kolader Opublikowano Wtorek o 19:39 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:39 7 minut temu, julekstep napisał(a): @kolader po zejściu birdów Senguna masz 20 baniek do balowania jbc! Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 19:51 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:51 10 minut temu, kolader napisał(a): Wiem W Mongolii to mistrza za to kupisz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Wtorek o 19:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:53 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): W Mongolii to mistrza za to kupisz xD Aż żałuję że bardziej Giddeya nie podbiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 19:55 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:55 1 minutę temu, kolader napisał(a): Aż żałuję że bardziej Giddeya nie podbiłem Bla bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Wtorek o 20:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:12 Wszyscy co licytują Bolą Bolą tracą status Przyjaciół Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 20:41 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:41 47 minut temu, kolader napisał(a): Aż żałuję że bardziej Giddeya nie podbiłem ciekawe kto jeszcze moze czuc sie zagrozony jak Sylvinho podbije Paytona;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:57 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:57 PILNUJCIE TAM BO IDĘ PALIĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:03 btw to podwyzszenie dla Hardawaya jest ok bez zwiekszania kwoty @gimmie tam sie zmienilo salary i nie wiem czy teraz nie masz juz by o jakies minimum przebic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 21:04 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:04 @kolader Nie możesz teraz zmienić % dla Fultza, jeśli się nie mylę. @Cichy @julekstep do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:05 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:05 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @kolader Nie możesz teraz zmienić % dla Fultza, jeśli się nie mylę. @Cichy @julekstep do sprawdzenia imho ok bo to nowa oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:05 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @kolader Nie możesz teraz zmienić % dla Fultza, jeśli się nie mylę. nie może wycofać Peytona, bo sylwek tylko wyrownał @kolader @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Wtorek o 21:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:05 A to myślałem że jak mam przebite to nowa oferta może zawierać mniej %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 21:05 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:05 Teraz, Krzemo napisał(a): nie może wycofać Peytona, bo sylwek tylko wyrownał @kolader @Sylvinho. ale tu faktycznie problem Teraz, kolader napisał(a): A to myślałem że jak mam przebite to nowa oferta może zawierać mniej %. problem jest z wycofaniem Paytona, nie z ofertą dla Fultza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Wtorek o 21:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:05 Teraz, Krzemo napisał(a): nie może wycofać Peytona, bo sylwek tylko wyrownał @kolader @Sylvinho. A nie przebił? Bo całościowo dostaje większy hajs bo dał 10% a ja 0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Wtorek o 21:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:06 Teraz, julekstep napisał(a): imho ok bo to nowa oferta Trochę dziwne, ale ok. Myślałem że tamte oferty są ciągłością. @Krzemo słusznie wyłapał, że tam nie było przebicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:06 Teraz, kolader napisał(a): A nie przebił? Bo całościowo dostaje większy hajs bo dał 10% a ja 0% przy przebiciu liczy się tylko 1 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano Wtorek o 21:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:06 przebicie to jest pierwszy rok, a nie calosciowo wiec nie przebil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 21:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:07 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Trochę dziwne, ale ok. Myślałem że tamte oferty są ciągłością. Z tym zmniejszeniem IMO, też tak nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Wtorek o 21:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:07 54 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Wszyscy co licytują Bolą Bolą tracą status Przyjaciół Hawks Czeka zaraz min dopiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Wtorek o 21:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:07 przebiciem jest 1 rok kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi