22:20? @Cichy tak a przebicie Sylwka z 22:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi